træt at bossen

træt at bossen kaffe kop
Min boss !!

min boss er en lille dreng i en voksen mands krop, det så jeg allerede første gang da jeg være til job samtale, men tog det ikke så tungt, det er et job som alle kan finde ud af, jeg syntes bare det var rart at prøve noget andet , havde gået i det samme job i 13 år, og havde vist fået kon af det, og så kom dette , og tja ja tak !

Jeg er ikke af sådan en der slikker bossen der hvor man bliver brun på tungen , og jeg er heller ikke ubehøvlet, på nogen måde, men en "pige af sine meningers mod" så jeg siger til ham hvad jeg tænker og gør.

Det er et ret frit job , der er kun grund for at komme forbi kontoret, hvor han sidder, når der mangler martriale til at udføre jobbet , det er ca en gang hver 3 ugen, men han forventer at jeg kommer forbi efter arbejdstid hver mandag , for at snakke med mig. jeg vil ikke bruge in fritid på det.

når han er sur på mig , siger han det til en kollega, men nu er det sådan at kollegaen og jeg er rigtig godt kollegare, så selvom han siger at hun ikke må sige noget til mig , kommer hun allievel og siger det.

Feks at han overvejde at fyre mig !!! så fyr mig dog *G*

min kollega var syg en dag, så var det op til mig at priotere hvad der skulle laves af hendes job, og det gjorde jeg, så var det ikke godt nok,det ligger menlig en lukoms aftale med en anden kollega om at han skal tage hendes job, hvis hun er syg , men det har jeg ikke fået at vide , først da det var forsent, så kunne havde meldt rent ud og sagt det med det samme.nej nej det er nemmere at slå folk oven i hovedet bag efter.

Det er akort arbejde, nogle gange køre det bare der ud af, andre gange går det ikke så godt, da jeg arbejde sammen med en anden kollega, var det helt okay at skrive den ekstra tid på som det havde taget, men det var det lige pludselig ikke mere, hvor mit svar var til ham , hvorfor det ikke var okay længer, da jeg var sammen med KK, var det okay at skrive den ekstra tid på. det fik jeg ikke svar på.

Da min kollega kom igen , hende der havde været syg, sagde jeg til hende, bare vent det går ikke en uge så begynder han på splitting, og ganske rigtigt der gik kun 2 dage havde han fat i hende, og sagde at jeg havde manipuleret med hende, manipuliation og splitting høre ikke hjemme på en arbejdsplads, efter min menig, det er noget det høre hjemme i Paradise hotel og Robinson, som jeg af samme grund ikke gider at bruge tid på.

Den eneste måde han legalt kan fyre mig på er at finde nogel faglige fejl, så nu pusser han helt tiden hans nikkedukker på mig for at prøve at finde noget, så var det det ene og så det andet, vor til jeg siger , jeg gør det ikke anderledes end da jeg lavede jobbet sammen med den anden kollega.jeg kan og vil stå 100% inde for det jeg laver, og jeg kan ikke forstå kollegtive skideballer.

som sagt , uden at nedgøre nogen, så er det et job som en hver tosse kan lave det jeg laver nu. Jeg har i mit tidligere job stået med mange menneske liv i mellem hænderne, og har taget det ansvar, som det er at have med mennesker at gøre, alvorlig sygdom, komplekse sår, døende,det var der aldrig nogle problemer i, Det var bare mig selv der blev træt af det, og nu kan jeg ikke en gang svinge en ........

Alle de knapper han prøver at trykke på over for mig , virker ikke, feks, da jeg ikke længere måtte skrive de ekstra timer på, så troede han at jeg måtte gå fra hun og hjem , men nej det skal jeg ikke for jeg har ikke et realkredit lån der den djævlens vold og magt skal betales.. og så fremdeles.

min kollega og jeg køre rundt over store områder, og hver gang vi har været på kontoret har han beklaget sig over hvor dyrt det er med sådan en firma bil, ja ja godt det sammen, men jobbet vil han godt have udført, og hvis det var så dyrt skulle han måske kigge lidt på den køre plan som han selv har lavet, og lade være med at ansætte folk som kommer 135 km fra arbejds add. (Firma bil frem og tilbage) og som er nødsaget til at køre et sted imellem 1200 til 1700om ugen i arbejds hendsene.

jeg har på det år jeg har været der nu, haft ca 20 syge timer, men når man ringer til ham og siger man er syg, begynder ham at projektere at han ingen afløsere har, og næstegang han snakker, har han de først 20 medarbejder som kan afløse.

Nå men han vil af med mig, fordi jeg tør være mig selv , fordi jeg tør stå inde for det jeg laver, og fordi jeg er godt til det jeg laver, at jeg tør sige min mening, og jeg kan stå ved det jeg gør , men jeg er ikke en lille svag kvinde , som bare sige ja og armen, og ikke bare en nikke dukke, hmm nej jeg er vist en for stærk kvinde i forhold til dem han ellers har med at gøre. derfor er han blevet bange , for han kan mærke at hans autoritet bliver rystet, og det gør ham bange, for han har altid været konge, og alle har tilbedt ham som en gud, men ikke jeg, for han sidder også ned når han skal have afføring.

Hvis du læser dette boss, ja hvad så,giv mig luft og du skal se en fantastisk og god medarbejder du vil få , men på denne måde som der fungere nu kommer der ikke noget godt ud af det, det burde du som den vidunderlige boss som du vil gøre dig selv til, kunne se, men den fornuft er du ikke udstyret med, og nu har det jo virket på den anden måde i 100 år, så skal der ikke laves om på det....

nå jeg må vider og sorry hvis jeg inde i mig selv griner af dig.....