Trådløs router

Trådløs router Bedstemorbob
Hej er der nogen der ved hvordan en trådløs router virker. Så man kan få en hurtig internet forbindelse eller hva det nu skal bruges til???

Min router er på 600 MPbs, men den virker ikke rigtig optimalt, hvis man kan sige det på den måde... den er også nykøbt..

Håber jeg får nogle svar[:)]

600 Mpbs udmærket. Finns
Hvad er det der ikke virker? En router på 600Mpbs er udmærket, men der skal mere end en router til. Der skal en PC i den ene ende og en udbyder i den anden. Hvad betaler du for, hos udbyderen? Hvilken PC kapacitet har du forbundet med den router?

Se her Anonym
Først lidt teori :-)
--------------------------
Din internetforbindelse er sådan som den er fra din udbyder. Det kan en router ikke lave om på.

En router skaber forbindelse mellem to forskellige netværk, som ellers ville være uden forbindelse med hinanden.

De to netværk, der er tale om, bliver så din udbyders netværk på den ene side ("ydersiden" af routeren) og så dit eget lokale netværk ("indersiden" af routeren).

Nu om dage er en router ikke bare en router. Den er mange forskellige ting, samlet i en pakke. Udover at være en router, er den også en switch, som deler din ene forbindelse ud i flere, og et access-point, som laver den trådløse forbindelse.

En typisk trådløs router har 4 stik plus en antenne. Man kan altså koble 4 maskiner på med kabel, samt have et antal koblet på trådløst. De skal alle deles om den ene linie du får fra din udbyder, og hastigheden kan naturligvis ikke blive højere end den dikterer.

Dog kan man opnå højere hastigheder internt på lokalnettet, afhængig af hvor hurtig routeren er, samt hvor hurtig forbindelse de enkelte maskiner har.
------------------------------
Og så....

Hvad mener du med at den ikke virker optimalt?
Hvad er problemet?

Hmmmm Bestemorbob
Jeg forstod det vist på en forkert måde, men jeg har fundet ud af det..
Det med routeren ikke virker optimalt hehe..
Mange tak for Jeres hjælp..[:)]

Taak Bedstermorbob
Hej tak for hjælpen..

Jeg havde forstået det på en forkert måde, det med routeren ikke virker optimalt hehe[:)]

Men jeg har fundet ud af det...

Men mange tak for hjælpen...