Trænger til spænding

Trænger til spænding Q1980
Jeg er en kvinde på 26 der er gift med en sød mand. Vi har været sammen i 10år. Jeg er begyndt at chatte med en sød og enorm lækker fyr. Vi har aftalt at mødes om 2 uger (der har min mand aftenhold) Jeg har sagt til fyren, at han skal holde snitterne for sig selv når vi skal mødes. Vi ser hinanden på webcam og er meget tiltrukket af hinanden, så jeg ved da godt hvad det ender med når vi mødes. Jeg siger at jeg bare vil møde ham for at se hvad jeg går glip af.Come on, hvor meget må man lyve for sig, for ikke at tale om for sin partner.
Jeg flirter tit, men jeg siger altid stop i tide. Men det kan (vil) jeg ikke denne gang.
Jeg risikerer mit ægteskab med en sød mand og vidunderlig far. Jeg ville gerne at jeg kunne lægge skylden over på min mand a-la "han er der aldrig for mig" og alt det ævl der, for at retfærdiggøre mig selv. Men min mand, han er en ener!
Kom med et godt RÅD. Jeg behøver ingen løftet pegefinger for jeg er udemærket klar over at det her ikke er rigtigt overfor min mand.
Hvad skal jeg gøre?

Hvem sagde egoist Burren
Du mener du ikke behøver en løftet pegefinger,, nej ven, det får du heller ikke, men et ønske om at du må vågne hver dag med en grim smag i munden, over at lege sådan med din mands kærlighed, føj siger jeg bare,,, skynd dig at kaste dig i armene på den anden, så din mand kan få en grund til at kasere dig forhåbentlig, for du er klart ikke hans kærlighed værdig

elsk din mand icarus
vis ham hvor glad du er for ham hver dag.... også når han er i aftenhold...kommer det så ikke tilbage??

du siger i har været sammen 10 år og han er en ener, hvad får dig så til at ønske noget andet hvis du i virkeligheden er tilfreds?

ville du være glad hvis han gjorde det samme??

sæt nu han i virkeligheden er sammen med en sød pige hver gang han siger han er i aftenvagt??

vil ikke lyfte pegefinger da du selv ved den er gal.

men ved af erfaring, at når i er tiltrukket af hinanden og skriver så meget sammen...kan i ikke holde snitterne fra hinanden når i ses .

Det gjorde jeg også Hende her
og fandt ud af at græsset ikke var grønnere på den anden side.
Jeg plagede også mig selv med dårlig samvittighed, også selvom min mand tilgav mig.
To år efter gik vi fra hinanden, og på trods af at bruddet skyldtes hans utroskab gennem længere tid, i modsætning til min engangs forestilling, så bebrejder han mig stadig for den ene gang.

Intet er perfekt Q1980
Selvom han er en ener, er det jo ikke ensbetydende med at han eller vores forhold er perfekt. Intet er perfekt. For 3 år siden ville han gerne at han fik lidt luft til at måtte være sammen med andre, da jeg var den eneste han havde prøvet at være i seng med. Jeg var dybt ulykkelig. Men han var jo ærlig!
Jeg ved godt at græsset ikke er grønnere på den anden side.
Der vil ikke være nogen ide i at jeg sidder og mistænker ham for utroskab, bare fordi at jeg ikke selv er ærlig.
Jeg ved godt at det er ulovligt at sige at man keder sig i et forhold, men det gør jeg!

så må man komme med ideer... icarus
jeg er ikke selv bedre... men man kunne foreslå nye ting...tage på en ferie sammen, lave en 3kant...eller hvad ved jeg...

vil ikke dømme dig, er lidt selv i samme situation...men har kun været sammen med min fyr i knap 1 år.... så er med på en lure her

Drop det piveri! Ring efter am-bu-hu-lancen!
Du piver over at savne spænding i dit forhold, tal med din mand om det, lav om på det!
Det lyder som om, I har børn sammen, tænk dog lidt på dem! Hvad er du dog for en rollemodel??? Du er måske gået ind i fast forhold med børn osv. for tidligt og trænger nu til at løbe hornene af dig, men hvor umoden er din opførsel lige?

