Tvivl

Tvivl 3p
Hej med jer :-)

Om os:
Min kone (34) og jeg (36) har været gift i 7 år.

Vi har to dejlige drenge på 2 og 4,5.

Vi har været kærester i 8 år inden vi blev gift.

Til daglig arbejder vi begge og er godt sikret økonomisk.

Vores ægteskab er som alle andres præget af udfordringer mht. såbørn, men vi er rigtig gode til ikke
at glemme hinanden... Hver fredag/lørdag/søndag spiser vi god mad og får lidt vin når ungerne er kommet i seng. Når ungerne bliver passet/overnatter
ved bedsteforældre, er vi osse gode til at tage i biffen eller ud og spise osv.

Til daglig bliver der sendt sms/email på kryds og tværs at vi elsker hinanden osv.
Sexlivet fejler heller ikke nogt...

Alt i alt er det skønt.!

MEN!

Min kone var til Julefrokost i decembers med sit arbejde. Hun kom hjem kl 04.20 efter at have været i byen med kollegaerne. Jeg stod op
og mødte hende på badeværelset hvor hun var ved at tage nattøj på. Hun gik ikke i bad før dagen efter. :-)

Men efter julefrokosten begyndte hun at snakke tit om en mandelig kolega (vi kalder ham Poul). Jeg bed lidt mærke i det og jokede lidt med hun altid snakkede om ham...
det stod vel på ca. 3 uger hvor Poul blev nævnt måske 10 gange. Når hun snakkede om ham var det ting som hans hus han er ved at renovere, ikke det vilde, men han blev nævnt tit.

Poul er 40 og gift og har to drenge.

Så i februar tager min kone i byen med hendes lillesøster og mister sin mobiltelefon.

Jeg har ikke kunne slippe at Poul blev nævnt så tit.

Vi har begge adgang til vores facebook/hotmails og mobiler hele tiden. Efter Poul er blevet nævnt meget har jeg tjekket hendes konti, men der er intet.

Min kone har dog en arbejdsmail jeg ikke har adgang til.

En dag vi sidder og snakker om at jeg er lidt mistroisk, giver hun mig password til arbejdsmailen og siger jeg bare kan tjekke den.!
Det gør jeg så samme aften.

Der er en mail sendt tre dage efter julefrokosten der er sendt fra min kone til Poul hvor der står "bare sommerfuglene snart går væk". Der kommer ingen tilbagesvar fra Poul.

Der er ligeledes en mail sendt til Poul to dage efter hun er i byen i februars "det er noget rod det hele, nu er jeg tilbage hvor jeg var i decembers"

Jeg bliver straks bange og frustreret og beskylder hen for at være mig utro!! Hun sværger ved børnene at hun ikke har været sammen med ham.!
Hun forklarer at til julefrokosten i decembers var Poul meget flirtende og rosende over for min kone. Og hun blev meget smigret. De sad ved samme bord med to andre kollegaer og var en håndfuld i byen senere på natten. Poul sendte hende hjem med en taxa.

Jeg spørger også ind til mailen sendt i februars og hun siger at hun rendte på Poul i byen hvor han igen var meget flirtende og lidt fremme i skoene. Det skal siges at min kone er meget smilende og udadvendt og for en del opmærksomhed når vi er ude.

Grunden til hun sendte de til mails Poul var at, når hun var på arbejde ignorerede han hende fuldstændig og er meget genert overfor hende. Så hun ville blot puste lidt til ilden og se om hun kunne sno ham om sin lillefinger, det lykkedes ikke, eftersom han ikke svarer tilbage på hendes mails, og hun blev meget pigefornærmet sagde hun.

Poul kontakter så min kone på arbejde en uge efter han flirtede med hende i februars og undskylder mange mange gange hans opførelse overfor hende og siger at han er gift og kan ikke have en affære, hvor ifølge min kone siger NEJ, DA!!!

Min kone påstår at det aldrig havde strejfet hende at være utro, hun er selv skilsmisse barn og vi vil begge gå meget langt for at beskytte børnene.

Efterfølgende har vi snakket meget om episoderne. Vi har altid hold i hinanden og jeg kan simpelthen ikke se hvornår de skulle have været sammen. Det er en stor stor arbejdesplads og alle kender alle og ved de begge er gift.

