Træt af

Træt af Mobilos
Er det kun mig, der er træt af mobiltelefonerne!

Især de "nye" som kan afspille MP3-filer og har højtalere!

Hvem har bildt folk ind, at andre har lyst til at høre deres musik i det offentlige rum. Deres høje ringe- eller tastetone. Deres samtaler.

TAG DOG HENSYN!!!

No mobilos-vrøvl tak Grumme Gerda
Hvor har du ret! Og så er musikken endda ikke det værste. Kom forleden ind i en s-togskupe hvor der kun var seks personer. Men kors i hytten, sikken larm. Den ene, en ung pige nærmest RÅBTE sin samtale ud, så ingen var i tvivl om hvad hun havde lavet de seneste dage, og ej heller, hvad resten af ugen skulle bruges til. De to andre var mænd, den ene forretningmand, den anden en festabe. Hold op for en uforskammethed. Tænk at pådutte andre mennesker at skulle høre på sådan noget forbandet vrøvl.

Det var nemmere da det var rygerne Varanen
dem må man jo sige hvad som helst til/om.

Giv de mobilos-tosser samme behandling. Hvis det hjælper på den ene gruppe gør det sikkert også på den anden - eller hva´?

Mange rygere 1234
er også hensynsløse.

Men tak til de få, som tager hensyn!

No mobilos her. universalis
Jeg har ikke selv en mobiltelefon og klarer mig udmærket uden, men jeg kan da godt se det gode ved mobilen; man kan altid ringe til nogen lige meget, hvor i verdenen man befinder sig. Desværre er der også en del, som overdriver det. Jeg synes f.eks. ikke, at den hører hjemme i undervisningstimer eller i biografen under selve filmen.

Det med, at ringetonerne er irriterende.....Ja, det er de da, men vi skal også lige tænke på, at mobiltelefonen har fået status som et legetøj for børn i alle aldre....Den bølge er lidt svær at stoppe.

Mobiltelefoner er Mobilos
bestemt en god opfindelse. Og selskaberne har ikke bare gjort det til en livsnødvendighed for de fleste at kunne kontaktes eller kontakte andre, uanset hvor de befinder sig. De har, som du nævner, også gjort det til et legetøj.
Og desværre har selskaberne glemt at lære den ældre generation at slå tastelydene fra.

MEN HVORFOR KAN MAN IKKE TAGE HENSYN TIL HINANDEN!

Hvorfor skal ringetonen være høj! (De fleste mobiler kan jo også vibrere)

Hvorfor skal man høre på "høj" musik fra sin mobiltelefon, når man befinder sig i det offentlige rum (eks. togene).

Jeg har selv en mobiltelefon, som jeg ikke vil være foruden.

Jeg tror, at det er forskelligt universalis
hvor folks grænser med hensyn til støj går. Personligt kan jeg godt lide lige at kunne høre, at telefonen ringer, hvis den nu er nede i tasken. Med hensyn til højtalerne, ville jeg ikke selv bryde mig om at larme alt for meget ud i toget.