Transport

Transport Anonym
Jeg har en dreng på 11 som jeg har den fulde forældremyndighed over. Han går i skole i den by hvor jeg bor og bliver kørt til skole hver dag i taxa og hentet igen.

Nu er sagen den at hans mor som bor cirka 25 km væk i en anden by vil godt skifte med at han bor en uge hos mig og en uge hos hende.

Fint nok, men problemet er at når jeg har den fulde forældremyndighed vil kommunen hvor jeg bor ikke betale for transport fra den by hvor hans mor bor til skolen og tilbage.

Så mit spørgsmål er om hvis der var fælles forældremyndighed ville kommunen så sørge for transport frem og tilbage fra skolen til hans mor?

transport anonym
Der kan selvfølgelig være forskel på praksis i de forskellige kommuner. Som reglerne administreres i den kommune hvor jeg arbejder, betaler skoleforvaltningen transport til 1 adresse (folkeregisteradressen) uanset om der er fælles forældremyndighed eller ej.

Ved samvær (uanset om det er fælles forældremyndighed eller ej) er det forældrenes ansvar at transportere barnet frem og tilbage - også til og fra skole.

hilsen socialrådgiveren

Tak for svaret Anonym
Problemet er jo at det er noget nær umuligt at kunne transportere ham fra den by ex bor i og hertil om morgenen. Der er omkring 25 km fra hende hertil og skolen er den eneste han kan gå på som har det tilbud han har brug for.

Jeg ved at andre fra hans klasse bliver transporteret fra en by som ligger cirka samme antal km vær, men der bor forældrene jo så sammen.

Men tak for svaret....