tror ikke på kærlighed mere

tror ikke på kærlighed mere knust hjerte
efter at have blevet såret gang på gang, tror jeg, at jeg er kommet til det punkt, hvor jeg ikke længere tror på kærlighed, i hvert fald ikke hvad angår mig. dvs. kærlighed findes, men den er ikke forbeholdt mig
tror aldrig mere, at jeg vil åbne op for nogen.

jo det er muligvis ret krysteragtigt, men jeg er hamrende træt og led og ked af at blive såret og skuffet ...

op med humøret wessg100
Et lidt pessimistisk syn synes jeg... Jeg er selv blevet såret rigtig mange gange men har valgt at se positivt på livet og kærligheden trods alt.. en eller anden dag dukker den rette op og så vil det jo være træls at du går glip af det fordi du ikke vil åbne dig og sådan... Så op med humøret.. den rette venter måske lige om hjørnet :-)
knus

Hmm.... Den triste18
Har det på aukkurat samme måde.. Det lidt noget lort..

tænk M.C.-A.
Min kæreste ( eks. ?? ) vil heller ikke kontakte mig, jeg ved ikke hvad jeg har gjort ? Jeg har bare været sød og eftergivende, tilgivende men det er måske derfor, måske vil hun eller have en som behandler hende som skidt og ikke vil overdynge hende med kærlighed. Så jeg ved godt hvordan du har det, håber det hjælper at der er mindst en som har det på samme måde. Det værste er at hun bor lige i nærheden og at jeg af og til kan høre hende tale, men ikke med mig !! Det kipper helt i hjerte at høre hendes varme, bløde stemme, men det gør det bare værre at det ikke er mig hun taler med....damn hvad har jeg gjort for at fortjene dette ??

tak for dit svar ... knust hjerte
jo du kan selvfølgelig have ret, hvad angår at gribe det hele noget mere optimistisk an. MEN jeg har hidtil kun oplevet at blive såret og skuffet, så nogle gange tænker jeg, om det er det hele værd ... mener taget alle kvalerne i betragtning ... hvorfor blive ved med at udsætte sig selv for al den smerte ...
tænker et eller andet sted på, om det ikke spolerer een for meget ...

hej ... knust hjerte
ja, hvad kan jeg sige andet end, at jeg ved hvordan du har det og er ked af det på dine vegne ... håber da, at lykken på det her område vil tilsmile dig i højere grad, end den har tilsmilet mig ...

kender knust hjerte
det godt. føler også selv, at jeg har en masse kærlighed at give, som går helt til spilde. somme tider synes jeg, at man får indtryk af, at det er en dårlig egenskab at være for kærlig...

Ja ikk M.C.-A.
Ja tænk at kun have kærlige hensigter og blot får en kold skulder og ingen respons!! Hvorfor vil vælger kvinder, den slagene vej, er de masochister ? Jeg fatter ikke en brik?

join the club Carline
jeg er nået til samme punkt. Jeg er 26 og ser på at alle andre har forhold der lykkes i længere tid mens mine maks varer et halvt år og så går det i vasken og det er altid dem der skrider fordi de er "åh så fri" eller hvad der nu er i vejen. Synes elelrs jeg er et meget let omgængeligt menneske.
Jeg magter heller ikke at åbne op overfor nogen fyre mere. Er bare så træt og ked af det. Hvorfor skulle jeg da ikke også have brug for nogen der holder af mig ???!!

ja præcis Carline
Det er nemlig nøjagtigt den konklusion jeg også er nået til. Man bliver kritisret for at give for meget. Jeg forstår det ikke. Jeg giver både meget kærlighed men jeg giver også meget plads, men nu er jeg så bare så træt at jeg ikke tør åbne op for en fyr.

Ku det tænkes, wessg100
at vi er blevet så bange for at åbne os fordi vi er bange for at blive såret? Jeg er en af den slags fyre som, når jeg er i et forhold, giver mig næsten 100% til min kæreste... men som det er nævnt i mange af de andre svar så virker det som om at vi er nogle der gerne vil give meget kærlighed... Men i stedet for at give de andre skylden, altså dem der ikke vil modtage alt vores kærlighed bør vi måske overveje om det egentlig ikke er en god ting vi ikke er sammen med dem mere? For hvad er pointen i at være i et forhold hvor du er der 100% for personen men kun for måske under halvdelen igen? Jeg er et eller andet sted glad for at jeg ikke længere er sammen med den person jeg var forelsket i for det havde bare såret mig alt for meget hvis vi havde været sammen i længere tid... Men jeg er ikke skræmt fra at åbne mig for en pige, men tager den i stedet bare med ro og ser hvordan hendes indstilling er til det hele... At jeg så stadig venter på at der skal komme den rette er noget helt andet :-D
Men op med humøret folkens... vi skal nok finde den rette person med tiden ;-)

kæmpe knuser :-)

lev livet ! M.C.-A.
Jeg synes du skulle tage chancen, vi lever kun een gang og livet her går stærkt. Jeg ved godt det kan være meget, meget svært at åbne sig over for en anden, for det først blotter man sig jo for en anden, for det andet er der jo den fare for at man fejler, men tag chancen, lev livet mens du gør det, elsk mens du tør det. Du kunne jo så være, at du den du vil åbne dig for nære de samme følelser.

go' vinkel der wessq100 soulsort
Blev snittet åben bagfra og fik hjertet flået ud af den eneste jeg troede jeg ku' stole på,..et års tid siden nu. Ting går bedre, men det er mere fordi jeg har vænnet mig til tilstanden tror jeg. Ikke rigtigt glad indeni mere ..noget er dødt..troen på at finde en ægte soulmate nogensinde.
Har ellers været igennem alle depressionens/knust hjertesorgens faser..hvornår fanden holder dette hverdags helvede op???SAVN..afmagt, sorg, dyb skuffelse, bitterhed..føler jeg er ved langsomt og kvælningsagtigt at miste grebet om ting..hvor er meningen?
Er totalt ligeglad med det modsatte køn nu..altså på to af de tre måder man kan tilbringe tid med disse finurlige (læs: forstyrrede) væsener på!!
Har været en billig luder i byen..har været dykket helt ned i at have sprit i blodet og mennesker omkring mig..en udholdelig tilstand, en flugt, der skal betales for i mentalt styrtblødning dagen derpå eller lige efter eller i værste fald under!-lort lort lort og lort!
Hvorfor skal ens selvværd styrdykke på den måde?
Det hjælper dog meget at forstå man ikke er helt alene om at være down and out og specielt at læse et indlæg som dit!-TAK..[:)]
En dør lukket..flere nye klar til at åbnes..måske..bare alle de rationelle tanker ku' omsættes til instant mental velvære, men den her slags pis tar' bare den tid det tar'..desværre.