Det er nemt. tomtitomtitom
Put en tampon i hvert næsebor når du mødes ham der søde fyr.

Virker altid;)

Og husk mine herrer, vi kæmper for denne kvindes ære,
Hvilket sikkert er mere end hun nogen sinde selv har gjort.
-Grouco Marx-

vh
Tom

Vil altid være der Wings
Din spænding vil altid være der. Den vil altid komme igen, uanset hvad du vælger. Altsammen er pga du har mødt din mand alt for tidligt. Er uundgåeligt at du søger spænding, og er ret normalt.
Du blir nødt til at udleve spændingen. Hvis ikke, vil du aldrig tilgive dig selv at du ikke gjorde det. Du skal bare vide, at den fyr du skal møde, også bliver hverdag engang. Måske endda meget hurtigt, og så vil du måske fortryde. Ikke nemt, men sådan er livet...

Wings

Godt råd;-) Q1980
Endelig et RÅD, og ved du hvad jeg tror faktisk at du har ret i, at det vil hjælpe.Tror ikke på at vi springer over hinanden, med sådan et par i næsen *gg*

Du har ret...næsten *ss* Q1980
Du beskriver det så skide godt! For du har fuldstændig ret i, at alt blir hverdag uanset hvor spændende det er i starten ( det er det jo nok altid)
Og spændingen vil jeg sikkert altid hige efter. Jeg vil prøve at tænke på det, for det gør det faktisk nemmere at modstå fristelsen med disse fakta.
Tusind tak for dit indlæg *ss*

Pas på tomtitomtitom
Den ikke bliver våd.
Så er der rigtigt spænding på :o)

Men du finder vel ud om han også har humor.
Pyt med din kærlige mand
Hyg dig.
vh
Tom

"Pyt med din kærlige mand"?? Forarget
Sikke et råd at give, Jesus Christ...!!!

En enkel løsning. gsxen
Hvorfor foreslår du ikke din mand, at I fremover lever i et åbent forhold, så er du fri for at fylde ham med løgn.

ta springet sunnyboy
somom du har været bundet i 10 år.
prøv du en anden fræk knægt...
held med det. Webcam styrer jo totalt *SS*
det er okay at være lidt EGO engang i mellem
mvh Jake

Råd - men ikke løftet pegefinger? hannah1
Hvis du ikke vil have andres meninger, hvad så?

Du nævner kun positive ting i forhold til din mand, så jeg fatter ikke hvordan du tillader dig, sådan at baggå ham. Det har han da vist ikke fortjent.

Spil ærligt. Hvis du vil nyde det frie liv, så bliv single!

Hej

sørme svært moster grethe
at sidde på sine pegefingre mens man skriver, men alligevel: Prøv at vende den om og spørg hvad din mand trænger til. - Tør vædde på, at han ikke trænger til løgn og bedrag og disrespekt.

Slå op so tpt
Hvad kan man sige. Din kæreste er nok lidt naiv, men du er klam og ulækker. Hvis du bare havde en lille smule værdighed, så slog du op nu.

Nyd det brou
Vær sammen med ham, nyd det, sex er et af de mest berusende - og lovlige stoffer. Alt det pjat med til døden jer skiller - nyd det, vær glad, se det som et krydderi. Det lille krydderi gør dig måske gladere i hverdagen, og det har din mand også glæde af. Det slider ikke på noget, pas blot på ikke at blive gravid og eventuelle sygdomme. Livet er dejligt.
Knus og held og lykke

Føl rigtigt godt efter clamp
Du har, som Brou skriver, mulighed for en fantastisk eventyrlig oplevelse med en anden.

MEN!!!!! alt har en pris!... hvis først fælden klapper og du bliver forelsket eller afhængig af den anden.

Lige så berigende det er... lige så "opslidende" er det også. Frygten for at blive opdaget.. kan du stole på at den anden ikke fortæller det til andre.. den dårlige samvittighed overfor dem begge.. de dage hvor du savner din elsker så det gør ondt i maven, men ikke kan besøge ham.. du bliver paranoid af allemulige forholdsregler for ikke at blive opdaget.

