Tvivler du

Tvivler du Ahmed Kali Hansen
Er du i tvivl om hvordan indvandre kan behandles.

Selvom mange illegale indvandre har ingen Danske rettigheder, så har men stadigvæk menneskelige rettigheden (human rights)

Indvandre skal dermed ikke behandles eller omtales som dyr.

Og daddy, hold gerne pillefinger væk fra indlæget.

God weekend alle
Ahmed:)

Naturligvis jessebel
Har indvandrer krav på, at blive behandlet som mennesker - det gælder da alle mennesker og ikke kun indvandrer!!!

Når det så er sagt, så tror jeg, at mange danskers "racisme" bunder i, at vi konstant hører om voldelige overfald, voldtægter, gruppe slagsmål, terror, drive-by-skyderier og meget meget mere, begået af netop indvandrer/2.-3. generations indvandrer/utilpasse unge med anden etnisk baggrund!

Så hvis i vil have, at vi skal behandle jer ordentligt, tale pænt til jer, respektere jer og jeres religion - så er jeg alvorligt bange for, at i må begynde at kigge indad og rytte ud i egne rækker først!

Mennesker kan af gode grunde ikke have respekt for andre, som ikke kan indordne sig under et lands love og som protesterer mod vores demokrati, fordi det ikke lige passer ind i jeres kultur/religion!!

I er flygtet fra et rædselsregime med diktatur, tortur og meget andet fælt, og netop derfor er vi mange dansker, der er særdeles uforstående overfor, at indvandrerne ikke tager imod vores demokrati og ytringsfrihed med kyshånd!!

Indvandrer bliver tit opfattet som utaknemmelige af mange af os danskere, fordi i konstant er i vælten/medierne og beklager jer!

Indvandrer bliver hjulpet så godt det nu engang kan lade sig gøre i et frit demokratisk land med respekt for det enkelte menneske.

Vi har rigeligt i vores egne kriminelle og utaknemmelige folk - vi har ikke behov for, at importere det!!

Du har muligt ret i alt. du er jog Dansker Ahmed Kali Hansen
Men du skriver.

Indvandrer bliver hjulpet så godt det nu engang kan lade sig gøre i et frit demokratisk land med respekt for det enkelte menneske.

Sandhold lejren fik, og har et skæbne, ligemed Tyskebørnene,s skæbne dengang.

Hvad mener du om dette.

Jeg beklager på vegne af mine familien alle problemer vi udsætter du og din familien for.

Ahmed

Kræver du menneske rettigheder. mandaabenraa
Så stop lige med at kalde danskerne for vantro , og meget andet ærekrænkende.
HEREFTER kræver I rettigheder.

Sidste linie. mandaabenraa
En anden regering med S - fri indvandring , de har sammen med andre partier , gået ind for fri indvandring - de kan ikke få nok af dem.

Hitz - ut - et eller andet beviser , hvad de har gang i , de kan ikke lide at bo i Danmark , hvorfor flytter de så ikke til et andet land.
Ned til deres brødre og søstre , og deres uforståelige adfærd.

tage hjem stop koran invasionen
Afviste asyl-asnøgere skal tage hjem - at de bliver i lejrene kan man ikke klandre danskerne for - de er blevet afvist og bliver nød til at acceptere det.
Danskerne ville blive meget mere venlige overfor koran-folket hvis de tog hjem igen hvor de kom fra.
Hvis de ikke vil det vil danskerne stemme Pia K ind i folketinget en gang til for at rydde op i lortet!

forhold dig til dette indlæg Isabel
nu istedet for at indrage en masse til mere strid ellers blir ingen af os klogere på hinanden er det dit sidste ønske?


læste denne tråd, og nej så ointet nævnt om at være vantro what so ever, så kammertonen tak!


synes dewt var et godt oplæg, men folk er så gale i hovederne, men derfor må gemytterne nok dæmpes en anelse NED

Sandholmlejren jessebel
Jeg må indrømme jeg ikke har sat mig ind i forholdene i Sandholmlejren og det er heller ikke de flygtninge der p.t. er her og venter på svar vedr. opholdstilladelse eller ej.

Jeg taler/skriver om de indvandrer der ER her og som er integreret i det danske samfund (eller burde være det).

De indvandrer/2.-3. generations indvandrer som er født og opvokset her i landet - de har nøjagtig de samme muligheder for uddannelse(r), og dermed blive/være en del af velfærdssamfundet!

Men ikke desdo mindre vælger mange af dem, at smide disse chancer på gulvet og gå ad den kriminelle løbebane! Ikke pisse godt administreret - hvis du spørg mig!

Og hvis Sandholmlejren ikke behandler flygtningene efter de foreskrevne love og regler, så ville den formentlig ikke eksistere og med al sandsynlighed, ville der være startet en sag ved Menneskerettigheds Domstolene i Haag - så jeg tillader mig at tvivle på, at forholdene er SÅ ringe, at et bedre alternativ vil være, at tage tilbage til det man er flygtet fra!!!

