Tvangsfjernelse

Tvangsfjernelse Tvangsfjernelse
Tvangsfjernelse :

Løjn-Mopning-Had-råben-tvinge mig til at bruge mine opsparede penge på oplevelser med mere gennem 1 år .
Efter Politi stormede døren med to Center Vest damer og tog mit barn ud til politi bil kørte hende på et hjem ind til et sted hvor jeg ikke hviste hvor hun var og hun ikke hviste selv hvor hun var lukket inde på et værelse uden møbler og tilmed tærro aktion gennem ½ år hvor de råber mig ind i hovedet du er syg i dit hovede kan du forstå hvad vi siger .
trusler-en lærer der ringer fordi de kontakter hende.
og skriven om hvor mange gange de får mit barn til at bryde sammen ....har det hele på skrift samme tid de skriver hun er grim.

Advokat Monika Kroman
Monika Kroman var til stede da vi kom igennem rådhuset 3-2 om jeg var en dårlig mor trods for jeg i mit hjem har hjulpet børn og forældre igennem så de fik fjernet papir og rygte fra dem fra Børnehave og Dagpleje Tilst.
En arb mopningssag der udmynder i had aktion imod mig og mit barn
Ann Sandbjerg og Pedersen

Børnepsykriater Psykriater
Børnepsykriater blev brugt i mit hjem fra kommunen han sagde sikke en forandring en redning for de forældre de fik dig til hende -men jeg forstår ikke du vil gøre det for andre.
Det var barnet fra Børnehaven til mig han kom og så til få gange .
Børnehaven forlangte da de rykkede væk fra dem den samme pædagog havde nogle drenge der smed rundt med sagerne i klassen og uopdragen i skolen efter børnehaven hvis bror lille bror jeg fik som var en stille og ordentlig sød dreng.

og bare kørt tærro aktion på mig siden. lukket sagen
Den psykriater der blev brugt sagde jeg var en kanon dygtig dagplejer og at jeg sådan kun hamle op med uddannede pædagoger var fantastisk .
jeg måtte komme fra et kærligt og godt hjem.

Jeg blev smadret og brugt De kom frem
Hvor blev den hjælpende psykriater af-hvor blev de forældre jeg hjalp af-hvor blev den mødregruppe der meldte en dame og barn i området af-hvor blev Henny skoven af sundhedsplejen der ved de her ting-hvor blev Kirsten gylling af -hvor blev dem som så og hviste af.

Sundhed Henny Skoven
Kan ikke forstå systemet har arbejdet uden om hende hun kom i mit hjem og sagde hun aldrig havde set et barn der trives så godt altid glad og smilende og harmonisk .
indtil barn fra BNørnehave gik og kom der rygter - hvor der siges at henny pludselig skul begynde at havde interasse for jeg skul ødlægges.

hej tromle70
jeg kan ikke få rede på din historie, men det er tydeligt, at du har brug for noget hjælp? Jeg vil råde dig til at finde uvildig hjælp, fx en uvildig psykiater, som du kan tale det hele igennem med. Forstår dig godt, har været på kanten af noget lignende selv. Søg hjælp, og find nogen, du kan stole på! Du kan også kigge her sr-bistand.dk[:)]

ødlæggende år. Farvellllllllllll
Hej Klaist .

Som sagt har center Vest med deres ondt sluppet Louise da hun passer skolen som hun altid har gjort .
Og efter de skrev at mit barn var grim og fået hende til at bryde sammen flere gange i bilen ved at svine hendes mor til inda min tidliger arbejdsplads.
Mente de jeg var tvunget til en Psykriater -men de fik jo lov til at true-manupoler-svine mig til selv om jeg havde mig de fik mig tvunget til at bruge de penge jeg havde opsparet for hus -Da Sandbjerg sagde at de skul bruges til mit barn det skul hun bestemme 1 år i helvede med de to piger Ann Sandbjerg og Pedersen.
Skolen Louise var flyttet til i starten sagde Leder det barn vil blive ødlagt her .
Men der var ingen skoler og så alle de 02 på sedlen -jeg ved ikke hvad jeg skal sige til sådan et samarbejde .
hun fik 1 mdr efter 10 i Dansk og her for nylig 10 Biologi i det hele taget var det hele en misforståelse med en Psykriaters hjælp i klassen der fik Louise til at handle som han sagde hun skulle .
Jeghar lært mine børn man ikke må gå med fremmede her kom de bragende ind af døren uden varsel svinede mig til tog mit barn og smadrede hende psykisk og så det mig i skal holde øje med .

