Tusindvis af mennesker kan ikke arbejde - mener de selv.

Tusindvis af mennesker kan ikke arbejde - mener de selv. mandaabenraa
Så henvis dem til kommunernes egne skåne arbejdspladser , og talrige projekter.
De vil leve et liv uden et arbejde , og dyrke deres fritids interesser - som beviseligt kan være i et andet land - betalt af kommunen ( husejere er mange af dem , og med dobbelt statsborgerskab.Sender mange penge hjem til fædrelandet skattefrie , har også været i aviserne og i fjernsynet.

Alle andre mennesker.
Ned til kommunen , personlige bank papirer skal de se , lønsedler skal de se , af med bilen og så er der arbejdspligt , ellers så "klappes kassen i".

Jeg har selv set udlændinge der skal hygge sig om eftermiddagen i klubben , altså uden arbejdspligt.

Sagsbehandlerne behandler ikke deres klienter på den samme måde.

Den fængslede rocker i Thailand var på kontanthjælp fra Danmark , hvordan kan sådan noget lade sig gøre ( sagsbehandler og kommune).

Tilbyd folk arbejde.. M35Kbh
og se hvad der sker.. Så er vi ude over mistanken om at folk bare vil nasse eller arbejder sort. Nytter jo ikke noget at brokke sig over at folk er ledige. Hvis de ikke selv kan finde noget, så må man finde noget til dem. At finde et job kan være som at finde en nål i en høstak og så ville det jo hjælpe noget mere at man får tilbudt arbejde end at blive skældt ud fordi man ikke kan finde et.

Jeg nægter simpelthen at tro på at det er et flertal af de arbejdsløse som synes det er et liv i sus og dus at være på dagpenge eller kontanthjælp.

Som akademiker er det sgu frustrerende at vide at jeg kun har en tredjedel af hvad jeg kunne få, hvis jeg havde et akademisk arbejde.

Jeg vil sgudda også ud at rejse og betale gæld af og slappe af på et arbejde. Det er sgu mere stressende at være ledig end at arbejde 50 timer om ugen, som jeg tidligere har gjort.

Ikke samme division dulkis
Lad være med at diskuter med ham. I spiller ikke i samme division.

Han er er værste skuffe. Han "møjer" nemlig sine egne.

Jeg er obs på at man gerne vil bevare en vis anonymitet herinde, men kan du komme lidt nærmere, hvad det er du gerne vil beskæftige dig med? Er du cand.mag.?

Jobtræning = en fed fidus for kommuner/amter Soeren Spaette
Aabenraamand skriver:
"Så henvis dem til kommunernes egne skåne arbejdspladser , og talrige projekter"

Det lyder ikke som om du har nogen større viden om disse ting. - Jeg har personligt været i jobtræning i et år. Først et halvt år, som på min foranledning blev forlænget til et år.

Men denne jobtræning førte ikke til noget fast job. Det var simpelthen en sk.. god forretning for amtet: Der var to projektledere til normal løn, og 3-4 i jobtræning. Bortset fra det planlægningsmæssige udførte ledere og folk i jobtræning stort set de samme opgaver.

Den største forskel var lønnen: Personerne i jobtræning fik nemlig kun 2/3 af den normale løn. Dette på trods af, at det var et ganske almindeligt arbejde.

Der var (naturligvis) et stort overskud af virksomheden. Et normalt firma ville sandsynligvis have ansat nogle flere faste ansatte. Men ikke her!

Derfor bør jobtræning reelt føre til et job. Ellers er det jo en ren narresut!