TRÆT af hundelort....kig lige her!

TRÆT af hundelort....kig lige her! Maiken3
Åh hvor er jeg træt af hundelorte. Vi bor i et almindeligt villakvarter og områdets hundeejere syntes åbenbart det er ok at lade der hunde skide på vores fortov, på vores stengærde ud til vejen og endda i vores indkørsel. Mine unger er stadig små og får ikke altid gået uden om de her. Ydermere stinker de her i varmen og det er simpelthen både klamt, vammelt og for dårligt.
HVAD kan vi stille op? Vi er begyndt at sprøjte noget gå-væk-hund derude og det hjælper lidt. Men er det lovligt at lade sin hund skide på andres matrikel og eller fortov? SÅ en gange et skilt man kunne købe med en hund der sked, en rød streg over og så stod der NEJ TAK TIL HUNDELORT. Ved nogen hvor man kan købe dette henne?

Få et... Krusty
...liv og find noget virkelig betydningsfuldt og relevant at beskæftige dig med. Du keder dig vist og mangler indhold i livet.

Hundelort anonym
Det forholder sig desværre sådan at det er ejeren af fortovet der står for oprydning på sin matrikkel, Men når det er sagt så er det noget svineri af hundeejeren at han ikke har en pose med og SELV rydder op efter hunden, Husk det er ikke hunden der gør noget forkert, Men den der lufter hunden.

Lav evt. Panduro
Selv skiltet. Nemt nok :)

hejsa enormtpudsigt
Såfremt det er herrreløse hunde, altså hunde som ikke er i snor, der skider på jeres grund har du faktisk ret til at skyde den. For det er ejerens ansvar at holde hunden på hans martrikel, det er ikke din hund og dermed ikke dit ansvar.
Jeg laver ikke sjov, har lige læst det i en lokal avis, hvor der er nogle advokater der svare på spørgsmål. Men hvis du ved hvis hund det er er det nok en god ide og advare dem om de fremover skal holde deres hund fra din martrikel, ellers får det konsekvenser.

Som jeg ser det.. Fruen i huset
er der kun den mulighed at du og din familie flytter i lejlighed. Der vil du så ikke have disse grimme oplevelser, men have en flink vicevært som,hvis disse grimme pubadder skulle ligge der, samler dem op for dig.
Du vil med andre ord få et liv uden lorteproblemer.

God flytning.

skyde?? icarus
ligesom at slå ihjel??

hmm synz jeg har hørt noget lign. men det var bare med vandpistol....du må sku da ikke skyde nogen som helst...har du jagttegn og våbentilladelse? els kan det da umulig være lovligt...og da slet ikke en hund??

har samme problem Anonym
det lille grønne areal foran vores hus som er vores grund som børnene leger på mens vi evt gør tvilling vogn eller cykelvogn klar til dem, er der ofte hundelorte. alle har samme areal hvorfor kan hundejende ikke lave deres hunde skide på egen grund

kan se at andre har samme problemer men sedler virker ikke.

så jeg overvejer næsten at smide en masse glaskår ud i græsset så kan det være hundejerne finder et andet sted

enig hundemuy
har du ik andet at gå op i?

Samme problem... Adelfi
Vi døjer også med ovennævnte problem. Men slet ikke i forhold til hvordan det har været. Jeg har prøvet at sprøjte, sætte skilte op, lade glasskår ligge og flyde (som andre har smidt)etc. - men ingen af delene hjalp. Det der har hjulpet er, at hver gang jeg har set en hundelufter der ikke fjerner svineritet efter sig - så er de blevet bedt om at fjerne deres lort!!!

Idiot du er da stupid
Hvis du gør det håber jeg du bliver opdaget og tvunget til at æde dine glasskår

Sagde du det til mig hør her moster bæ
ville jeg kaste lorten i dit hoved,nar har du ik andet at bruge tiden på????

For s..... da ! Hold da kæft
Og det er en udtalelse fra en forældre med børn, der som du skriver leger der?

"så jeg overvejer næsten at smide en masse glaskår ud i græsset så kan det være hundejerne finder et andet sted"

what??? kurbis
Jamen kære Lady da

Hvad mener du med "...og da slet ikke en hund"?
Ville det være noget andet hvis det var et menneske? Aiii, det kan jeg ikke tro *S*

Hvis jeg ser en hund besørge min plæne, går jeg da ud og samler den op - følger efter ejeren (han/hun går selvfølgelig 50-100 m. længere fremme) og i al ubemærkethed finder jeg ud af hvor han bor.
Herefter (når jeg er sikker på det er det rigtige hus) går jeg pænt op og ringer på døren, lægger posens INDHOLD på trappen og får en lille snak med ham.

Har gjort det èn gang - det var s.. sjovt.

Næste gang kan det da være den bliver afleveret på kølerhjelmen af bilen...

nej selvfølgelig heller ikke mennesket... icarus
mente bare det ikke kunne være lovligt at skyde nogen overhovedet.

god ide, jeg har selv hund og fjerner altid dens efterladenskaber når den er færdig, hader selv når der ligger fremmede hundehømmer på mit eget fortorv, så er forståeligt folk ikke vil rende og fjerne efter mig/og vovse.

hej igen enormtpudsigt
Jeg fandt det lige:
§ 14. Uvane husdyr, løsslupne pelsdyr, tamkaniner og fjerkræ, omstrejfende hunde og katte har den optagelsesberettigede ret til på hensigtsmæssig måde at fjerne fra sin grund og er ikke pligtig at yde erstatning, såfremt dyret derved kommer til skade eller omkommer. Den, der var besidder af dyret, kan fordre det beskadigede eller dræbte dyr udleveret mod betaling af erstatning for voldt skade. For dræbte eller beskadigede dyr skal der ikke betales optagelsespenge eller ufredsbøder.
Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom.
Stk. 3. Med hensyn til dræbte eller beskadigede dyr vil iøvrigt de i §§ 6, 8, 9 og 10 fastsatte bestemmelser vedrørende optagne dyr være at iagttage i den udstrækning, de er anvendelige.


Link : http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/docs/markogvejfred

Du er sgu da for dum..... Anonym
Du må bestemt være en af de hundeejere der ikke gider at samle din køters lort op siden du kan formulere dig på den måde. Indlægget er endog særdeles relevant og jeg ved at mange villaejere og beboere i bebyggelser føler samme frustrationer over hundelorte. Jeg så på et tidspunkt en sjovt påfund for at gøre opmærksom på problemet.... Der var sat små dannebrogsflag ned i hver eneste hundelort i et område. Det satte virkelige en streg under problemet...
(Personligt ville jeg nok have sat det amerikanske flag i lorten; det står bedre til lorten)

hej enormtpudsigt
se hej igen der er svaret

Hundelort.... Anonym
Læs teksten ovenfor. Den passer vist også på dig.....

go ide icarus
med skiltet, det giver hundeejerne dårlig samvittighed hvis de ikke samler op (tror jeg)...

så engang et sted hvor der lå poser ude til det samme, så hundeejeren ikke kunne sige det var fordi han ingen pose havde...

har også set et sted hvor de satte flag i hundehømmerne, de lod dem ligge men satte et lille danebro flag i....ved ikke om det hjælper...ville personligt hellere selv fjerne dem end lade dem ligge der flere måneder m.flag i.

og hvis han enormtpudsigt
bliver tvunget det til det håber jeg du bliver tvunget til at skide dem ud.

