total ødelæggende for et samfund

total ødelæggende for et samfund medborger
i disse dage er der megen debat om folk på kontant hjælp er istand til at arbejde eller ej. og så er der en gruppe som er total fredet, nemlig førtidspensionister. jeg ved ikke hvem har vurderet deres sager, men mange af dem er ganske sunde og raske mennesker. mange af dem har fuldtids arbejde, enten i danmark eller i andre lande. hvordan kan man være førtidspensionist i danmark, og bo og drive butik i mellemøsten ,amerika eller fjern østen?
De har slet ikke brug for at arbejde, fordi de med dansk pension på 7-8000 kr kan leve som konge i mange af disse billige lande, men gør det alligevel, de er jo raske mennesker med masser af energi, og vil være endnu rigere. og hvad de bruger de pengene på, kan man kun fantasere om.
hvor er retfærdigheden?

Boheme liv Mark*
Jeg er førtidspensionist og har boet i Brasilien i de sidste 3 år og hævet min pension på mit mastercard. Så jeg klager ikke...

Jeg var syg nok til at modtage førtidspension da jeg fik den tilkendt. Men nu er jeg rask.
Sagsbehandlernes problem er at de ikke undersøger førtidspensionisternes helbredstilstand som loven foreskriver. Sagsbehandlerne har op til 150 klienter hver så jeg tror ikke at de har tid til at undersøge alle når de også skal have tid til kaffepausen.

Stram op. TildeKbh
Og efter en hård arbejdsuge, og kun nogle få tusinde mere på kontoen, tænker man så; Den kloge narer den mindre kloge. Men det er sørgeligt for vores samfund, ja.

Gulerod Mark*
Kommunerne kunne sagtens sætte mange førtidspensionister i arbejde. Der er over 250.000 førtidspensionister i Danmark. Og der er mange som har mere eller mindre af deres erhvervsevne i behold.

Men jeg tror ikke at sagsbehandlerne er så interesseret i at gøre en ekstra indsats. De er i forvejen overbebyrdede og de får ikke noget ekstra i løn for at sende folk i arbejde som allerede er ude af arbejdsløshedsstatetikkerne...

Ok... anders_engberg
Lyder helt utroligt... ikke at jeg klandre dig for noget...

Men hvis du virkelig har sagt dette, og kommunen har givet dig dette svar - så er der jo noget helt galt i systemet!

Men god fornøjelse.. har hørt de er godt stramme!

Sagens kerne Anonym
nu har de fået dem hældt ud af statistikken, skulle de så tage dem ind igen og ødelægge illusionen om at der er arbejde nok til alle og om hvor meget arbejdsløsheden er faldet?

Det er ikke i regeringens interesse og det vil kun være ris til egen røv for sagsbehandleren.

Snyd og bedrag Fandt Dnaf
Nu har jeg læst ikke mindre end 8 indlæg i denne tråd, og har godt nok lidt svært ved at se, hvad det hele har med fodbold at gøre !?

Jeg er helt enig Anonym
Jeg har selv en bror der er førtidspensionist, og
han fejer ikke noget. Lige bortset fra at han
er erklæret psykisk syg pga. et hasmisbrug.
Desuden arbejder han ved siden af førtidspensionen, om
det er både sort og hvid vides ikke.