tv-duel mellem bush og ahmedenjad hvad synes i

tv-duel mellem bush og ahmedenjad hvad synes i anynom
Jeg synes at det kunne være fedt at have en tv-duel mellem bush og irans præsident. så vi kunne høre to hvidt forskellige meninger mod hinanden. for man skal diskutere dem man er uenige med, det er en del af demokratiet.

Det går sq ikke Bush lover
Bush er overhovedet ikke istand til, at sige en sætning selvstændigt. Når han slipper fra støttepædagogerne og åbner munden offentligt, skal der ryddes op i timevis, hvis ellers han kan udtale det han mente han ville sige.

Manden er dum som et strygebrædt.

Den anden er bare syg i hovedet og kun 1/4 så farlig som Bush - men dog farlig.

Jeps modild
det kunne være en god oplevelse, men af gode grunde har Bush jo takket nej til en invitation.

Vi kan vel kun gætte på årsagen, men muligheder som, manglende evne til selvstændig performance, kravet fra Iran om at seancen skulle være ucensureret og endelig at det ville ødelægge myterne om Iran, som medierne jo har hjulpet Bush med at bygge op.

Jeg vil ikke afvise, at der kan være flere gode grunde, men den helt vilde og letter debile forklaring fra administrationen i USA, at det alene er Irans forsøg på at trække tiden ud, duer ikke.

Men interessant ville det være. :)

V.H. Modild

Dum??!!! Another Lover
Gu' er han da ikke dum. Bush ville da spise den iranske middelalderkriger til morgenmad

Personen Anonym
Den islamfascistiske diktator fra Iran er dum som en torsk. Han tror jorden er flad som en pandekage. Det mener han og mange andre mus-slimer fordi det fremgår af eventyrbogen ko-ranen.

Realitet opz
... eller næsten. Irans præsident har udfordret Bush læste jeg til morges. I artiklen stod i øvrigt, at Sahrens søn opfordrer til at verdens samfundet griber ind inden det er for sent (med hensyn til A-våben). Hvad synes I?