Løsning! Don´t shit on me!
Du laver selv dit skilt, får det lamineret. Og er det et sådan villa kvarter, hvor du evt. ved eller har set dem hvis HUND skider og DE ikke samler op. Så samler du det op. I en fin lille gennemsigtig frostpose af dem med skrivefelt, hvorpå du skriver.
Hilsen mig. Din Hund og smider det i deres postkasse :0)

Don´t shit on me!

Næste gang du ser det...... Anonym
Næste gang du ser en hund skide på dit fortov eller i din indkørsel skal du diskret finde ud af, hvor hunden bor eller hvem der iøvrigt er ejeren...
Så tager du en skovl, løfter lorten og bærer den diskret hen til ejeren og lægger den pænt på trappen eller aller helst på måtten. Det giver altid succes...
Hvis du vil kan du jo evt. også pakke den lidt ind og aflevere den enten med posten eller evt. ved at ringe på.

Det er jo noget du har fundet og du må jo sørge for at aflevere tapte genstande; ellers er det jo ulovlig omgang med hittegods...

jeg har personligt brugt alle tre metoder og er nu helt (næsten) fri for problemet....

total forrygt icarus
hvordan kan man i en lov opfordre folk til at skyde noget som helst???
kan se og forstå hvis det er en strejfende vovse eller kat der kommer hele tiden ...men ja så forsøg dog at finde ejeren....

synz det er noget fis at dyret skal lide.

kan da virkelig ikke være rigtigt...

må jeg så også sidde i mit vindue og skyde samtlige fugle i haven fordi de vækker mig kl.3-4 om morgenen med deres fuglekvider?????

Skiltetekst Skiltemaleren
Billede:
En varm stinkende hundelort.
Tekst:
Saml mig selv op efter mig.
Hilsen En Hund :-)

hundelorte føj for den hundeelsker Irene
Det er almindelig dannelse, at man fjerner signe egne hundelorte efter sin hund, man lader da ikke sine børn skide alle vegne, vel!!--hvor er forskellen?, har fruen i huset, prøvet at få slæbt en hundelort ind i bilen eller på gulvtæppet.Venlig hilsen Irene

var nok den mest afskyelige måde at kunne finde på... icarus
hvad så med børn der render med bare tær??

og de hunde der ikke lige besørger dit græs???

kan forstå hvis det er i din have... men det lille stykke foran kan sku ikke være så stort et problem.

gør som kubis...sammel lorten op og følg efter ejeren og giv vedkomne lorten med hjem.

som du ser gravhunden
Er emnet da relevant eller :-)
For det er squ noget der optager os i en hverdag hvor flere og flere får kæledyr.
Ikke at alle burde have det, for med et kæledyr følger ligesom nogle forpligtigelser ikke!

det er ulækkert bulderfnis
Det ser ud til at nogle af dine naboer og genboer med hunde har svaret dig her i tråden. Desværre tror jeg slet ikke at man kan tale sådanne personer til fornuft.

Det er virkelig ulækkert at træde i eller få sit barn smurt ind i lort efter en tur på ude på græsset, selv på fodboldbaner bliver der luftet hunde med tilhørende lort efterfølgende. Virkelig skønt for børn og voksne at rulle sig i.

Har du forresten lagt mærke til at hundeejere der ikke samler op, vender blikket stift den anden vej i et forsøg på at skjule at de HAR set at kræet tømmer tarm. Måske at de viser en smule dårlig samvittighed, man har da lov til at håbe.

Skulle du være heldig at se hvem der lader sin hund skide på din grund, så kunne du jo prøve at finde vedkommendes adresse og afleverer lorten foran hoveddøren, eller sende den med posten, med venlig hilsen fra dig og at du gerne modtager findeløn. Hundeejeren vil få ret svært ved at anmelde det, da hans/hendes hund ikke må skide på andres grund, iflg. loven skal hundeejeren nemlig samle op efter hunden.

m.v.h.
Bulderfnis

tja enormtpudsigt
Tror ikke der er nogen der kan straffe dig for det, men jeg ved det ikke.
Men jeg synes det er ok. Når man får en hund bliver hunden ens ansvar, og ikke naboens problem.
Det er din hund = Dit ansvar, ikke mit problem.
Og der står jo også man skal advare ejeren, inden man skyder den.

Skyd køteren.... Anonym
Har selv haft gevaldige problemer med naboens køter. Den syntes at det var langt bedre at skide på mit fortov en på deres eget.. Møg irriterende. Og da hunden var relativ gammel og selv gik tur med sig selv var det svært at lave om på.
Jeg skød køteren igennem hækken...

Den satte sig til at skulle skide, snurrede 3 - 4 gange rundt omkring sig selv og satte sig....
Jeg kunne simpelthen ikke lade være, måtte bare skyde den.... Og jeg ramte lige i plet; lige midt i røvhullet.... Hunden skreg op, og har aldrig skidt på mit fortov mere...... Ingen nabostridigheder over hundelort mere..

Og hvad skød jeg den med?????? En præcis, velrettet (Held???) vandstråle med en haveslange... Havde vandet haven relativt længe og vandet i slange var derfor rigtigt dejligt koldt.. Den ramte præcist og væk var vovsen.... Nu knurrer den bare af mig når den ser mig.... Har hunde øjne i røven????????

lol icarus
som du kan sige det :)

men en lille squiz humor... men så rigtigt er det jo :)
mon ikke de fleste hundeejere ville begynde at samle op hvis deres post blev invaderet af hundehømmer

:) kunne ikke lade vær med at grine icarus
men lige min pointe..mon ikke man kan skyde den uden at skulle såre den/eller tage livet af den

bob bob bulderfnis
Hvad får dig til at tro at der ikke er hundelort i områder med boligkarrer?
Jeg er sikker på at det er dig der render rundt her i ly af mørket og lufter din tæppepisser foran indgangspartier ved opgangene her i området, det er jo bedre at lufte hunden på nabovejene, så træder man ikke selv i lorten.

