Toyota dugger og hva me is?

Toyota dugger og hva me is? Bekymret
Jeg har lige fået sat nye bagrude i min Paseo, og efter at det er blevet den der dugge-sæson, er den ekstrem langsom om at dugge af, når jeg har startet motoren og skal kører. Jeg har to spørgsmål...

1) Kan det skyldes den nye bagrude?

2) Hvad er den bedste kombination, når man skal dugge af hurtigst muligt med blæseren... Jeg har prøvet at køre ned for vinduet, men kan ikke beslutte mig for om kombinationen er god.. og skal det være den lige på vinduet-symbol man skal vælge... bedst med koldt/varmt og hvad med, tjahh, hvad er din bedste kombination.

Jeg er vildt bange for frosten... hvis bagruden i virkeligheden er problemet... efter man har isnet af, kan man jo blive blændet midt på vejen og se noget som helst..
Gode råd, tak

Mvh
En bekymret

fritids mek kbp
Det tyder på at den er utæt i kamten så der kommer vand ind nåe det regner eller der har været meget vand inde i bilen.
vandet sætter sig på indersiden som kondens når du sætter varme på bilen, og når det bliver vinter bliver det til is, har selv haft samme problem.

1. undersøg kanden på ruden.
2. sæt en el blseer ind i bilen et par dage og få den godt gemmen tøret.(bilen skal stå inde i garage med vinduer åben).

3. undersøg om der er vand nede ved revsavehjulet. (hvis der er få det ud)
4. undersøg om der er hulder i bunden af bilen, der ikke kommer vand op i kabinen. ( våde bundtæpper i bilen)

[:)][:)][:)]

Det hedder ikke 'me is'. Lasse Rheinstein
'I am'

Dug etange
Har du prøvet at pudse ruden, en ren rude er meget nemmere at holde fri for dug, hvis du har aircondition i din bil er det nemt at få duggen ud, bare om med varmen og på med A/C så går der kun et øjeblik, men bilen skal selvfølgelig være tør eller så tør som det kan lade sig gøre.
Held og lykke.
ETC

enig utæt Anonym
utæt ved ruden ej lavet ordentligt ......du kan smører et tyndt lag opvaskemiddel på bagruder men det skal tætnes