Tvind-topfolk er forsvundet

Tvind-topfolk er forsvundet bozo
Mogens Amdi Petersen har måske lavet endnu et forsvindingsnummer. Politiet kan ikke finde Mogens Amdi Petersen og de andre anklagede i Tvind-sagen. Det skriver Herning Folkeblad ifølge Ritzau.

Dermed kan ankesagen ikke få den nødvendige forkyndelse fra de anklagede, og landsretten må derfor vente med at fastsætte en startdato for ankesagen.

Ifølge avisen har flere politifolk besøgt de anklagedes adresser de seneste dage, men uden at finde de seks Tvind-folk, der har fået anket deres frifindelse fra byretten.

Ifølge vicestatsadvokat Kirsten Dyrman har man blandt andet besøgt Tvinds hovedkvarter i Grindsted, hvor Amdi Petersen, Poul Jørgensen og Kirsten Larsen normalt opholder sig.

Er de taget på ferie eller flygtet?

Hygge

Bozo

Det er da for muntert? den.glade.socialist
Nu har den danske stat i årevis sørget for at trællebinde disse mennesker til et retslokale så de har kunne forsvare sig mod - viste det sig - grundløse anklager.

Når man så 2 uger efter frifindelsen ikke kan finde dem på "deres" adresse, så er man straks ude fra politiet med en slet skjult beskyldning om at de er "forsvundet".

Ved at rette en henvendelse til deres forsvarer ville man have fået oplyst hvor de befinder sig.

Det har en journalist så gjort, og han har straks fået svaret.

Enten er det tegn på at politiet er dummere end politiet normalt tillader - eller også er man igen bevidst ude med en mistænkeliggørelse af nogle tiltalte som man ikke kunne få dømt.

Er det dansk retssikkerhed?

Hmm.. abcd&e
Har en journalist fået oplyst tilholdsstedet af deres advokater/forsvarer?

Den oplysning KAN forsvareren godt give til en journalist, hvis han altså vil. Derimod er forsvareren mig bekendt ikke FORPLIGTET til at oplyse det til politiet.

Om politiet har spurgt forsvareren om det, melder historien intet om. Men hvis ikke kunne de da have forsøgt ......

Men politiet læser vel den.glade.socialist
også aviser.

http://politiken.dk/indland/article175642.ece

Så nu burde de vel have fået et vink med en vognstang.

Men se om det forhindre at diverese anklagere m.m. stopper med at antyde, at der er noget mistænkeligt ved at de frifundne Tvind-folk ikke har siddet og vente i 14 dage på at modtage besked på at sagen ankes.

Helt ærligt siger diverse udtalelser fra politiet og anklagemyndigheden jo noget om, at man også der har vanskeligt ved at skelne mellem udøvende og dømmende myndigheder.

De pågældende medarbejder burde læne sig kraftigt op af at blive sat fra sagen - hvis ikke det er fordi de ved at de har regeringen bag sig.