Jeg tror faktisk at det er dig der råber uforskammet op hvis man beder dig fjerne efterladenskaberne.

m.v.h.
Bulderfnis

HUNDELORT !!!! Pissende mænd??? Forskel?? Anonym
Det er slemt med hundelorte, men bestemt ikke så slemt at det skulle være nødvendigt ligefrem at skyde en hund for det.... Helt urimeligt; altså med mindre det også er lovligt at skyde nogle af alle de mænd der stiller sig op og pisser i porte, gadedøre, opgange eller bag venteskure.... Er det mon legalt at skyde dem??? Kræver det mon blot et jagttegn???

ja ja icarus
den er mit ansvar! og jeg tager det!.... men synes alligevl det er for latterligt man ligefrem må skyde en fordi den skider.

hvis politiet havde tid til den slags skulle man pålægge dem bøder! ligesom når mænd tisser på gaderne!

nemlig... icarus
lige mine meninger du skyder ud der....

ved godt man måske ikke kan se det når mændene render rundt og urinere alle steder...men lugte gør det altså, især hvis mange gør det samme sted...må man så også skyde dem??

den bedste Irene
Det var den bedste, jeg endnu har hørt,jeg kan se hunden for mig og griner endnu, den har ikke taget skade af lidt vand bag i, vi skulle måske prøve metoden på alle vores tilløbende katte som skræmmer havedammens fisk fra vid og sans.Tak for ideen.Irene

ja da Irene
ja da, skyd bare løs, det kunne virkelig se sjovt ud. Irene

Katte.... Anonym
Til katte brugte jeg et andet tricks..
Vi havde det problem, at naboen kat yndede at sove i vore havemøbler på den overdækkede terrasse... Hynderde blev på det nærmeste ødelagte af hår og stank af kat.
En nat lod jeg havedøren stå åben. Katten kom og lagde sig.... Jeg listede hen i døren og skød (Igen et super heldigt skud) katten lige midt imellem øjnene. Katten sprang lodret op, ramte loftet og var væk i et hyl.... Katten blev skudt med et af børnenes "SUPER SOAKER" vandgeværer... Katten kom aldrig igen...

SUPER SOAKER Irene
Sagde du SUPER SOAKER, den køber jeg lige på stedet.Ved du også hvad man gør ved nabohaner der galer kl.5 om MORGENEN. Venligst Irene

Sikke en masse tabersvar Maiken3
fra alle jer hundeejere der er for dovne og uansvarlige til at rydde op efter jer. Jeg håber at I allesammen sådan løb ende bliver meldt til politiet for jeres hærværk på private og offentlige ejendomme. Har netop tjekket at man kan politianmelde personen. SÅ jeg vil placere et skilt i min forhave hvor folk informeres om at de videoovervåges og politianmeldes hvis de ikke samler op! Tak for alle de andre gode og velmente fif fra de af jer herinde som forstår eller kender problemer! Mange hilsner Maiken med 3 små børn....

Jeg kan ik se noget eller lugte noget blondinen
tsk tsk

Jeg er osse træt af kattelort Maiken3
ad siger jeg ad ad ad!!!

HYYYl dagens bedste britzen
Kæft den var go klap klap klap og hatten af for dig -

Hmm om de har øjne i røven ved jeg ikke men hunde smager med den ende, de er jo betydelig længere om at skide end de er om at spise en is, er de ikke ;D

Stor Smiler til dig og tak for griner
guller

ha ha britzen
Har haft lyst til at skyde et par stykker af de fulde storpissende mænd, der hellere vil stille sig op af mit stakit og gøre det, selvom de lige har forladt bodegaen 30 m. længere henne, hvor de kunne have gjort det -

Næste gang vil jeg sgu ha en haveslange liggende og så får de lige en stråle tilbage fra mig -

;D
guller

ÅH ja haner britzen
driver en til vanvid, hvordan kommer man så tæt på, at man kan dreje halsen på gavehovedet uden for megen tumlen rundt og besvær ?

Gode råd søges også her -

;D
guller

TIL blondinen Anonym
Sikkert fordi du er BLONDINE

Ødelagt strandtur ludvina
Jeg forstår dig Maiken!

Jeg tog til stranden med mine hunde, men jeg kunne næste ikke komme ud i vandet fordi der langs vandkanten lå den ene brune dej efter den anden! Og jeg skammede mig til trods for at det ikke var mine hunde der havde lagt dem!

Hvis det er fordi hundeejerne glemmmer at få posen med på gåturen, så koster det jo ikke mere end 30kr at købe en lille taske der sidder fast på hundesnoren. Heri kan poserne jo så være!

Og når tasken er tom, så slår man gårturen forbi Brugsen og fylder den op! Sværer er det sgu da ikke!

Jeg havde en kammerat på besøg og hans tæve, som selvfølgelig satte sig på min græsplæne og sked.
Jeg hentede en pose og bad ham samle op, da jeg ikke brød mig om at mine grill-gæster og naboer skulle træde i det!
I en afstand af 50mtr, var han ved at brække sig og skabte sig som en idiot for at slippe.

Hvad fanden skal man så med en hund, hvis man ikke tør og samle en lort op?

eksempel jeg gav et andet sted britzen
Engang så jeg en ældre dame, der luftede skødehunden på en legeplads, der lå i en skolegård, der var ingen børn for det var weekend, men hunden sked i sandkassen -

Jeg kom forbi, stoppede op og spurgte hende om, hvordan pokker hun kunne få sig selv til at lade kræet besørge på børns legeplads ?

Hun svarede meget indigneret(over min indblanden) at det var der da mange andre, der gjorde, så kunne hun vel også !!

Jeg sagde kort og godt at jeg undrede mig over at en kvinde i hendes alder giver mig et svar som en 5 årig og bad hende tage sin hund og forsvinde nu, for jeg ville gå til skolelederen dagen efter og fortælle om det (det er en lille by) så hun ved det ville komme ud -

Ja hun er eddermandme sur på mig stadig, selv efter 3 år *G*

Almindelig respekt for andre handler sgu om god opdragelse, mener jeg -

;D
guller

ha ha Lorteopsamler kursus britzen
Skulle de sgu ha, inden de fik lov at ha hund -

Respekt til dig
guller

Hvor har du læst det ? britzen
Det vil jeg gerne vise min nabo -

Han mener at der er lavet en lov om, at det er den, der har ryddepligten over fortovet(foran huset) der har ansvar for at samle dem op, hvilket jeg er dybt uenig i, jeg gider sgu ikke gå og samle andres lorte op, på fortovet foran vores hus -

guller

Hej navnesøster blondinen
Skal vi mødes og se om vi har andre ting til fælles?

Det kunne være rart med lidt konkurrence ;-)

Skilt rimtursen
Det var dog nogle uhensynsfulde naboer du har. Kan du ikke selv lave et skilt? Måske kan du også putte en seddel rundt i alle postkasserne hvor du stille og roligt forklarer problemet og især lægger vægt på at du har små børn? Det må da trænge igennem.

Hvis du er villig til at bøje dig helt bagover og det er jo slet ikke rimeligt, så kan du evt. sætte en lille skraldespand ud og lægge poser ved.

