Troskab/behov

Troskab/behov ultraclassic
Jeg er gift med en noget yngre sød kvinde, vi har et dejligt barn sammen, så alt skulle være lyserødt. Det er det bare ikke. Hun har et meget lille behov for sex og jeg mener at kærlighed og sex hører sammen. Vi har talt meget om det, uden at komme til enighed. Kan det virkelig være rimeligt, at jeg skal gå og savne og undvære det dejligste i livet? Savner følelsen af at være begæret. Har til tider lyst til at indlede et forhold til en kvinde, der har det samme problem. Købesex tiltaler mig ikke, da begæret ikke er tilstede. Min hverdag fungerer ikke uden følelsen af, at være begæret.
Er der nogen der har et godt råd?

Et godt råd oopprr
Find en moden elskerinde som ikke forventer andet af dig end hed elskov og uforpligtigende hygge nu og da !
Det fungerer for mange bla for mig.

har du klemmen
du prøvet alt for at få hende tændt?
Det kan også være hun er gået hen og følt sig forpligtet til at dyrke sex med dig, og at dette ikke tiltaler hende.. gør noget lækket for hende, det er svært at blive MOR og stadig føle sig sexet, sådan er det for mange.. nu aner jeg ikke hvor gammel jeres barn er, men hvis det ikke er lang tid siden fødslen, så er det jo klart.. hvis ikke det er tilfældet, må du jo snakke med hende om det.. du må bare ikke droppe tanken om hende og at det en dag nok skal komme til an fungere... prøv eventuelt også at høre hende af, hva hun ønsker og hvad hendes fantasier er.. og kys, kys helt vildt med hende, uden at lægge op til mere.. kvinder udsender nemlig et kærligheds/forelskelses stof i hjernen, når de kysser, men læg ikke op til sex..hun får derved en tryg fornemmelse af at du ikke altid kun tænker på sex..
håber du kan bruge rådene, dengang jeg sad i saksen, kunne jeg ihvertfald... en ting der også er vigtig er også at snakke med hinanden, om alt mellem himmel og jord, find kontakten igen..

du modsiger dig selv anonym kvinde
du siger at kærlighed og sex hører sammen og derefter at du har lyst til at være utro.

Jeg synes, at du skal tale med din kæreste om dit behov og at du har behov for at få det dækket.
Få barnet passet, køb noget vin, tænd nogle starinlys, sæt hende i sofaen tag hendes hånd, skab en øjenkontakt og hold den og fortæl hende så hvilke behov du har.
... hun kunne måske oparbejde en lyst hvis I laver små lege i løbet af dagen og rører ved hinanden... ja, jeg snakker .-) men sådan ville jeg gribe det an, hvis det var mig :-)

pøj pøj.. og helt ærligt købesex... ej vel ? ingen grund til at synke så lavt og utroskab er ondt. ?

overrask hende fangmig
tag hende på køkkenbordet når hun mindst venter det,kvinder elsker at blive taget.

Da kun Anonym
hvis de har lyst!!!

tak for godt seriøst svar ultraclassic
Det føles som noget, der er værd at prøve. Du har ret, jeg har nok i min fustration mistet troen.

skal også prøves, tak ultraclassic
Lyder som en god ide

Du skal anonym
Ikke være volsomt, du skal være bild og kærlig, det at sex og kærlighed hører sammen passer ikke i min tankegang, sex for sig, og kærlighed for sig, at det så i nogle tilfælder ender med sex er noget helt andet.
Nej, du skal være godt ved din hustru, forkæl hende, vis hende ømhed uden bagtanke, husk at rose hende for havd hu laver måske hjælpe hende med det hun har gang i, få nogle fælles ting i gang.
Hvor tit kommer du hjem til hende med roser, eller en buket, det har jeg gjort alle de år jeg kan huske en gang om ugen.
Utroskab fører ikke til andet end at det ender helt galt, det må du ikke begynde på og du vil altid fortyde det.
Rådene kommer fra en mand som snart kan fejre guldbryllup.
Lykke og held ønsker jeg for Jer.

Det kommer, også i den grad! ullabrandt
Jeg startede mit kærlighedsliv i en såkaldt platonisk tankegang. "Livet drejer sig vel ikke kun om sex, men om kærlighed og højere tankevirksomhed. Vi er vel højerestående end dyr?"
Min mands (gennem 35 år) tålmodige utålmodighed vækkede mig til sidst (efter begge børn var født). I dag har vi et superskønt sexliv, for nu er jeg næsten et vildtdyr, og min mand har fuld fornøjelse af ventetiden. (Påstår han, og jeg tror ham).
Du skal fortsat appellere til hende. Fortæl om dine behov, kærtegn hende meget meget blidt uden at fuldføre en elskov. Når hun er mest "varm", så vend dig om, og læg dig til at sove. På et eller andet tidspunkt, bliver hun vanvittig af ufuldført begær og nærmest voldtager dig. Her skal du uanset behov og følelser være helt cool og give dig RIGTIG god tid. Lad hende styre den første orgasme.

Jeg lytter ultraclassic
til dine velmente erfaringer, tak

Tålmodighed ultraclassic
er ikke let, når der er et behov, som hele tiden melder sig, men jeg vil øve mig, tak for dit råd.

Derfor ikke ullabrandt
Jeg kom i tanke om, at hvis hendes platoniske sexliv skyldes svigt i barndommen, må du for Gud´s skyld ikke vende ryggen til, hvis hun bliver varm, eller selv tager initiativ, så opfyld hendes ønske og ikke dit i første omgang. Uforløst orgasme kan klares med hånden men med egen elskov. (Altså ikke kun køre den af med hånden)