TV 2 beklager indslag med grædende barn

TV 2 beklager indslag med grædende barn jacob nyebroe
Værktøjer
Print Artikel
Send Artikel

Det var en fejl at bringe tv-billeder af en grædende tiårig dreng, der vendte hjem til Danmark fra det krigshærgede Libanon, oplyser TV2 mandag.

Det var alligevel ikke forsvarligt at vise tv-billeder af en tiårig, grædende dreng, da han fortalte om sine oplevelser i det bomberamte Libanon til et rullende kamera fra TV2. Og nu beklager tv-stationens direktør, at TV2/Nyhederne 17. juli bragte billederne af den stærkt følelsesmæssigt påvirkede dreng, da han vendte hjem til Danmark:
- Det er et indslag, som efter mine begreber krydser grænsen for, hvad vi bør sende. Jeg kan godt forestille mig en situation, hvor vi interviewer et barn på ti år om, hvad han eller hun har oplevet i krigssituation. Bare ikke under disse omstændigheder, hvor barnet tydeligt har svært ved at overskue situationen, siger Per Mikael Jensen, til Politiken.

Hvad syntes du om det?

Jamen dog..... Fruen i huset
det er jo sundt at græde.Om man er 10 eller 50 er vel ligemeget, det er stadig sundt.
At det så kommer i tv gør jo bare at barnet bliver kendt som tudefjæset fra tv og det er vel der der skal sættes ind.

kære ven airimorten
jeg ved at det er en mærklig en,men velkommen til virkeligheden.og den gælder altså også for børn.og det er også en af de reaktioner børn får. og det er det voksne menneske der skaber reaktionen hos vores børn ,rædsel.nervøsitet.kærlighed,savn,had,osv,osv,osv det er vores skabelse,vores fremtid du så i fjernsynet intet mindre. fred morten

svar på andet henningvilladsen
ja det er korekt at er man mellem 10 og 50---- kan man også græde, det der er okay det er at vi er istand til at hjælpe og forstå situationen,dog må jeg sige hvordan er det muligt at være flygtning her, for senerer at rejse ned til den betænde zone igen som ferierende gæst.Jeg ved godt mange har familie og jeg ser da også dette som problemet, men at man som dansk statsborger, selvsikker rejser tilbage,for så igen at kan komme til Danmark som flygtning med alt betalt af danske statsborger,virker som en lidt selvforskyldt situation mange har bragt sig selv i. jeg synes der er nogle ting som Danmark glemmer for de borger der har nordlige rødder,jeg tænker på rigsfælledesskabet herunder Grønland her er der også grædende personer der mangler hjælp så som familie samføring samt skilsmise aftaler m.m. og personer der er døde og ønsker deres sidste ville sted i Grønland.Jeg ved godt det ikke er krigs zone.Men her er virkelig nogle der bliver ladt i stikken af ministerie,samt rigsombudet har selv kæmpet forgæves i mere en 10 år for mine børn har været alle instanser igennem. men når det drejer sig om flygtning der søger hjælp berettet, er sagsbehandlingen kun få timer.Jeg er ikke razzist eller hadefuld men meget eftertænksom jeg yder kun bidrag til menneskenes land det er fredeligt.der er også børn i grønland der græder i tv men medie verden manipuler med os ærgeligt.

Journalisternes forfald ! Raketten.
Det er helt klart forkasteligt at bringe sådanne indslag.

Desværre er det efterhånden, også på TV, ganske almindeligt at misbruge mennesker i krise.

Underholdning for enhver pris !

Om 5 år Kynisk men retfærdig
render den 'stakkels' dreng rundt og tyranniserer etniske danskere. Lad da for helvede de skide orangutanger blive nede hvor de hører til. De må være de olierige golfstaters problem. Lad Saudiarabien og Kuwait tage sig af dem.

tal pænt bror lort give-peace-a-chance
Tsk Tsk....