Poul bliver stadig nævnt i ny og næ, de spiser frokost sammen på jobbet.

jeg kan ikke mærke nogle ændringer i min kones opførelse over for mig, alt er ved det gamle.

Hun har efterfølgende slettet de to mails sendt til poul.
Hun siger til mig at hun har rigtig dårlig samvittighed over hun gav mig koderne til sin arbejdsmail fordi det var så uskyldigt og ikke noget vi (hele famillien) ikke skulle trækkes med.... det gjorde det bare lidt mere spændende at gå på arbejde.. CITAT

Jeg er ikke et sekund i tvivl om hun elsker mig og tænder på mig.

Men tvivlen æder mig langsomt op........

OBS!Den aften hvor jeg tjekker hendes arbejdsmail ringer jeg til hende og siger at hun er nødt til at komme hjem, fordi der er noget vigtigt jeg skal snakke med hende om... Hun spørger mig om jeg har været hende utro...

Tvivl aakjaers
Jeg kender den følelse du sidder med. Jeg havde været sammen med min daværende kæreste længe og vi havde bla. boet sammen i 3 år. Hun havde sendt beskeder til en af mine venner, en besked lød "hvor er det bare træls jeg ikke kan have to kærester!". Jeg var knust! Og som dig konfronterede jeg hende. Vi fortsatte vores forhold da de ikke fysik havde været sammen. Jeg arbejder i hæren og er derfor ikke meget hjemme... Som med dig blev jeg ædt op indenfra af tvivl... Vores forhold stoppede 3 mdr efter. Jeg kunne ikke længere stole på hende. Og fortryder nu at jeg ikke endte forholdet med det samme.

Jeg har lært efter:
- 1. Grunden til at hun gjorde som hun gjorde var at jeg var for dårlig til at fortælle at jeg elskede hende. Hun fandt det jeg ikke gav hende..
- Jeg skulle have fortalt hende at jeg stadig var meget i tvivl.

Jeg syntes virkelig du skal fortælle hende at du stadig er i tvivl. Du elsker hende, men du syntes det er svært. Jeg ønsker dig alt held og lykke!! og håber alt flasker sig :)
Peace!

Tvivl fuerzzz
Spørg!

Har du eller har du lyst til at være utro med denne "Poul".?

Når du har boet sammen med en så længe som du skrive så kan du let læse på hendes kropssprog om hun lyver eller ej.

Jeg har tit spurgt kærester om det... måske "lidt maskeret" som fx "Har du haft sex med nogen anden end mig siden vi havde sex sidst?".

Så er det vigtigt at man holde øje med kropssproget for selvom hun siger nej så kan kropssproget sige noget helt andet ;)

Tvivl Megaprofilos
Det er en svær situation du står i.

Jeg synes du skal tale med din kone, og fortælle hende, at det æder dig op indefra, og at du ikke kan leve med det. Du skal forlange, at hun omgående bryder denne flirt.

Kvinder kan blive sådan, når de har født 2 børn og er i 30´erne. I vores moderne samfund, går det for stækt for alle. De har derfor stadig et behov for, at føle sig attraktive over for fremmede mænd.

Det er ret tydeligt, at med den adgang hun gav dig, så vidste hun, at du ville se de mails. Man fristes til at sige, at hun ØNSKER at du viser din misundelse, ved at reagere på den adfærd. Vis hende at du elsker hende så meget, at du ikke accepterer denne flirt.

MVH
Megaprofilos

Tvivl kjulle
[quote="Megaprofilos" post=2552522]
Kvinder kan blive sådan, når de har født 2 børn og er i 30´erne. I vores moderne samfund, går det for stækt for alle. De har derfor stadig et behov for, at føle sig attraktive over for fremmede mænd.

Det er ret tydeligt, at med den adgang hun gav dig, så vidste hun, at du ville se de mails. Man fristes til at sige, at hun ØNSKER at du viser din misundelse, ved at reagere på den adfærd. Vis hende at du elsker hende så meget, at du ikke accepterer denne flirt.

MVH
Megaprofilos[/quote]

Mega har skræmmende meget ret med det han skriver her. Det [b]går[/b] nemlig alt for stærkt, og selvom mange kvinder tror de er "faldet ned" og 100% klar til at slå rødder sammen med den eneste ene resten af deres dage, så vil de ofte længes tilbage mod den frihed og uforudsigelighed som der bliver kvast i et ægteskab.

