Træt af mænd!

Træt af mænd! Trættt
Den eneste forskel på mænd og kvinder er, at mænd er stærkere og har en penis og kvinder er smukkere og har en skede. Alligevel prøver mænd altid at gøre sig bedre og nedgør kvinder i det daglige. Hvis en kvinde så ber om at blive behandlet med samme respekt, som hun udviser over for ham og andre mennesker generelt, bliver hun straks angrebet fra alle sider. Mænd bliver kun angrebet, hvis de er mandsschauvanister. Kvinder bliver angrebet for bare at ville have lov til at blive behandlet pænt.

I dag er jeg IGEN blevet udsat for en "sjov" leg, som mænd har: Jeg blev tvunget til at skulle latterliggøres i en styrkeleg, fordi en mand lige skulle vise sig. Omtrent det samme som hvis vi kvinder tvang en mand til at gå i dametøj og så stå og kommentere, hvor grim hans krop er.

Jeg forstår heller ikke mænds måde at tale om kvinder på: Det svage køn.....Hvad er I så? Det grimme køn eller det køn, der ikke kan føde børn? Hvorfor skal VI altid nedgøres? Og med hensyn til jeres penge, status m.m. er jeg ikke en skid imponeret, for jeg har så tit prøvet at se, hvad der sker, når en kvinde er god til noget. Så bliver hun nemlig kanøflet eller overset. Jeg har kendt kvindelige genier, men sjovt nok bliver de aldrig officielt anerkendt som genier; det er bare mænd, der klapper hinanden på ryggen med den betegnelse.

Men tillykke: I har formået at få min respekt for mænd ned på et minimum!

Jamen dog... amarti
Sikke en svada!!

Ku' da godt tænke mig at vide, hvad den der "leg" gik ud på?

- hvad er DU god til?

/Klokke

Kik forbi snarest. Psykologen
Den er helt gal med dit selvværd, måske kan jeg hjælpe dig. Jeg har en god kollega, der er plastikkirurg, måske kan han foretage en kønsskifteoperation. Når du nu mener mænd er noget specielt, kunne du jo prøve, at se om det passer, ved at skifte køn.

Ærgeligt for dig... Spild ikke livet!
...at du kun har mødt sådan nogle kedelige eksemplarer. Der findes skam også mænd der er både dejlige og respektfulde og hvad skal jeg mere sige. Der findes også mænd der er nogle røvhuller, men kvindekønnet findes skam også i både mere og mindre heldige udgaver!

spild ikke dit liv på at ærgre dig over røvhullerne af begge køn, men glæd dig over de dejlige mennesker der findes!

Hm et råd.... sanessa
Vis at du kan rumme dem...det er det der gør dig større end dem. Tænk på...hvad der er øverst nu, det falder ned ;o)

Iøvrigt giver jeg dig ikke ret i at det forholder sig sådan. Synes der er STORE og ANDRE forskelle på mænd og kvinder end dem du nævner. Kan dog godt følge dig i din vrede, hvis du lige har haft en dårlig oplevelse.

Nogen mænd er møgdejlige ;o)

En slem oplevelse! prh
Har du mon mødt en mandelig chef af
typen "en pæn psykopat". Det lader
ikke til, at han har for mange brikker
at flytte med.

Er du lesbisk? hink
Ellers kunne du jo overveje at blive det.. Hvordan er det de der mænd har tvunget dig til at lege styrkeleg? Har de sat dig ned på en stol og tvunget dig til at lægge arm, hvorefter du er blevet sur over at have tabt?
Jeg må sige at jeg slet ikke har ondt af dig, men hvis du har det sådan med mænd generelt, så er du selv skyld i det. Hvis du har sat dig selv i hovedet at mænd er som du beskriver, så er det jo klart at de alle kommer til at fremstå som sådan.
Som en anden i indlægget har skrevet, så synes jeg du skulle tage at få dig en ordentlig spand selvværd, for det der jammer er der i hvert fald ikke mange mænd der gider lytte til..

Jamen jamen macho
"Jeg forstår heller ikke mænds måde at tale om kvinder på: Det svage køn.....Hvad er I så?"

Vi er naturligvis/selvfølgelig/klart det STÆRKE køn - selvfølgelig er vi det !