Jeg synes det er ærgeligt at der stadigvæk er hundeejere, som ikke kan finde ud af at samle op. Jeg har altid gjort det og det er virkeligt ikke så svært at tage de par poser med i lommen. Er man for sart til det, så er man måske også for sart til at have hund.

svar samme anonym som skrev det...
jegbryder mig ikke at skulle skade dyr, og håbet var mere at hundeejerne rent faktisk så dem og tænkte måske skulle jeg finde et andet sted at lade min hund skide, . f.eks mit egen grønne areal, jeg smider heller ikke skrald på hundeejners areal eller efterlader mine børns lort på andres arealer.

problemer er ikke anderledes end de hundeejere der plaget af folk som ikke samler glasskår og lignede som kan skade hundes potter.
folk skal bare rydde op efter sig mere er der ikke idet.

ja der er mange latterlige svar icarus
men det kommer der næsten altid ligegyldig hvad man skriver om.

god ide, men du skal nok ikke forvente politiet gider bruge ret meget tid på det, ta dig selv tiden ( i hvert tilfælde når du ser det ske) og gå efter dem med lorten ;)

men super ide med skiltet icarus
for selvom politiet ikke er glad for så små latterlige sager.
kan man jo godt true med det, og det hjælper nok ;)

kender jeg godt icarus
den med stranden, og især der vil jeg sige det er rigtig vigtigt da der her i sommeren kommer rigtig mange folk der vælter rundt, ikke vildt lækkert hvis man lander i de efterladenskaber... og ja hvor svært er det altid at have en pose på sig

ej hvor ringe icarus
tænk at de ældre er sådan, og godt svar fra dig side... vovserne er vores små babyer, så må vi også ryde op efter dem... jeg har da også luftet min i både parker, ved strand og skov, men samler altid op efter os.

Den ansvarlige susanne.larsen
hundeeje burde samle hundens efterladenskaber op efter sin hund.

Jeg kan god tforstå din irritation, men det er IKKE hunden den er galt med - det er ejerne.

Hej i Lorteindkørlsen. stamanjen
Du kunne jo købe en stak/rulle hundelorteposer, og hænge dem op helt ude på fortovet.
Sætte et skilt op med en tekst som denne:
Det er ikke hunden der er den største lort.
Det er dig i den anden ende af dens snor.
Ja dig der læser skiltet medens lorten ud af hunden skrider.
Put lorten i pose.   
Og Vi vil dig rose.
I håbet om et godt naboskab.

Jeg skyder hunden Shit Hunter
Da jeg har jagttegn har jeg vurderet at det er lovligt at skyde hunde i min have. Naboerne har gjort det til vane at gå over i vores kæmpehave og skide med hunden, selvom de selv har en have den kan skide i. Jeg har skudt to store hunde nu. Den ene hundejer ville give mig tæsk, men jeg gav ham tæsk i selvforsvar, og den anden hundeejer har politianmeldt mit mord på hans hund, så jeg afventer politiets afgørelse i sagen. Jeg er overbevist om at det er lovligt at skyde løse hunde på sin egen grund.

Jeg hader de svin (hundejerne), og deres skideri. For år tilbage tværede jeg en lort rundt i hovedet på en som ikke samlede den op, da jeg råbte efter ham. Han lod som om han intet hørte, og så løb jeg efter ham med lorten i hånden (havde arbejdshandsker på), og tværede den ud på ham, både i hovedet og på resten af kroppen.
Det hjalp alt sammen, nu har ry for ham den sindssyge som skyder hundene :-)

Det gjorde du ikke med mig Dog Shit
Fjernede du ikke lorte ved første påbud, så tog dig i nakken maste dit grimme fjæs ned i lorten, og gjorde du modstand så måtte jeg bruge tricks og kræfter på at passivisere dig, og tirrede du mig yderligere så fik du en kugle.

Hundejerne er bare nogle ulækre svin. De kan skide hos sig selv, men skal absolut liste over hos andre med deres forbandede svineri. Det kalder jeg en krigserklæring, og krig får de, det er helt sikkert.

Du må lovligt skyde køteren Prins Henrik
Fandt diskussionen hos juristerne her på googlegroups:

http://groups.google.dk/group/dk.videnskab.jura/browse_thread/thread/ccad4c36ccc807d3/3a552a2cf9218ce2?lnk=st&q=&rnum=5&hl=da#3a552a2cf9218ce2
eller
http://tinyurl.com/k28pm

Få dig et jagttegn, våbentilladelse og køb en jagtriffel, så kan du nakke køteren lovligt :-)

Det vil jeg selv snart gøre.

se her enormtpudsigt
Det får du også, altså ret, hvis du vel og mærke har advaret ham, og det har du jo selvfølgelig?

http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/docs/markogvejfred

Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom.
Stk. 3. Med hensyn til dræbte eller beskadigede dyr vil iøvrigt de i §§ 6, 8, 9 og 10 fastsatte bestemmelser vedrørende optagne dyr være at iagttage i den udstrækning, de er anvendelige.

Nå da da.... Advokat
Den artikel vil jeg da gerne se. Har du et link til det.?
Som advokat kan jeg oplyse dig om, at du under ingen omstændigheder må skyde en hund, der skider på din græsplæne. Det er lige til ekstra bladet.
Det er kun politimesteren, der kan tage stilling til, om en hund skal aflives.
Det bliver der dog kun taget stilling til, såfrem hunden er til fare for andre.
Ved katte gælder andre regler.

Hundeejere er uansvarlige Hundehaderen
Så simpelt er det.

De fatter ikke, at vi ikke alle sammen bare syntes deres kræ er åhhh så søde.

Jeg kan ikke fordrage hunde. Simpelthen fordi de 1) stiner, 2) savler, 3) fælder, 4) skider overalt, 5) larmer ad helvede til med deres gøen, og 6) er skidehamrende anmasende.

Hunde er værre end børn. De tror at vi alle gide kæle med dem, og kommer rendende og gnider sig op af vores tøj. Resultat: Vi er fulde af dyrehår og savl, vi stinker langt væk af køter. FØJ!

Og hvis ikke man gide nusse vuffer bag ørene, så er man ifølge hundeejeren, hundehader. JA! Og hvad så? Fordi du kan lide østers behøver jeg jo ikke kunne lide dem, vel?!

Og hundeejere der ikke rydder op efter deres køter, når den har være ude og skide, skulle fratages deres hund. De har ikke forstand nok til at have ansvaret for andre, heller ikke et dyr.

Mage til morsomt indlæg irene54
skal man lede længe efter.

Tør man spørge hvordan dine galdesten har det idag?

Og så undrer man sig irene54
hvorfor mange af børnene bliver til uvorne møgunger - med den indstilling fra forældrene, har ungerne ikke en chance.

Jeg tror ikke at irene54
en hunds efterladenskaber kan sammenlignes med det, at den forvolder skade.

Det kunne være interessant at spørge en advokat, hvorvidt disse to ting kan sammenlignes.

og du lyder temmelig jaws1
stolt over dit ry og rygte....??????

Hold da op....troede virkelig ikke jeg læste rigtig....

Sæføli' skal folk ik lade deres hunde skide på din matrikel....er noget forbandet svineri folk ik samler op efter deres egne hunde...

Men ligefrem skyde dem fordi du har retten på din side...altså mand...du er sg ik for klog...

læs og bliv klogere enormtpudsigt
Jeg håber da ved gud ikke du skulle blive min advokat når du ikke kender loven. Jeg ville hade og skulle gøre dit arbejde, nåh men her er det så en sidste gang.
Din uvidenhed er da lige til ekstrabladet.

http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/docs/markogvejfred

Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom.