Besynderlig nok har mange flygtningen en evne til hurtigt at "glemme" hvad det er for forhold de er flygtet fra.

Jeg synes tit det er argumenter som: Ingen demokrati. Ingen ytringsfrihed. Forfølgelse pga. at man har udtalt sig negativt om det diktatoriske styre osv. osv.

Det er jo præcis det indvandrene får når de kommer til DK: Demokrati og ytringsfrihed!
Så ta´ dog og brug det på en positiv og fremmende måde for jer selv, i stedet for at ødelægge det for jer selv og jeres landsmænd!

Og sidst men ikke mindst: Jeg har personligt ikke lidt nogle skader eller på anden måde været generet af indvandrer - jeg undre mig bare over (og bliver engang imellem pisse sur over), at indvandrer brokker sig over vores demokrati, når man tager i betragtning af hvad de kommer fra!!!

Hej Jessebel Ahmed Kali Hansen
Hej Isabel

Dette er ikke særligt kønt hvad der sker i Sandholmlejren, og det er faktisk ikke langt fra hvad der i virkeligheden fandt sted med Tyskerbørnene.

Du skriver.

……De indvandrer/2.-3. generations indvandrer som er født og opvokset her i landet - de har nøjagtig de samme muligheder for uddannelse(r), og dermed blive/være en del af velfærdssamfundet! ……

Her er så lidt af min personlige mening.
Alle, og jeg mener alle 2,-3. generations indvandre som ikke ejer blå øjner og blond hår, bliver stoppede på grænse overgange i EU, eller dem hvor der er politi i nærheden.

Mange af samme gruppe bliver stoppede på gaden, og i biler, dette har du vel helt sikkert selve oplevet.

Jeg kender personligt virksomheder som ikke tør ansatte samme gruppe personer, ikke fordi de ikke er kvalificerede, eller fordi men ikke er integrerede, som du selve nævner, men fordi kunden ikke ønsker om at blive betjent af (DEM)

Igen mht. Sandholmlejren.
Der er faktisk flere sagen fra FN, Menneskerettigheds domstole i Haag og fra andre organisationer, og vores regering har lige sidste måned fået påtale om at rette op i forholdene.
Lena Jespersen gør fremskridt med lidt stører lejligheder, og som ikke overraskende, modarbejdet af DF.

Jeg kan ikke sige noget om de faktiske forhold men er flygtede fra, men jeg ved at mange flytninger
betaler en højt pris til bagmanden, som tid er kriminelle danskere eller andre EU borgerne med lavt moral.

Men en til er sikkert, og det har du ganske godt set, der findes kriminelle indvandre, og der findes mange imellem som ikke gider om at arbejde.

Men er det noget du er overasket over.

For eksempel findes der ikke mange arbejdende Grønlander i DK.
Der hører man aldrig noget om, hvorfor ikke.
Og kom nu ikke med at der finder ingen kriminelle hos dem.

Du har vel lagt mærke til at jeg ikke skriver som Dansker, dette beklager jeg, men jeg siger pænt tak fordi du ikke nævnte dette faktum.
Jeg blive pisse træt af dem som mener kunne læse at jeg ikke er pæredansk, og dermed skal hjemme.

Ha en god weekend og tak for svaret.
Ahmed

Hej min ven fra Abenraa Ahmed Kali Hansen
Hvad mener du ?

Se, jeg er ikke så klog, og vil gerne have de hele forklarede, så jeg forstå.
Så kan jeg fortælle resten af famielien senere.

Gider du ikke.
Godt weekend
Ahmed

Integreret eller ej jessebel
Jeg er udmærket klar over, at minoritetsgrupper som bl.a. indvandrer, personer med et andet udseedne, handicappet, homosexuelle osv. osv. har det sværere i dagens danmark og skal kæmpe hårdere for at blive accepteret, men undskyld mig hvis jeg lyder meget hård lige nu - det er bare ikke nogen undskyldning for, at vælge den kriminelle løbebane!!

Uanset HVEM man er, eller HVOR man kommer fra eller HVORDAN man ser ud, så har ALLE samme rettigheder for at få en uddannelse og enddog gratis (med få undtagelser, men dog ikke i samme betalingsstørrelse, som i andre lande.)

Så uanset hvad en person vælger (uanset om vi taler indvandre, dansker eller what ever), så er det nu engang et HELT PERSONLIGT VALG!!!
Så JA - det undre mig MEGET, at nogle decideret VÆLGER at blive kriminelle, i stedet for at vælge en uddannelse og dermed større og bedre fremtidsmuligheder end fængsel og måske endda udvisning!!

Alt hvad du og jeg og alle andre mennesker her i verden vælger på vores vej igennem livet, har en konsekvens....Uanset om det er en god eller mindre god ting du, jeg og alle andre vælger!
ALT har en konsekvens. Det kan være en god konsekvens og det kan være en rigtig dårlig konsekvens.

