Trænger I til mere luft i økonomien?

Trænger I til mere luft i økonomien? tv.3
Medvirkende søges til tv program

Er du træt af at pengene ikke helt slår til? Har du og din familie overtræk sidst på måneden, selvom I syntes I har sparet? Og kunne I tænke jer at få råd til lidt flere af jeres drømme? Så kan vi måske hjælpe.

Luksusfælden er et TV-program, der hjælper almindelige danske familier til at få orden på økonomien. Luksusfældens økonomiske rådgivere, Mette Reismann og Jan Swyrts er eksperter i privatforbrug og økonomi. De kan hjælpe dig og din familie med at få overblik over økonomien.

Luksusfælden søger helt almindelige familier som deltagere i 2. sæson af programmet. Hvis du og din familie kunne tænke jer at være en af vores familier, og få hjælp til at få rettet økonomien op, kan I ringe eller maile til Mikala eller Lorena på Metronome Productions og høre nærmere.

Luksusfælden sendes på TV3 og produceres af Metronome Productions A/S.

Lorena lorena.galindo@metronome.dk
Telefon 22886076

Mikala mikala.dirckinck-holmfeld@metronome.dk
Telefon 22800068

Almindelige danske....... Løvemor
familier?

Hvad er en almindelig dansk familie?

Er det far, mor og 2 børn?
Er det far og mor skilt og en af forældrene har børnene?
Er det far og mor skilt og nu lever sammen med ny med en hel masse sammenførte børn?
Er det mor der bor alene med et eller flere børn, hvis disponible indkomst er på fattigdomsgrænsen?

Eller hvad er en helt almindelig familie?

Jeg vil følge med i de udsendelser og få nogle gode fif.

Løvemor

Luft i økonomien? lga
alle familier, der kan bruge lidt luft i økonomien, er velkomne til at ringe og høre nærmere.

Mvh. Lorena

jeg syntes, at I burde sende fuck hansen.
luxusfælden og, du er hvad du spiser, til asien, eller afrika, lad evt. diverse orginationer oversætte sproget, og finde en fornuftig forklaring på, hvordan nogle svin kan have et overforbrug.

det samme gælder for, du er hvad du spiser, vores medmennesker i grønland, har besvær nok med at betale huslejen, fordi alt er ca. 40% dyrere, end her i danmark, jeg har netop set qaneroq, et grønlandsk tv program, hvor en vaskemaskine kostede 12.000, mod 2.500 kr. her i landet.
de svin der deltager i ovennævnte programmer, burde have fjernet enhver rettighed, i forhold til almindelige borgere.

Vi er glade lga
for at programmet kan være med til at sætte overforbrug og forbrug i perspektiv. Der er allerede skabt mere debat om at regulere kviklån o.a. nemme lån. Ligeledes er der nogen der kæmper for at gøre det muligt at få gratis og interessefri rådgivning. Det er ingen skam ikke at have sans for pengesager og vi vil gerne være med til at bryde det tabu.

Nu kan man vist....... Løvemor
ikke bare sige at de der optager forbrugsæån er skyld i hvordan det Grønlandske hjemmestyre forvalter økonomien vel?

Jeg synes du skulle fabrikere dit eget indlæg et andet sted på detbatten, for det var vist ikke det der var meningen med forspørgselen i første omgang!

Løvemor

Hvad med nightnurse
at anvende kammertonen?

Hvis du er prototypen på "almindelig borger", så er der vist meget du IKKE ved om Grønland.
Er det f.eks. slet ikke faldet dig ind, at mange varer er væsentlig dyrere, fordi der kun findes 2 måder at transportere godset på til Grønland?

At grønlændere har svært ved at betale huslejen har intet med manglende forståelse for økonomi at gøre.
Og hvor mange gange om året køber DU en vaskemaskine?

Prøv lige at anvende indersiden af hovedet - det kunne være, du kunne komme på bedre tanker ...... [:/]

luft til økonomien skrappe
Hej vi er en familie på 5 som bor i en lille landsby ved Uldum kaldet Vester Ørum, vi har en nedlagt landejendom med 3000kvardratmeter jord til vi har boet her i 5 år nu, men er mærket af krisen.
Jeg (moderen) går lige nu sygemeldt, men er på dagpenge, og har været det siden 31-12-08. Jeg har prøvet at søge arbejde men uden held. Min Mand har et arbejde som gasoperatør i et vvs firma, og så har vi to piger sammen på 2 og 5 år, og jeg har en dreng på 12 år fra et tidligere ægteskab.
Vores økonomi er præget af krisen, banken afviser regninger, pga. manglende dækning, men vi kan ikke afsætte mere til budgetten end det vi gør. Jeg mener nu også jeg bruger alt hvad jeg har af penge når der er nogen. og jeg står i RKI, som jeg gerne vil ud af, og så har vi en drøm.
Det er at få lavet værelser ovenpå vores stald, som ikke er udnyttet endnu. og vi har mange andre drømme.Men vi har ikke penge til det og vi mener heller ikke vi nogensinde får råd. Kan og vil i hjælpe os. Mvh. skrappe Fra Uldum.

Til Skrappe fra Uldum Luksusfælden
kære familie
Tusind tak for jeres henvendelse. I må meget gerne sende en mail via tv3.dk, på den måde kan vi komme i kontakt med jer. Alternativt, må I skrive hvilken mail vi kan skrive direkte på.

Mvh.
Luksusfælden
redaktionen.