Det har du vist.... advokat
Jo, du har vist brug for en god advokat, hvis du får skudt en hund, der skider i din have.
Der står intet i det link, om at du må gøre det.
Har du svært ved at tolke det.?

jo, se her enormtpudsigt
OK, éen gang til for prins knud

§ 14. Uvane husdyr, løsslupne pelsdyr, tamkaniner og fjerkræ, omstrejfende hunde og katte har den optagelsesberettigede ret til på hensigtsmæssig måde at fjerne fra sin grund og er ikke pligtig at yde erstatning, såfremt dyret derved kommer til skade eller omkommer. Den, der var besidder af dyret, kan fordre det beskadigede eller dræbte dyr udleveret mod betaling af erstatning for voldt skade. For dræbte eller beskadigede dyr skal der ikke betales optagelsespenge eller ufredsbøder.
Stk. 2. Nedskydning eller anden direkte på drab af dyret sigtende fremgangsmåde må dog kun anvendes, når dyrets besidder i forvejen indenfor det sidste år er advaret. Er besidderen ukendt, kan advarsel indeholdende en kort beskrivelse af det pågældende dyr ske gennem et på egnen udbredt dagblad. Advarsel er dog ufornøden, når dyret angriber andre husdyr eller frembyder nærliggende fare for person eller ejendom.
Stk. 3. Med hensyn til dræbte eller beskadigede dyr vil iøvrigt de i §§ 6, 8, 9 og 10 fastsatte
bestemmelser vedrørende optagne dyr være at iagttage i den udstrækning, de er anvendelige.

Dvs. du kan vælge op "optage" dyret, dvs holde det tilbage, ELLER såfremt ejeren er advaret om at hvis man ser hans dyr på ens grund, skyder man det er det lovligt. Du har PLIGT til at holde dine husdyr på din grund.

§ 1. Enhver er pligtig til på alle årets tider at holde sine husdyr på sit eget.

Kilde: http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/docs/markogvejfred

Er der andet du ikke forstår?

I det mindste har jeg en mening Hundehaderen
Du har bare syrlige kommentarer. Kan deraf udlede at du er en af dem der har en køter der skider overalt, og du er også en af dem der ikke gør rent efter den.

Håber du en dag falder på røven i en hundelort, i dit bedste tøj, på vej til en uopsættelig aftale, og at stanken som hænger på dig, koster dig dit livs drøm. Så kan det være du kan lære, at hundelorte hører til inde i hunden, eller i en skraldespand, bragt dertil AF HUNDENEJEREN!

Det kan sgu da ikke være andres problem, at rydde op efter din køter.

Prøver igen... Advokat
Ja, du må skyde et hvilken som helst dyr, der betræder din grund. HVIS ejeren er advaret og hvis du har jagttegn og hvis det er tilladt at skyde, der hvor du bor i forhold til nabo afstanden.
Dvs. du kan ikke bare finde bøssen frem, og skyde fra din terrasse, når naboens hund er på grunden. Du må heller ikke gå og skyde fugle i haven, selvom fuglen ikke er fredet.
Bor du på en landejendom f.eks, og en hund kommer ind og gør skade på nole dyr, kan du skyde den uden varsel, hvis du vel og mærke har jagttegn.
Hvis hunden "bare" strejfer på grunden, må den ikke skydes, hvis ejeren ikke er blevet gjort opmærksom på problemet først, og har en mulighed for, at holde hunden på egen grund efterfølgende.
Kan du ikke finde frem til ejeren, skal det først annonceres i et dagblad.
Men det nemmeste er nok, at anmelde det til politiet. Det er også en avarsel.

Måden at komme problemet til livs på, hvis man bor i et villa kvarter, hvor der heldigvis ikke bare må skydes, er at kontakte politiet, der optager hunden og kontakter ejeren, der herved må betale en bøde, for at få hunden afleveret. Gør ejeren ikke det, kommer hunden videre til et dyre internat.

Herved forståes, at du ikke bare kan skyde herreløse hunde, der betræder din grund.

ja, men enormtpudsigt
det er jo det jeg har sagt hele tiden.

Nakker dem også Nils Nakkesen
Hvordan vil du ellers løse problemet ?
Når hundejerne ser dig så opfører de sig pænt og trækker hunden væk, men så snart de tror at de ikke ses så lader de køteren tilsvine ens græsplæne så ungerne jokker i lortet. Når det er sket 500 gange og det er de samme folk som gør det, og du aldrig har set dem med poser til lort, hvad vil du så gøre ?

Metoden er effektiv, jeg kan kun anbefale folk at nakke køteren, selvom det det er hundeejerens skyld. De begynder jo en regulær naboskrig ved at komme luskende med deres ækle køter og tilsvine naboens have. Fælles for disse hundeejere er at de har masser af andre muligheder hvor de kan gå hen at skide. De kan skide i deres egen lejlighed, hus, have mv. Eller de kan køre ud i skoven med deres skide-køter, bare de holder lortet hos dem selv.

Jeg er så fucking rasende på de hundeejere at jeg kan smadre dem totalt, bare ved den mindste lejlighed.

Jogger i lort Nils Nakkesen
Vi har flere gange stået ud vores bil i halvmørke i vores egen have og så jokket i det forbandede svineri, som en af naboerne er listet over til os med i nattens mulm og mørke. Det er sket tre gange nu, og jeg garanterer at vedkommendet får både klå og køllebank når jeg ser det.

Jeg pisser nu selv i en spand i garagen, og denne spand sure menneskepis hælder jeg i hovedet på hundejeren når jeg ser svinet ! Så kan han/hun lære det på den måde.

Dine galdesten må have irene54
revet sig løse og sat sig i hjernen, hvor de trykker.

Du kan nemlig intet udlede af mit indlæg. Din konklusion er hermed fuldstændig galt afmarcheret.

Men, hvis det, at udspy galde på nogen måde kan gøre dig smertefri, så vær så god.

At du har en holdning som du præsenterer på en meget lidet overbevisende måde, er ikke nødvendigvis plus i din karakterbog.
Vel, Brian?

Du ikke en skid advokat Nils Nakkesen
Læs linket til usenetgruppen jura, så bliver du klogere.

http://tinyurl.com/k28pm

advokat mig i røven, lol

Skyd lortet, ellers fortsætter svineriet. Hundeejerne er luskebukse som kommer sent om natten og tidligt om morgenen med deres møjkøter og tilskider privat ejendom.

Cyankalium er din ven Nils Nakkesen
Vi fik et tip om at fylde hundekiks med cyankalium eller bladan, og så strø dem i vores egen have og langs vejen, men kradser kræet af, af det ?

Elektrisk hegn ? Nils Nakkesen
Hej
Er det lovligt at opsætte elektrisk hegn langs et fortov ? jeg påtænker at trække to stålwire i henholdsvis 20 og 40 cm højde, men der skal IKKE være strøm på hele tiden, KUN når jeg ser en hundejer komme gående, så skal der fyres op med 10.000 volt og hvis kræet er lige under og personen ikke rammes, så får den fuld skrue på ampere også så kræet dør :-)

giftmord.af hunde og andre dyr. JulieS
Det du skriver som løsning til at aflive hunde etc. er TOTALT ulovligt, og det er den mest uhumanitære måde at aflive et dyr på. Det kan da ikke være dit alvor at ville dette. jeg vælger at tro på,at du provokerer i den grad. Hilsen JulieS

Jeg har ingen galdesten hundehaderen
Og jeg tænker fuldkommen klart.