Det er sgu' da kun på det ydre! Hahahahaha!
Og hvis I skal kalde os for det "svage køn", så må vi vel også kalde jer for det "grimme køn", "det perverse køn", det "ufødedygtige køn", det "ufølsomme køn", det "blærerøvsagtige køn", "egoistiske køn" osv., men nu kan man jo se, at hende, der skrev indlægget, har ret. Hun får både at vide, at der er noget i vejen med hendes selvtillid, og at hun bør gå til psykolog, fordi hun har beklaget sig. Mon ikke I mænd ville komme ud med flere sure ytringer, hvis samfundet var sådan imod jer?

Generalisering.. elway
Hold nu op med at generalisere.. Nej mænd gør ikke ALTID noget, og ALLE mænd.. blablabla

Du har været uheldig, men derfor skal det vel ikke gå ud over os alle.. :) Jeg sviner jo ikke alle kvinder fordi jeg har kendt nogle RØVHULLER af dimensioner som var "kvinder" Så ville jeg jo snyde mig selv, for alle de dejlige kvinder og oplevelser :)

Pas på med at være for snæversynet.. Det kun dig selv du narer..

Op med humøret.. Der er masser af søde mænd derude..

Du har misforstået noget Quindennn31
Kvinden har tydeligvist IKKE lavt selvværd. Hun påpeger jo netop, at den eneste forskel, der er på mænd og kvinder, er, at mænd er stærkere og har en diller, mens kvinder er smukkere og har en skede samt kan føde børn. Nej, ikke lavt selvværd, men måske bare lidt sur i dag. :-)

Hvad har DET med sagen at gøre? Den lesbiske
At blive træt af mænd pga deres opførsel betyder ikke, at man skifter seksualitet. Har da kendt en dame, som har boet alene hele sit liv, fordi hun ikke kan finde en mand, som accepterer, at hun er chef for et større firma + at hun godt vil have den frihed, som mænd har. Hun tager bare på jagt i byen og samler en sød/pæn mand op, når hun trænger til en.

Det med genierne Geniet
er rigtigt. Kvinder bliver ikke kaldt for genier, slev om de er det. Kendte en, der blev helt ødelagt, fordi hun var et geni, der blev mobbet ned. For hun skulle da ENDELIG ikke tro, at hun var noget. Hvorfor gør det så ondt, når en kvinde kan noget? Der må jo være en masse mænd derude med lavt selvværd, siden der ikke er plads til dem.

Måske er mænd bange for Tjaaaaaaaaaaa....
at kvinder ikke kan lide dem, hvis de ikke er bedst.

Smølfine svarer: Smølfine
Syndt hvis det er sådan, det forholder sig, for det er jo ikke pga deres evner, vi kan lide dem. Det er mere, om de har en dejlig personlighed, og jeg vil da meget hellere have en sød mand, der bare er arbejdsmand og ufaglært end en mand, der kan det hele, men som ikke respekterer mig. Nogle gange "spæner" jeg væk fra de mænd, der tror, at de er mere end almindelige mennesker, fordi de kan en masse eller ejer en masse osv. De er da ikke til at være i nærheden af. Personligheden er det, jeg går efter ved en mand, og at han er ærlig.

Det grimme køn? m34
Nu har jeg da aldrig, jeg betragter ikke mig selv som grim, det håber jeg da heller ikke de piger jeg har været sammen med har gjort. Ellers er det da noget af et bedrag overfor mig...

Jeg tror der findes lige så mange smukke mænd som smukke kvinder - og lige så mange grumme kvinder som grimme mænd.

Vi trænger alle sammen til et Kærlighed
STORT KNUS!!!! Kvinder og mænd....Jeg elsker jer alle...:-)

Kvinders kroppe mineline
er da generelt mere smukke end mænds.

HOLDNUOPMEDSÅDANNOGET! SUUUUUK!
Mænd er generelt dejlige, og det er kvinder OGSÅ. Vi skal bare lige tænke på, hvordan vi er over for hinanden.

ok du har så lært kiiik
1 ikke at udfordre en mand ... det er da også
noget

2 Deltag ikke i ting du ikke magter

3 Lev evt alene

4 bliv mand i det næste liv

det lyder flot kiiik
men jeg tror ikke på det søster

Robbie williams er feks. kvindernes drøm men en stor idiot og sådan er der så meget

nej I tror (og ville gerne det var sådan) I går efter ærlighed men det passer ikke får man finder jo først ud af det senere (om han er ærlig) og så er det jo for sent.

