Tvivl, Bange, Hjælp?

Tvivl, Bange, Hjælp? Taniah..
Jeg har siden jeg var 16 år haft meget, meget uregelmæssig menstruation (Har aldrig været på P-piller)! (Er 19 år nu) Og nu går der længere, og længere tid før jeg får den, jeg har ikke haft den siden August! Det kan godt være nogen tænker, det skal du sku være glad for! men det er jeg langt fra.. For hva kan det være?
Jeg har snakket med med min læge 1 mio. gange men han siger det er meget Normalt?.. Han siger det samme hver eneste gang!!!
Ikke fordi jeg prøver eller har planer om det, det ligger langt ude i fremtiden, men er bange for at jeg på grund af det ikke kan få børn [:*(] .. Jeg er så utrolig bange for det!! For der er så mange der snakker om at det er fordi at det er meget svært at ramme når man har ægløsning og man kan derfor få svært ved at få børn! .. Ihh alså bare tanken om at jeg måske ikke kan få børn gør mig ked af det :( .. For jeg har fået atvide mange gange at jeg vil have meget svært ved at få børn :( :( .. Derfor spørger jeg jer! Hvad kan det være? Tror i jeg vil kunne få børn senere? er der nogen der har det som mig? HJÆÆÆÆÆLP ..

Hilsen den ulykkelige Taniah

altså gubbi_the_great
Jeg er ikke læge eller noget men har hørt at der er visse ting der kan have noget med det at gøre.
Nu håber jeg ikke jeg fornærmer dig, men husk på at jeg ved jo intet om dig;
Hvis du er overvægtigt ved jeg det kan være uregelmæssigt. Og så naturligvis hvis du er blevet gravid...

Har svært ved at tro... kjh
hun har været gravid i tre år.

Der er en del der har uregelmæssige menstruationer. Men det er dumt af din læge at sige det er meget normalt. Det er tegn på der er noget galt. Ikke at du er alvorligt syg eller noget, men det kan fx være PCO, som jeg har. Jeg har haft meget uregelmæssige menstruationer i ca. 5 år nu, pga. af PCO. Det er en sygdom som ca. hver syvende kvinde har, mine to søstre har den også. Jeg er overvægtig, og har svært ved at tabe mig, men jeg ved det vil blive mere normalt, når jeg taber mig. Jeg har ikke haft menstruation i omkring tre mdr, og så pludselig får jeg det i over seks uger. Du må tale med din læge om det, det kan ikke nytte noget han bare lader som ingenting. Hvis du er overvægtig har du muligvis PCO, men du kan godt have det selvom du ikke er overvægtig. Prøv at kikke på www.pcoinfo.dk og se om det kan lyde som det du har, uanset hvad, skal der da gøre noget ved det. Du kan få en bestemt kostplan du kan følge, hvor du undgår kulhydrater, og så skulle menstruationerne blive mere normale, og man kan få børn. Jeg ved jo ikke om det virker på alle, men der er nok en god chance for det. Du kan få en henvisning fra din læge, til en PCOlæge. Sig til ham du godt vil have gjort noget ved det. Du skal ikke finde dig i han bare er ligeglad, fordi det ikke er ham selv det drejer sig om. Det bekymrer dig, og det er vigtigt der bliver gjort noget ved det, det er ikke normalt.

tag det roligt sillamus unlogged
jeg tror ikke du skal bekymre dig alt for meget. det er helt sikkert ikke unormalt, jeg kender flere der har haft problemet, jeg vil dog sige at hvis du er meget tynd eller overvægtig bør du overveje om din livstil er god nok, det kan nemlig meget nemt påvirke din cyklus! er du ellers sund og rask er der intet at bekymre sig over og din alder taget i betragting, slet ikke nogen grund til bekymring!
jeg havde en veninde der havde det modsatte problem, hun blødte i snart 6 måneder, det holdt bare ikke helt op... hun var også meget bekymret, men idag har hun det fint!
du må i det her tilfælde nok være en smule autoritetstro og fortsætter problemerne op i 20érne kan du naturligvis undersøge det nærmere, men indtil da tror jeg lægerne vil slå det hen som alm. uregelmæssig menstruation.