Hvorfor er det lige at du nu forsøger at dreje debatten over på et andet emne?

Denne tråd handler om hundelorte, og nu forsøger du at dreje den over på mig og min person, i din formodning om at jeg har galdesten?

Jeg lider ikke af galdesten. Og jeg hedder ikke Brian. Jeg kender ingen kvinder der hedder Brian. Gør du?

Irene54 - du er en mavesur gamme kælling med en lille irritereden møgkøter der gør konstant, og du samler ikke dens lort op. Og nu føler du dig ramt fordi vi er nogen der er skide trætte af at vade i din hunds efterladenskaber.

Fat dog, at vi er nogen der ikke kan lide hunde!

Klogere Advokat
Det blev jeg nu ikke meget klogere af.?
Der står præcis, som jeg har skrevet.
Du kan ikke bare skyde en hund, uden varsel, og uden jagtloven træder i kraft.

Godt nok har jeg aldrig ført en sag om dyreloven, men jeg kan da stadig læse og forstå en paragraf.
Andre advokater til stede på sol, der kan bekræfte.??

Okay Advokat
Men som jeg forstod dit indlæg, havde du retten til, at skyde hvilken som helst hund der kom forbi. For så får man et problem.
Skulle nødig have husejerne i villa kvarterene, til at rende rundt og lege Rambo.

Ligheden mellem en hundelort og en kvinde... anonym
Hvad er ligheden mellem en hundelort og en kvinde.?
Jo ældre de bliver, jo nemmere er de at samle op. ;-)

Det var lige et lille sidespring.
I vores grundejerforening snakkede vi om hundelorte på rabatter og fortorve.
Det blev sagt, at hundeejerne ikke havde pligt til at samle dem op, men at det derimod var påbudt grundejerforeningen at sørge for, at de blev fjernet.
Kan det være rigtigt.??
Som hundeejer samler jeg selv, min hunds lorte op.
Det vil jeg da ikke pådutte andre.
Nogen der har hørt om den regel.?

ikke jurister anonym
Det er jo ikke jurister der skriver der.
det er en alm. debat side som her.

rigtigt anonym
Det har din nabo faktisk ret i.
Jeg er selv uenig i den regel. men sådan er den altså.

har en kammerat jetpost
som var ude for det samme. En dag stod han med en skovl inde i haven da et svin med sin hund kom gående, og hunden satte sig ned og sked. han råbte efter hundeejeren, men fik bare fingeren. Resolut gelejdede han lorten op på skovlen, og smed den efter, og ramte ejeren...........mere skete der så ikke i den sag.

Jo, kære ikke Brian irene54
jeg fatter udmærket godt at du ikke kan lide hunde.
Det skal du sandelig også have lov til.

Jeg har fremsat mine formodninger på baggrund af, at du uden at vide hvem jeg er eller hvor jeg bor antager, at jeg har en lille møgkøter der gør hele tiden og som besørger i folks indkørsler og haver.

Intet kunne være mere forkert, men hvis det vil gøre dig glad, så bliv endelig i troen.
Mig kan du ikke genere med det og det møgsure går kun tilbage til een - og det er dig.

Forkert Hundehaderen.
Hvem er det lige der starter med at formode noget om den anden, uden at hver kendskab til noget som helst?

Du fremsatte dine formodninger om galdesten hos mig, hvilket jeg benægter!

Herefter kan jeg kun konkludere, at du føler dig enormt ramt af os der ikke kan lide hunde. Kan der være andre årsager, end at det er fordi du selv er en af dem der har en hund, som du ikke rydder op efter? Næppe! Hvorfor skulle du ellers reagere med dine syrlige kommentarer?

Mine syrlige kommentarer irene54
retter sig mod din aggressivitet - ikke mod at du ikke kan lide hunde.

Jeg er da totalt indifferent overfor dit had til hunde - det er da helt og holdent din sag.
Jeg kan bare ikke sidde være overhørig overfor al den galde du udspyr.

Og nej, jeg bor ikke i et villakvarter, så min hund besørger end ikke i nærheden af noget sted, hvor der bor mennesker.

Det var pænt gjort Slambert
....jeg havde tværet lorten ud i hovedet på svinet, hvis han gav mig fingeren efter at have opsøgt min grund og tilsvine den med lort.

Og situationen kunne nemt, hvis han gjorde modstand komme helt ud af kontrol, med døden til følge for ham.

Ingen skal komme i min have og vælte lort af, det er 100%

hmmm icarus
blev det ændret til ma skulle have jagt tegn og våbentilladelse?? eller hvad?

hvor meget skade... icarus
gør en lort når den er samlet op og smidt i skraldespanden????

maiken3 filtut
Hvis du er træt af hundelort, så kan du fandme da bare lette din tærskefede røv og pille ud og samle det op. Det er åbenbart nemmere at brokke sig IKKE!!
Skøre kugle! Kom så igang
Filtut

Hvis det er varslet anonym
at hunde uden ejers tilstædeværelse vil blive skudt, så er det helt efter bestemmelserne. Det bliver ofte varslet omkring skove o.lign. for at beskytte vildt især kid, såfremt der selvfølgelig har været problemer.

Selvfølgelig anonym
skal du have jagttegn for at du må jage.

Eneste der skal bevæge sig her anonym
er de fjolser der har anskaffet sig en hund og ikke kan finde ud af hvordan man opfører sig med en sådan.
Selvfølgelig lader man ikke sin hund skide på gade eller i haver uden at fjerne efterladenskaberne.

Man lufter da hund Holger
i sin egen have.

Det er du jo netop ikke! Hundehaderen.
"Totalt indifferent overfor mit had til hunde" ... som i virkeligheden er til hundeejere, der ikke fatter at vi ikke alle sammen syntes deres små kæledyr er verdens sødeste, og derfor udmønter sig i afsky for den firbenede!

Hvad du været "totalt indifferent" havde du overhovedet ikke reageret.

Og så kan man jo undre sig over, at du lige præcis vælger at falde over mit indlæg, og helt ignorere dem der rent faktisk anbefaler at skyde hunden! Ser du: Jeg ser hellere at hundeejeren får øjnene op, og rettet op på problmet, frem for at skyde hunden!

Men jeg forstår at du har et problem med en køter der gør og generer andre, og at grunden til du falder over mig, er at jeg har ramt dit ømmeste punkt.

Løs problemet!

No Dogshit skilt no dogshit
http://www.a-merking.no/images/nodogshit.gif

Hvis du ved FerskenQ
eller ser hvis hund det er der skider på dit matrikelnummer, kan du jo samle efterladenskaberne op på en skovl og gå hjem til hundeejeren og aflevere skidtet der. Hvis du ikke ved det, så sæt et skilt op, skriv evt. at din have er videoovervåget, så kan det måske være det hjælper, men det er altså noget værre gris og ja- folk er altså bare total ligeglade - altså mange - ikke alle. Der er da ikke noget værre end at træde i sådan en "ba" - føj.

Irene anonym
du er et fjols.

SKOVL haa
Køb dig en skovl og samle dem op!!!
Har altså selv hund og samler altid op efter den.

