Træls

Træls Hun lyver
Hejsa
Jeg har ikke brug et råd - bare brug for luft...
Jeg har en halv søster der lyver for vildt!
Vi bor langt væk fra hianden og har ikke set hianden i mange år så det har taget tid for mig at finde ud af omfanget af lyveri.
For et par år siden rejse hun med sin søn til Australien hvor hun drev en restaurant. Jeg hørte ikke noget fra hende - indtil hun selvfølgelig en dag ringede. Ja hun var altså kommet hjem igen efter 3 uger for sønnen kunne ikke tåle myggene. Fint nok - det kunne jo godt være.
Men så her inden jul taler jeg med hende hvor hun er helt oppe at køre for nu skal hun for første gang i sit liv ud at flyve det har hun aldrig været før!!!! HVAD (har du padlet til australien sidst). Hun ville nemlig til at imigrerer til Austalien og har aldrig været ude at flyve før. Kvinden havde glemt sin lille løgn historie.

Da jeg opdagede det var der en del brikker der faldt på plads som: at hun havde glemt hun før havde deltaget i Marathon i Berlin og nu var det lige pludselig hendes stor drøm engang at gøre det.
Og sådan kunne jeg faktisk blive ved.

Jeg aner ikke hvorfor hun lyver

LOL britzen
Ja undskyld, det er ikke sikkert du finder det særlig sjovt -

Men ku alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndet over din formulering ;O)

Hvaad, er hun padlet til Australien LOL

Spørg hende dog OM hun padlede, eller måske gik på vandet -

Det er altså underligt med de personer, som lyver eller måske har så livlig en forestillingsevne/ønskedrømme, at de fortæller andre løgne, der er så tydelige usande -

Kendte engang en, der påstod han havde lavet det ene og det andet, bla været jægersoldat og pædagog, ansat i flere forskellige gode stillinger, indenfor andre fagområder, som han havde fine kursuser og diplomer på -

Men ved en ganske enkel hovedregning, burde han så være 150 år gammel, hvis han skulle have nået alle disse ting -

;D
guller

Hej Guller Hun lyver
Jo et eller andet sted er det jo nærmest tragisk komisk .... så jo jeg ser det ikke uden humor - for hvad skal jeg ellers gøre. Måske skal jeg bare være smigret over at hun gider finde på alt det til ære og underholdning for os andre!!

Hedder det ikke dulkis
- patologisk løgner. Jeg tror da faktisk det er en anerkendt sygdom.

- men man skal jo påregne at underholdningsværdien reduceres væsentlig, såfremt man får personen helbredt *GG*

..-eller Sandhedsserum
slet og ret, lystløgner :-D

Kært barn har mange navne Myname
...kan man sige.

De to ting er jo det samme

Har mødt to grelle eksempler. Løgnedetektoren
Den ene var en tidligere svoger og skolekammerat, den anden en tidligere arbejdsgiver. Det vil være alt for omfattende, at komme ind på deres løgnhistorier. Men typisk for begge to var, at de kunne stå og fortælle en historie og et halvt minut efter vende sig om, og fortælle det stik modsatte til en anden, mens de første hørte det. Når de blev konfronteret, fortsatte de løgneriet helt ud i det abstrakte. De fattede ikke de var afslørede, og deres fantasi var lidt for livlig.
Jeg har forresten i øjeblikket et længerevarende sidespring med Kronprinsesse Mary.