trøje tyv på waxies

trøje tyv på waxies jacob.lykke
argh hvor er det træls!
jeg var i byen i fredags sammen med nogle venner, vi var inde på waxies og hyggede os vældigt, min kammerat og jeg lagde vores bluser hos nogle vi kendte og gik så en runde..

jeg vidste godt at de som "passede på" vores bluser ville gå kort efter vi havde lagt bluserne der, så jeg besluttede mig for at gå ned og hente dem. kan ikke lige se dem, så kigger lidt rundt omkring (de kunne være faldet på gulvet) spurgte til de nye som sad der, men ingen vidste noget.
ergo nogen havde nakket min bluse!

jeg har aldrig mistet mit tøj på den måde før, plejer også at være striks med at have det inden for kort afstand. men det er stadig super træls!
har snakket med en del mennesker, og fået af vide at der er et voksene problem i århus med at folk mister deres bluser, jakker etc.

har du også mistet noget for nylig? fandt/fik du det igen? eller er du en af dem der selv tager en trøje fordi du ikke har fået din egen med eller hvad er årsagen til du gør det?

mh Jacob

Ih hvor ærgerligt dulkis
Har du sat ræven til at vogte høns?


Nej jeg stjæler ikke trøjer og ligger ikke noget af værdi fra mig, for jeg ville blive så ked af det, hvis nogen tog det.

ingen ræv jacob.lykke
nej, jeg tror ikke en af mine kammeraters forældre skulle være interesseret i et par hættetrøjer!

det er super træls, men synes ikke det plejer at være et problem. men der har jeg selvfølgelig også haft trøjerne inden for synsvidde..

mh Jacob

Respekten for dit og mit..!! mummi-39
Kan efterhånden ligge på et meget lille sted, desværre Jacob..!!!

Her hvor vi bor og det endda et meget roligt nabolag, der fik vi her for en måned siden stjålet en meget meget flot vindmølle. Du ved en sådan der bevæger sig i vinden.

Min datter faldt pladask for den i Viby Centret og vi købte den med hjem en dag midt i den snart forgangne sommer…. Det var bygget op på den måde at der var tre forskellige størrelser og så i mange forskellige farver og den var meget smuk… Vi elskede at sidde og kigge på, når vi sad ude og nød vejret. Jeg tog den dog ind i vores skur om aftenen.

Det glemte jeg dog én enkelt aften og vupti.. Den var væk dagen efter… ;o((( Det mener jeg er som at stjæle bolcher fra små børn og noget af det laveste jeg kan tænke mig…

Min mellemste datter der bor i Holme, kom hjem fredag tidligt fra job og hendes genbo havde fået blomster med bud, som stod udenfor døren. Der stod de i et par timer…- hun var og vaske og efter endt vasketur, der hører hun nogle på trappen grine og fnise højlydt… Hun kigger ud af sin dørspion…..-og..!! Der bor nogle Polakker i opgangen og de, et par madammer de stjal sku bare buketten…??

Hun ærger sig hun ikke tog buketten og gemte den, men er af den opdragelse, at hun tror ikke nogen ville kunne finde på en sådan svinestreg…. Hun har smidt en seddel ind hos genboen om episoden, da hun ikke selv ville stoppe og ej heller kontakte de her tyve madammer…. Som hun sagde til mig.. Kan de finde på det mor, hvem ved så hvad de yderligere ville kunne finde på..?? Naboen er dog ikke kommet hjem endnu og hun har intet hørt..!!

Lærdommen her min ven…!! Læg ikke noget fra dig, du ønsker at se igen ;o))

Men tyveknægten har fået sig en “varm” trøje..!! Gid han må dø af varme i den dog ;o)))))

Men der ud over håber jeg du havde en fed bytur på waxies…
-det er et kanont sted ;o))

Smil og fortsat søndags hygge fra

/Mummi

Ej hvor fejt naturelsker
og stjæle andres ting.
Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke kan kende forskel på ret og forkert.

(Og så især når du nu var i byen, og hvis nu du mødte en sød lille pige, og så hun stod der og frøjs. Og så du kunne du ikke engang tilbyde hende, at hun må låne din trøje/jakke for at holde varmen.)

Jeg har engang fået sjålet mine sko til en fest.Og egentlig forstår jeg ikke hvorfor folk ville sjlæle en størrelse 35, for der er der ik ret mange der bruger størrelse 35.
Men det er en mærkelig mani folk har. Hvorfor kan folk ikke bare lade andres folks ting være.

Men håber alligevel at du havde en go´bytur.

forbandet jacob.lykke
det er irriterende, for selvom noget måske ikke har så stor værdi rent pengemæssigt, så kan affektionsværdien være stor, og det er egentlig hvad der genere mest.

jeg havde sådan set en god tur i byen, indtil jeg opdagede min bluse var væk, så kunne jeg ikke rigtig koncentrere mig om andet end hvor den mon kunne være.

vedkommende der har taget den bør nok overveje en hvis diskretion, for det er den eneste af sin art i DK. for det var en jeg købte på det universitet jeg boede på i sommers da jeg var i USA, med skolens logo og navn..
jeg bliver nok en smule hys hvis jeg ser en med den på.

mh Jacob

ikke syg igen jacob.lykke
jeg havde såmænd en god bytur - til trods for at jeg mistede min trøje.

tja, om jeg havde været en gentleman er svært at sige, må indrømme jeg tænkte lidt mere på mig selv, har jo næsten lige været forkølet...

;)

mh Jacob