Forpligtelser Anonym Q
Der er ikke noget der hedder "forpligtigelser".

Køb en ordbog!!!

Nej, ejeren Anonym Q
Jeg er sikker på at det vil være MEGET mere effektivt at skyde på ejeren!

Hunden ved jo ikke, den ikke må der. Men det gør ejeren. Og når han/hun ved at der ligger et par rollinger på lur og skyder efter dem, hvis hunde laver i indkørslen, tror du ikke de ekspederer deres kræ hurtigt forbi jeres ejendom???

GAAAB anonym
Køb et liv...

Få en. Nemo
Hjerne, den har du sgu hårdt brug for, du er sgu lige så dum som de hundetrækkere der lader deres hunde skide overalt...... og husk lige at det ikke er hunden det er galt med, men ejerne !, jeg har personligt jaget en original hjem efter en skovl så han kunne ta' lorten med hjem, det var han yderst utilfreds med, men jeg slap for at "dyret" brugte ruten forbi mit hus mere, og hunden så jeg heller ikke mere.

hvis man har have, altså Burmennesket
hvis man ikke har, må man jo lufte den i andres have...

Det er da synd for dyret irene54
hvis de eneste lufteture er hvor hunden er lukket inde i en have.

Snup dem på fersk gerning Hesten Hermann
Jeg havde det samme problem der hvor jeg boede tidligere.

En dag jeg var på vej ud af døren stod der tilfældigvis en dame med sin golden retriver som var i færd med at skide i min forhave. Jeg kiggede på hende og fortalte hende at jeg gik ud fra hun samlede hundens efterladenskaber op når den var færdig.

Hun så meget flov ud og sagde at det gjorde hun da selvfølgelig. Da jeg kom hjem var der ingen lort og siden da har der ikke været det.

Det viste sig altså at være en enkelt ubetænksom hundeejer der gav mig mine problemer. Jeg tror at hundeejere og deres hunde som regel har nogle ret faste rutiner når de lufter deres hund. De går den samme tur og hunden skider nogenlunde det samme sted.

Man kunne også bede dem pænt Hesten Hermann
om at være venlige at samle op efter sig da man rent faktisk føler sig en smule generet af lortene.

Det er heldigvis sådan at man som regel kommer meget længere med høflighed end med bryskhed og trusler.

En anden effektiv kurt-ni
ting, har jeg set i praksis, hønsetråd lige under jord overfladen, forbundet med et bilbatteri, jeg ka love for at der blev hylet denne fredag nat, og efter det var der ingen der pissede der længere!!!
Lov ligheden i det ka diskuteres, men det er jo heller ikke lov at stå og pisse på andre folks mure. ;o)

Lorten afslører dem John*
Ja jeg har også bemærket at det er de samme folk, samme rute, og lorte. Jeg fotograferede lortene systematisk og fandt frem til hvor svinet boede. Så lænsede jeg lorten op på skovlen og klaskede den i svinets dørmåtte, og satte et lille flag med tak for lån. Siden da er dette svins lorte ophørt i min have.

En gut med to små arrige møjhunde, havde præcis en rute lige ned i min have for at skide og så hjem igen. Men jeg tog svinet på fersk gerning og meget aggressivt fulgte efter ham så jeg så hvor han boede, og så fik han muligheden for at hente sit lort eller få krig, men han hentede det, og siden da har han to små møjkøtere ikke skidt i min have mere.

Der var også en taberbums (sådan en med tatoveringer på bistandshjælp som tager bussen) med sin store rottweiler som sked nogle gange fortalte min kone som ikke turde sige noget, men jeg skød køteren da jeg så det og bad taberen fjerne sit ådsel ellers nakkede jeg ham også :-)

Så nu er der ikke mere lort i min have :-)

No dogshit bvl
http://www.a-merking.no

Løb o køb Bernt
http://www.a-merking.no

lort indiana jones
ja det flot

lugt tinapigen
Ja vi har også et lignende problem. Vi bor i rækkehus og naboens hund pisser op af vores hæk og op af vores skur så det stinker i hele vores have. Der må da være en lov mod den slags? vi lader da ikke vores børn gå og tisse op af hendes hæk..

hundelort egat
samle lorten op komme i pose og aflever i ejemandens postkasse.
hilsen egat

prøv at se WWW:UNI-VAKS.DK Det er et hundetoilet...!!! Hundelort haderen
Tjek lige denne hjemmeside... [:)]

Ja sku justmejan
Jeg har oprettet en gruppe der hedder færre hunde hømhømmer på fortovene tak på facebook bliv medlem og lad os få større opmærksomhed fra de dovne hundeejere ...

http://www.new.facebook.com/groups.php?ref=sb

Sjovt notrelevant
En god gammeldags slangebøsse kan vel gøre det :D

Ja skyd dem grinerafdig
Bare vi ikke også skal til at skyde de ældre med ufrivillig vandladning der tisser i deres ble

Nøøøøj hvor er du dygtig duerdaenhelt
Må ikke håbe han skyder din bil i smadder næste gang den oser ind over hans matrikel men siden i bor dør om dør er i vel nogle båtnakker begge to

skyde majbrit
Det fuldt ud lovligt at skyde hunden hvis du har jagttegn og har advaret hundeejerne inden.. som f.eks sætte et stykke i lokal avisen med at hvis de ikke kan holde deres hunde ude for din grund bliver hunden skudt!! ved det for min far har heste og havde problemer med hunde der jagtede dem og ringede til politiet og forhørte sig og der fik han det afvide!

Ja synd for hunden, Dum ejer Kat og hund
Hunde kan ikke tænke / forholde sig til hvor de gør hvad de skal som mennesker kan:

Derfor er det den som har påtaget sig ansvaret for en hund at sørger for at hunden bliver mødt med kærlighed og respekt for sin natur på sin færden i sine omgivelser. Omgivelser hvor medmennesker også ER! Og som måske har en anden opfattelse af at skulle rydde op efter en hund som de ikke har noget forhold til end Lo.. At hunden besørge i indkørsler mv., så er det ikke hunden der laver fejl - det er og kan kun være en umoden ejer / der bevidst eller ubevidst genere sine omgivelser og skaber had imod en uskyldig hund!

Det er efter min mening ikke hunden der fejler ved at udøve sin naturlige trang til at s..., det er og kan kun være ejeren der ikke er voksen nok til at påtage sig ansvaret for hunden, - "stakkels hund" hvor bliver der ellers svigtet i forhold til dyret?

Det er sgu vildt at tale om at skyde mv. tag en pose med og tal sammen! det må være meget få der ikke forstår at man ikke er ansvarlig på alle områder for sin hund; det være sig helbred, motion, sine omgivelser. Man er ambassadør for at promovere glæden ved at eje- og glædes ved en hund som er hengi ven og rar følgesvend at have i fammillien.

mvh.

en katteejer.

skyd køteren ;-) Landboen
Man ka vel skyde bæstet med en boltpistol. Rækkevidden er bare nogle få centimeter, og den kræver mig bekendt ikke våbentilladelse, man skal bare tæt på, men så er man jo osse sikker på at det er den rigtige synder!. Jeg har løst mit problem med andres lorte ved at sprede dem ud på gangstien hvor lufterne kom gående fra - modsat den retning jeg selv skulle bruge. Da det var blevet et effektivt "minefelt" holdt det pludseligt op af sig selv.

