trådløst internet

trådløst internet Juanita
undskyld mit dumme spørdsmål men....
Hvordan fungerer trådløst internet egentlig ? Skal man have købt sig en fast forbindelse hos ex tdc og så kan man siden vælge trådløs forbindelse fra en tdc sendemast når man har sin bærbare med sig ?
Altså det jeg mener er, man kan vel ikke bruge trådløst internet uden at have et almindeligt abonnement/forbindelse (i tlf stik,modem,kabel) hos en internetudbyder ?

der er kun dumme svar vvvvvvvvv
det er vel lige som en trådløs telefon en base station tilsluttes nettet (kabel) din trådløse modtager (mont på pc)kommunikere med basestationen via radiobølger og flytter data i stedet for snak.

håber det hjalp

du skal ghgf
ha en forbindelse derhjemme som du kan opsætte et netværk på, en trådløsrouter som du så forbinder til. (du kan evt. bare sætte din bærbare til at søge efter netværk i nærhed, så kommer der muligvis nogen af din naboers frem, og har de ikke kryptering på kan du koble på nettet med deres forbindelse...... dejligt billigt :o) kender folk der gør det) Ellers kan du tage rundt i byen der er nogle steder der har oprettet hotspots, cafe'er ect. og dem kan alle koble på

Fast modem først.. Anonym
Så ja, du skal have et fast modem før du kan få trådløst net.. Det du gør, er, at købe noget der kaldes en Router.. Det den gør er at sende de bølger din computer skal bruge for at kunne køre Internettet trådløst.. Routeren er en boks man sætter sig faste modem fast i.. Men pas på¨med det trådløse net, for bor du i lejlighed, så kan du nemt komme til at give gratis net til alle inden for 200 meter.. Så sørg for at få en købe på dit net..

Held og lykke med det.. :)

Jeg har valgt en trådløs forbindelse dulkis
fordi jeg har en bærbar og vil have de sådan, at jeg kan sidde såvel på terassen, som ved spisebordet, sofabordet osv - som det nu passer mig.

Jeg er kunde hos Cypercity (guderne må tilgive dem deres vand i hovedet) men de har så leveret en router til "trådløs"- derefter har jeg købt en USB, men det kunne også bare have været et kort til at sætte i PC en.

Jeg kan så have min putter på nettet uanet hvor i huset jeg er, men den helt store gevinst er selvfølgelig, hvis man er flere i samme husstand der deler "indgang".

Min forbindelse er ikke blokeret, så hvis du komme forbi her, kan du logge dig på min forbindelse hvis du har et kort i din PC. Det er vist ikke det mest almindelig - man skulle jo nødig dele.....

Du har selvfølgelig anon
overvejet, hvad en "låner" kan gøre gennem din trådløse, ikke ?
Børneporno, ulovlig download af musik og film osv.

Hvis dit trådløse net er sikret, kan du stadig dele med dine venner. Hvis ikke, deler du med alle, der er tæt nok på til at kunne "fange" det.

Og det er med DIN IP-adresse, så du vil få et fandens mas med at forklare, at det skam ikke er dig. Både politiet og antipiratgruppen kan være nogle påståelige sataner :-)

ja selvfølgelig ved jeg det Dulkis**
men ellers tak for oplysningen. Nogen kan jo være nervøse for den risiko.

Tak for de gode svar Juanita
Tak fordi de gode svar, nu forstår jeg bedre :)