Men tro på det lille ven

ok så du kiiik
indrømmer at jeres krop er det eneste der gør jer til noget specielt ... hmm en trist erkendelse det er jo som være et objekt. Måske skulle kvinder begynde at interessere sig for noget og blive god til noget (andet end shopping og neglelak). Så er jeg helt sikker på at I ville kunne begå jeg ligsom mænd

Tror vi kom lidt nærmere sandheden nu dulkis
Jeg er selvfølgelig "pæn i tøjet" og siger indlednngsvis AT man ikke må generalisere osv, men, når mænd behandler kvinder på den måde som indlægshaveren besværer sig over, tror jeg oftest det har noget med DERES manglende selvværd at gøre.

Mænd har meget mere fokus på at måle sig med hinanden end kvinder har og derfor går det helt galt, når de begynder at indlemre kvinder i det for dem målbare.

Træt af mænd. JulieS
Først vil jeg da sige,at ikke alle mænd er sådan nogle nisser.
Men tendensen er fremme på første trin, når en kvinde viser sin styrke, også overfor mænd. Jeg har tit haft på nemmeren,at man som kvinde,ikke altid skulle vise at hun har samme styrke ,og måske mere end de mænd hun omgås. Jeg tror faktisk,at de bliver bange, og ikke aner hvor de
skal hente magten fra! derfor ty'r de til barnagtigheder.for der kan de klare sig. Såda n kan mænd også være. Hilsen JulieS

Jamen javel, så. Psykologen
Jeg opfattede det lidt anderledes. Du har nok ret i at hun bare er lidt sur i dag.
Jeg vil straks aflyse den reserverede tid.

godt svar icarus
er nemlig rigtig

....... elway
Tak for det :D

Robbie Williams..... taenksomq
Er ikke min stil, men generelt tror jeg, at de berømte og smukke mænd mest spiller en rolle i vores fantasi, fordi man kan forestille sig dem, som man vil have dem. Der er forskel på at tilbede/forelske sig et ikon og så være kærester med en. Som regel vælger vi dem, vi har lært at kende; det andet er bare urealistiske fantasier. Ofte bliver folk jo også skuffede, når de finder ud af, at den de forelsker sig i på afstand, er et menneske med fejl. :-)

Jepsen. taenksomq
Kvinder og mænd må lære at kommunikere med hinanden, så det er jo på en måde godt at få tingene op til overfladen....Gad vide, om vi kvinder også begår nogle fejl, som vi ikke aner noget om, når vi er sammen med mænd.......

Jeg tror nu ikke liiiiige taenksomq
at det var det, hun indrømmede, for hvis det var det, så ville mænd, der sagde, at de var stærke jo også indrømme, at de ikke kunne andet end at løfte ting og pumpe jern....Og jeg selv går da i hvert fald op i andet end shopping og neglelak, hvilket gør, at kvindeblade ikke er min kop te. Giv mig i stedet et blad med politik, videnskab, samfund...Så kan det andet komme oveni.

Og skal vi nu ikke alle sammen lade være med at generalisere sådan....Det er så kedeligt, når der nu er så mange dejlige forskellige mennesker.

Jeg har nok misforstået det. taenksomq
Men jeg tror vist, at der står, at hun blev tvunget til legen......

muligt men kiiik
de virkemidler som nogle mænd benytter virker da selvom vi andre syntes det er usympatisk.

Jeg tror ikke kærligheden er logisk ..desværre

ok ... det kiiik
er da godt at høre (at din slags findes) det var nok også lidt for at provokere. Kvinder skal bare være klar over at det er dem selv der tager valg og må tag konsekvens.

Min genralisering startede ved at indlægget var det.

*S*

Har aldrig selv taenksomq
kunnet forelske mig i en mand med ringe karaktertræk. Personligheden er meget vigtig for mig. :-)

Kender det godt..... taenksomq
Når der er en, der begynder at generalisere på min bekostning, kan jeg også godt provokere med det samme. Man bliver jo lidt stødt engang imellem.

Sådan ! Terminator
Tag den i kære nedlandende mænd.

Et fint indlæg fra dig. Der er lidt at tænke over. Men synd hvis du tror alle mænd tænker sådan om kvinder. Husk bag hver "stor mand" står en stærk kvinde med pæren på 120 watt. :-)

Du har bare mødt nogle dårligt opdragede drengerøve, der aldrig har lært at begå sig udenfor flokken.....

Desværre findes der ligeså mange kvinder, med samme basale mangler i opdragelsen.

Søg bedre selskab blandt de mange mænd, der kan det med at udvise respekt for deres medmennesker.

God dag til dig :o)

ja det er i femi
men når det gælder følelser så er i meget svage