Jeg er Rasende Max t.
Rasende
Jeg kan ikke se det rimelige i at jeg daglig, skal skovle ækel stinkende hundelort op efter andre folks hunde.

Helsingør

rasende Max t
Det er ok med mig

Retuner den snedige
Find ud af hvem hunde ejeren er,
Som kan tage nogle uger.
Saml en masse hundelort i en pose,
og gå hen til hundeejeren.
og vent til Posten har været der
Fyld derefter hundelortene i postkassen
smid en seddel i hvor der står
Tak for lån

what??? Henrik Groth
Jeg har sat 2 skilte op uden for huset,og bedt hundeejere tage deres lort med hjem.
Dette har resulteret i at der er en hundeejer der har lagt en hundelort op på min kølerhjelm. Jeg så ikke hvem det var,måske godt nok,da jeg nok ikke vil kunne styre mit temperament hvis jeg så det. men hvormeget skal man finde sig i,og hvordan finder jeg ud af hvem der har gjort det.

TRÆT af hundelort....kig lige her! Min.hund.er.sød
Når jeg går tur med hunde, har jeg altid en eller to poser hængende i snoren, så jeg kan samle op.
Hvis hun gør det ude i en skov et eller andet sted, så spilder jeg ikke posen på det, fordi der ligger så meget, fjærne det hvis hun laver lige midt på stien ellers ikke, men hvis hun gør det foran et hus, så samler jeg det altid op, det ville være så pinligt at lade det ligge.

Ved bare ikke hvad man kan gøre, de der skilte hjælper jo ikke meget.

Her i nærheden bor der en dame med en lille hund, hver dag gik de en tur op til det samme hus, hunden skulle altid lave lige ved det hus, når hunden så var færdig, så gik de hjem igen. Ej det da frækt, synes jeg.
Nå men dem, der boede der, de opdagede det, og sagde til hende, at det ville de ikke have, og så hjalp det vist.

Du kunne jo tilbyde lidt hundetræning mettemokke
[img]http://i2-images3.tv2net.dk/i/96/22649596-12da138bc65219ded2c61a909c587f93.jpeg[/img]

Du skal snuppe hundeejeren på fersk gerning qwerty
hunde og hundeejere er vanedyr hunden skider det samme samme sted og ejeren går den samme tur, så det er formodentlig bare et enkelt fjols der ikke kan finde ud af det.

Jeg havde samme problem og kom tilfældigvis lige ud i forhaven mens en hundeejer lod sin hund skide. Hunden blev flået væk af ejeren som flovt skyndte sig væk og jeg sparkede lorten ud på vejen og gik min vej. Pludselig holdt der op med at ligge lorte i forhaven som ellers altid havde været fuld af hundelort.

TRÆT af hundelort....kig lige her! Anonym
OMG nogle personager der har svaret i den tråd... eller skulle man hellere sige sociale tabere som føre sig frem på nettet, et sted hvor de kan finde nogle ligesindede som er ligeså syge i roen som dem selv?? [:X]

Nej hundelort og ligesådan med kattelort er IKKE iorden. Jeg ville gå dirkete til dyreejeren og forelægge dem problemet.

At lægge glasskår ud, at skyde, lægge gift osv. er en fuldstændig vanvittig stenalder tankegang og er vidst kun noget, som folk der er gået ud af 3 klasse og aldrig er kommet videre, kan finde på at gøre. Selv om man ikke kan lide hunde, er det sgu ikke ensbetydende med at man må påføre dem smerte (gift, glasskår). Og tænk, hvis det nu var et af jeres unger som kom til at æde giften eller træde i glasskåren?

Skal jeg også skyde de unger, som kommer farende over mod min hund, fordi de gerne vil snakke med ham? Han er mange gange blevet bange/forskrækket... Heldigvis har jeg en utrolig rar hund, så han gør ikke børn noget.

hejsa victor3
er d dybt idiot hvem har bildt dig ind at du må skyde hunde prøv du at forhøre dig hos politiet du e da latterlig
men det er ganske rigtigt hundelorte allevegne e, r noget svinerimen jeg har så hørt at man kan få en bøde hvis der er beviser( altså billeder) og hundeejeren ikke tager visitkortet mop i en pose

Alle taler om det, men ingen gør noget helhjertet Holger
imod det.

TRÆT af hundelort....kig lige her! Anonym
hej jeg er også trætte af hundelorte [:(]

TRÆT af hundelort....kig lige her! besvareren
Det kan du da ikke mene for du er jo en hundelort

Man lufter da hund Lololol
Haha Tard xD (elsker det navn btw kan godt lide enhjørninger)

Ej, hvis min Lab kun kom ud i haven, så ville hun få et seriøst problem...-.-
Hvis min hund SKIDER... på et fortov, så smaler jeg det helst op, fordi det ikke er pænt at lade det ligge...uuuh, det der ikke mange på 17 år, der gør...weee er stolt, hehe.

Hvis nolge skød min hund (ved dog det ikke ville ske, fordi hun er kendt og elsket af stort set alle her i områedet, måske et par stykker, der ikke kan lide hunde, men de har skam intet i mod hende.

Fatter ikke hvorfor nogle vil skyde hunden....øøøh har i hørt om det er n.a.t.u.r.l.i.g.t for en hund at gå på toilet??? o.O
Det sq da ejerne der ikke samler op efter sig.
Nåååår jah, hunde tænker self. "Her lige her, nu, nu skal jeg, haha og lige foran et hus mwuhahahaha"...o.o

I kan vidt godt se jeg ikke tager det her særiøst...men det gør i heller ikke (ps, det ikke kun tænkt til dig jeg svarer men også andre her).

Hvis nolge skød min hund, så for ham/hende der gør det et problem, for jeg er ikke sjov at være i nærheden af, hvis jeg finder ud af hvem det er.... Grrrr,

Ej, skal tage det her særiøst nu....-.-

Sig det dog til ejeren. evt.


LOL <3

Ja hundelort ?. pouljoergensen
Jeg bor ude på BØHE landet, men, alligevel er der folk der går tur med deres hund i snor, også her i går, der var jeg godt-nok ved at skvatte om af grin, der kom en dame gående med sin lille VOVSE [;)] , og pludseligt lavede den en "HØM høm" midt på vejen, damen åbnede straks sin taske og tog en lille skovl og en pose frem, og pist så var den høm høm væk, så stod hun og kikkede på resultatet af sit arbejde, også kom 2 piger ridende forbi hende, hun kikkede på pigerne mens de red forbi, og da de var væk, så gav det et spjæt i damen [???] .

For der hvor hun lige havde fjernet sin lille vovses hunde høm høm, der lå nu en KÆMPE heste "pære", i skulle havde set hende i hovedet, det var så grinagtigt, der stod hun med sin lille hundelort i en pose, og i stedet for lå der en kæmpe hestepære på samme sted.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen