TVIND.

TVIND. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/112/article224240.ece

I mange år har de opbygget en meget stor penge maskine , de har fået rigtig mange offentlige penge. De har lavet et paradis for udvalgte tvind folk i et andet land , med lejligheder der er meget dyre.

Der er blevet lavet en retsag , der har kostet rigtig mange penge , advokaterne har haft en enorm stor indtægt , og sagen har kørt i meget lang tid - de bliver så frikendt????

Du har altså "ondt i røven" når andre har penge simon-says
Jeg vil så gerne forstå din indædte bitterhed.

*FB*

Ja, sådan går det nogle gang i en retsstat xtrand
Kære aabenraamand

Jeg kan godt se at det er mange penge, der er blevet brugt på retssagen indtil videre, men jeg garanterer, at advokaterne ikke er blevet bedre betalt end de ellers ville være blevet. Det er i hvert fald helt sikkert, at de ikke har tjent nemme penge i denne sag, da der uden tvivl har været rigtig meget forberedelse.

Desuden er det hverken mediernes eller den offentlige menings opgave at dømme folk. Det er nu engang domstolenes. Har man (anklageren & politiet) en påstand (anklageskriftet) må man argumentere for den (sagsfremstillingen). Herefter vil domstolen afgøre om argumenterne understøtter påstanden (domsafsigelsen).

Med mindre du er overordentligt grundigt orienteret, så er hverken du, jeg eller div. retsordførere bekendt med dommens præmisser. Hvis du var, havde du sandsynligvis ikke nøjes med at linke til Ekstra Bladet.

Hvis der endelig skal rejses kritik af nogen, må det være anklagemyndigheden og bagmandspolitiet, da de enten ikke har ført sagen ordentligt eller har lavet et gennemført fejlskøn og har sigtet alt for højt, dvs. anklaget Amdi mv. for meget mere, end beviserne kunne holde.

Så nej, jeg er i rystet eller forarget over dommens udfald......men nu har jeg heller ikke læst præmisserne.

Fint indlæg Den tænksomme
God og veldokumenteret argumentation.
Men,. SPILDTE GUDS ORD PÅ BALLE-LARS, det er Aabenraamanden, du prøver at argumentere imod.

Ja,han er ikke for klog. anonym
Alt hans skriveri om det samme,siger da noget om manden.Ikke særlig kløgtig er han.Total negativ med alt.Herregud,lad dog manden lege med sin pc hvis han vil det.Mange af hans indlæg er jo bare til at grine af.