Mit (ikke moraliserende) råd er at lade være... prøv hellere på at få mere pep med den du har.

Hvis jeg skal give "peptips" skal jeg vide mere om Jeres forhold og din partner?

Kan du ikke lade være så check www.utroskab.dk. Siden er for dem der tror de er udsat for utroskab... men du kan få en masse info om hvordan du undgår at blive opdaget.

Men tænk dig nu godt om!

Hilsen
Clamp

Har besluttet mig:-) Q1980
Hej igen. Tak til alle jer der kunne komme med konstruktive svar.Det var de svar jeg kunne bruge til noget. Jeg kan godt se, hvor egoistisk mit brev lyder. Men jeg var nød til, at skrive det ærligt i håb om at få nogle brugbare råd. Jeg har sagt til min "flirt", at jeg ikke vil møde ham eller skrive med ham mere. Jeg vil finde eventyret med min mand. Det må kunne lade sig gøre. Men endnu engang tak til flere af jer;-)

Ja ja Anonym
Klog beslutning, men tænk...at du skulle have "venner" der slet ikke kender din mand til at sige god for ham!!?? - Det var din egen kærlighed og samvittighed, der skulle havde fået dig til at tage denne beslutning...!

venner/fremmede Anonym
det kan være nemmere at åbne sig over for fremmede og hendes venner kunne være fælles venner, hvilke ville vanskeliggøre neutral rådgivning.

Hej Q1980, i betragtning af du har fundet en lækker fyr og at du selv ved det,tror jeg at du har truffet det rigtige valg.

Klogt valg clamp
Jeg er glad for din beslutning.

Gå du ud og køb noget massageolie, og giv ham der hjemme en ordentlig omgang. Husk godt med varme på og stearinlys.

Hilsen
Clamp

Du risikerer da osse en voldtægt ...
men det er måske bare en bagatel for dig?
Givdin mand lov til at udfolde sig på samme måde som du selv gør

Væk på 60 Sekunder Connector
Som overskriften siger......Dont do it....lad være at mødes med ham....med mindre du kan have en god samvittighed bagefter.....mænd og kvinder der er sammen over lange perioder.....kan *mærke*..disse ting....man bliver anderledes....man....gør ting man ikke plejer etc......så mit råd.......se Overskriften.....:o)

Er det for sent? Gør det ikke!
Hejsa... Kan se på datoen det sikkert er for sent. Men jeg kan udtale mig som den kæreste der er blevet svigtet pga. manglende spænding. Jeg opdagede min kæreste med en anden mand som var meget tæt på familien. Har ikke været på arbejde denne uge, fordi jeg er nødt til at tænke over tingende. Min kæreste siger at hun kun har kysset den anden, men hul i hvad der sker. Det der gør ondt og ændrer ALT er svigtet, løgnen og bedraget! Tro mig når jeg siger at INGEN oprigtigt tilgiver utroskab. Man kan godt få et fint liv sammen bagefter, man kan bare ikke få den sammen som hvis man har hinandens fulde fortrolighed! Man vil altid bære sorg over sådan et bedrag, og man vil undre sig over hvorfor man skulle straffes sådan. Bare så du ved det, så ødelægger du sandsynligvis mere end du får ud af det. Vær ærlig og sig han keder dig. Han bliver sikkert sur, men I finder en løsning som er brugbar for jeg begge. Måske at I ikke skal være sammen mere. For mig lyder det bare som om du vil have det hele. En sikkerhed i manden derhjemme, og spænding ude i byen. Men for at lyde som skolelæren, eller præsten: Med ærlighed kommer man længst. Vil du være en ordentlig person, så vær ærlig.

har selv været der. victoria
Jeg kender din situation og kan kun sige, at jeg gik hele linen ud, og sidder nu med en kæmpe krise fordi jeg gik for langt. det er ikke det værd. Man tror man kan magte situationen men kan slet ikke alligevel... Min mand er også en eener som jeg har svigtet fordi det hele bare blev for kedeligt der hjemme og der stod en fristende fyr ved siden af .... men jeg fortryder.. men jeg ved også hvor svært det er at bremse sig selv. det er næsten umuligt....