Det lyder meget som det typiske 3-kants drama i sin spæde start, og selvom hun aldrig ville lade det udfolde sig så gør det stadig ondt på den bedre halvdel.
Hun prøver at tænde en gnist i forholdet igen, men jeg tror ikke hun begriber at den slags kun nedbryder da du føler du har tabt det lille "spil" på forhånd.

Personligt ville jeg fandeme heller ikke pludselig til at lege "gæt-en-flirt" i et sundt ægteskab, bare fordi hun er begyndt at kede sig.

Tvivl Megaprofilos
Det var NETOP min pointe!! Tak!!

Mit råd er også, at gøre hende helt klart at du ikke vil acceptere dette.

Blot fordi hun "keder" sig, er det ingen undskyldning for at rode sig ud i sådan en gang "gylle".

Som du beskriver det, får hun på "hjemmefronten" hvad hun ønsker, så hendes lille "midtvejskrise" skal bankes ned ned det samme.

Hun har en mand, der værdsætter og elsker hende, men på trods af dette, kan hun ikke styre sin trang til at føle sig attraktiv i andre mænds øjne.

Måske forstår hun ikke en direkte besked om at du ikke accepterer det, og i så fald må du sætte stolen for døren, og gøre det klart at hun kan vælge om det er dig eller denne flirt. SÅ skal hun nok komme til fornuft, medmindre hun som mor til 2 og i 30´erne er TOTALT urealistisk. I så fald vil det gå galt senere.

MVH
Megaprofilos

Tvivl fuerzzz
Jeg er helt enig.

Jeg vil lige gøre opmærksom på muligheden for at få adgang til kvindens computer/facebook/email osv, ved hjælp af en såkalt keylogger.

Et lille program som kører i "baggrunden" som "optager" alt hvad det bliver tastet. Så hvis hun bruger din computer og fx tjekker sin mail eller facebook, så kan du bagefter se hendes kodeord og dermed hvad hun har skrevet og hvad andre har skrevet til hende... ;)

Og NEJ det er ikke ulovligt. Det er MIN computer og dermed må jeg køre de programmer på den som jeg vil, også keylogger.

Jeg fik adgang til oplysninger som første til at jeg endeligt sparkede hende "ud af døren" hvilket hun havde fortjent. Bedrageriet var langt dybere end hvad jeg kendte til uden at gå i detaljer...

Tvivl 3p
Tak for jeres inputs:-)
Det hjalp lidt.

ingen tvivl annalucinda
Har svarene virelig hjulpet dig? Med hvad dog? -
Keyloggere og statistikker på hvad koner med 2 børn kan finde på!
Jeg synes det er helt oplagt, hvad din kone er 'ude på'.- Jeg tør vædde på, at nok har der været et par sommerfugle, men både konen og Poul er ganske uskyldige. Det drejer sig i al sin enkelthed om, at hun har syntes at du trængte til at vågne lidt op! - Hvis man nævner en anden mands navn engang imellem, så er det i hvert fald ikke fordi man har en affære med ham;- så ville man netop meget demonstrativt IKKE nævne ham.
Næ, - du og jeres lørdag-aftener trænger ganske enkelt til et lift!
Held og lykke - og glem alt om Poul. Han har udspillet sin lillebitte rolle!

ingen tvivl 3p
[quote="annalucinda" post=2554016]Har svarene virelig hjulpet dig? Med hvad dog? -
Keyloggere og statistikker på hvad koner med 2 børn kan finde på!
Jeg synes det er helt oplagt, hvad din kone er 'ude på'.- Jeg tør vædde på, at nok har der været et par sommerfugle, men både konen og Poul er ganske uskyldige. Det drejer sig i al sin enkelthed om, at hun har syntes at du trængte til at vågne lidt op! - Hvis man nævner en anden mands navn engang imellem, så er det i hvert fald ikke fordi man har en affære med ham;- så ville man netop meget demonstrativt IKKE nævne ham.
Næ, - du og jeres lørdag-aftener trænger ganske enkelt til et lift!
Held og lykke - og glem alt om Poul. Han har udspillet sin lillebitte rolle![/quote]

Hej annalucinda

Min tvivl var hvorvidt de havde været sammen.
Jeg kunne ikke tro de havde, og det er bare rart at andres mening.
Og jeg tror på at du har ret! :-)