Alt i alt -vold-had-ødlæggende adfærd-trusler-politi fjerner Louise uden grund -løjn fra skole karekter-ringende lærer der blev ved med at komme til mig-trusler hvis jeg ikke brugte mine penge i alle har været mig en dyr fornøgelse.

Altsår .?

Jeg slutter hos dig da de har sagt stop for louise og da jeg ikke fik noget ud af det.

Jeg har købt hus med forældrenes hjælp stor opgave og glædeligt ovni jeres sammen hold .

Håber du havde en god ferie det havde jeg imens du var væk .

Center Vestes Vest.
Bjerg tænk en gang hvor meget de har fyldt i mit liv siden jeg sagde nej til deres nummer to barn efter at havde deres første barn 5 år tænk de er selv forældre og byder et menneske så forfærdelige ting i had for et nej jeg ikke selv var skyld i .

Familien Bilen.
Min mor sidder i bilen i går og siger dit liv som mormor er ødlagt dine børns genration er total ødlagt og de får taget deres børn hvis de får nogle i det hele taget er dit liv færdig omkring børn total -efter alt det gode og rigtige ting du gjorde .

Ære være Center Vest.

Pinsekirken startede
Joan Lau .

Og de to pastore.( Sladder ) der var en anden.

Udlænding i Danmark Dansk
Du er kommunalarbejder og du er tydligvis min fjende der er med i den gruppe af moppere jeg kan fortælle dig jeg har fået hus -og jeg har beviserne på plads hvad jeg fortælle om og den samme læge har alle dem jeg er oppe imod og han valgte min familie skul rejse .
kan du forstå det -eller skal du havde spicial undervisning .
jeg er total Dansk hvad er du.

At lærer og kan Tale vores sprog i Danmark- Dansk
Du er kommunalarbejder og du er tydligvis min fjende der er med i den gruppe af moppere jeg kan fortælle dig jeg har fået hus -og jeg har beviserne på plads hvad jeg fortælle om og den samme læge har alle dem jeg er oppe imod og han valgte min familie skul rejse .
kan du forstå det -eller skal du havde spicial undervisning .
jeg er total Dansk hvad er du.


http://www.youtube.com/user/dekennedys#p/u/76/T66WyD_ph08

Der er så mange også min tidliger arbejdsplads der er fræk og ubehøvlet når man snakker pænt råber mig ind i hovedet du er syg i dit hovede og vi kan ikke forstå hvad du siger kan du forstå mig.

Tina Løvstad Tina .DK
Center Vest - Den pige jeg hjalp fra Børnehaven der blev rask med psykriater hos mig og på grund af den behandling jeg gav og jeg fik ros for er med Tina Løvstad i dag som en kontaktperson men noget pigen selv har valgt .
Mit barn blev tvangsfjernet i stædet for af samme pædagog og hun gjorde det for at give pigen en kammerat i samme sted .
Andreas hjalp jeg til et arbejde de ødlagde og sagde de vil smadre mit liv på grund af jeg hjalp drengen han har også Tina Løvstad .
Mit barn er den ordentlige i mængten og de bliver ved med at ødlægge .
Mødregruppen med Henny Skoven vil jeg gerne havde de ringer ind .

Begge. Pigen og drengen.
Jeg skaffede drengen en Arbejdsplads da han græd og ikke vil sy grydelapper for kommunen jeg syntes det var synd og snakkede med en bilforhandler han tog drengen . men drengens mor og Turbo tog ham ud og jeg blev truet med Tvangsfjerningen. Kildeskolen peter og Turbo hænger sammen i Åbyhøj Krygerne. http://www.youtube.com/watch?v=RswdOpwTGDs

Pinsebevægelsen Center Vest.
De leger Jesus leg med mit barn som de gjorde ved mig på arbejdspladsen.
De er syge dem der arbejder der jeg kan ikke forstå at Kommunen ser igennem med mishandling som sker på groft vis over for mig og mine børn.
Dem der arbejder der ude er syge i sind.

Kommunalarbejder?! tromlen
Nej, det er jeg sgu ikke, og jeg har selv været i en situation, der ligner din. Styr lige din paranoia?

Du snakker sort Anonym
og det bekymrer mig, at du er dansker, for så skyldes dine underlige formuleringer ikke et dårligt kendskab til sproget, men at der er noget alvorligt galt med dig. Prøv at læse, hvad du selv har skrevet - det er fuldstændigt meningsløst og usammenhængende og tyder stærkt på, at du er syg.