Når nogle vælger at slå andre mennesker ned og stjæle der penge, voldtage en pige/kvinde, røve en bank eller hvad f..... de nu finde på, så har det en konsekvens hvis de bliver opdaget/fanget! Den konsekvens hedder straf og for visse straffede, er konsekvensen fængsel og efterfølgende udvisning af DK!
Har det så været det værd, at vælge en kriminel løbebane, i stedet for en uddannelse?

Jeg synes der er mange der har svært ved at konsekvensberegne - og det er ikke kun indvandrer og flygtningen - det er bestemt også danskere!

Og jeg kan godt forstå, at arb.giverne ikke tør ansætte Muhammed, Ali og alle de andre med navne der helt klar indikere, at de er muslimer!

Siden 11.09.01 har verden som helhed ikke ligefrem fået forestillingen om et glansbill. af muslimer og Islam! Undre det DIG?

Jeg har faktisk forsøgt for nogle år tilbage, at tygge mig igennem Koranen og der er mange ting jeg ikke forstår ift. visse muslimers levevis kontra koranen!
Der står ingen steder i Koranen, at kvinder SKAL gå tildækket! Bare for at tage ét eksempel.

Faktisk fik jeg opfattelsen af, at Islam er en fredselskende religion, hvor der opfordres til at hjælpe de svage osv. Fulstændig som i biblen!!

Muslimers problemer er bare - at der findes fanatikere iblandt jer - og det er DEM der ødelægger det for alle jer andre, som lever i fred og fordragelighed med sine omgivelser, dem af jer som godt kan finde ud af, at indordne sig efter vores lands love, dem som dyrker deres religion i fred og ro, dem som netop gerne vil tage en uddannelse og være en integreret del af DK!

Det er fanatikerne og terroristerne som henviser til Islam, som vi er rædselsbange for. Derfor er der så mange arb.givere, som ikke tør ansætte muslimer!

Forresten... jessebel
...Hvad angår andre minoritetsgrupper uden arb. her i DK: Tag et kig på f.eks. kineser....Hvor mange kinesere ser/kender du uden arb. i DK?

Jeg kender/ser ikke nogen kinesere uden arb. De har nemlig forstået vigtigheden i, at arb. hårdt og skabe sig en fremtid for sig selv! Selvom de er en minoritetsgruppe!

Et andet eksempel er vietnamesere - de har, ligesom kineseren - forstået at indordne sig og så knokle på og udnytte de muligheder som samfundet har kunne byde på uddannelsesmæssigt!

Men det er også to minoritetsgrupper, som kommer fra kommunistisk styrede regimer og ikke Islam! De har ikke tradition for religion i Kina og størstedelen af det Vietnam vi kender i dag, der er befolkningen katolikker, men dem der i sin tid flygtede til DK under Vietnamkrigen, de kom fra den del af Vietnam, som var kommunistisk styret!
Altså lande der umiddelbart ikke har tradition for at dyrke religioner...

Hvis der aldrig havde eksisteret forskellige religioner - havde der heller aldrig været religionskrige - og det er jo det verdens krige er i dag! Religionskrige....

Vi ville formentlig have haft krige om andre ting i stedet for, men ingen regligionskrige!

Og i øvrigt behøver du ikke undskylde for hvordan du skriver! Om du er indvandre, flygtning eller bare ordblind er mig fuldstændig ligegyldigt - jeg kan sagtens forstå hvad du skriver og jeg synes det er vigtig med debatter som denne!

Tak for et meget fint og seriøst svar. Ahmed Kali Hansen
Hej.

Du skriver.

---Jeg er udmærket klar over, at minoritetsgrupper som bl.a. indvandrer, personer med et andet udseedne, handicappet, homosexuelle osv. osv. har det sværere i dagens danmark og skal kæmpe hårdere for at blive accepteret, men undskyld mig hvis jeg lyder meget hård lige nu - det er bare ikke nogen undskyldning for, at vælge den kriminelle løbebane!! ---

Jeg er 100% enig, og jeg mener at alle med lidt sund fornuft vil sige de samme.

Men når det er sagt, så tænker jeg, hvad hvis sunde fornuft har haft dårlige vilkår, når personer er udsat for indoktrinering og dermed ikke tænke logisk.
Alt hvad vi skriver her på solen, kan læses af personer med solbriller på, vi har alle forskellige møder om at læse, vi er med andre ord meget selektive, og vores opvækst har meget indflydelse.
Når sundt fornuft har dårlige vilkår, og vores syn er farvet, så er vores vælg heller ikke klogt.

Du skriver.

---Alt hvad du og jeg og alle andre mennesker her i verden vælger på vores vej igennem livet, har en konsekvens....Uanset om det er en god eller mindre god ting du, jeg og alle andre vælger!
ALT har en konsekvens. Det kan være en god konsekvens og det kan være en rigtig dårlig konsekvens.---

Kloge ord, og så rigtigt. Jeg kan se, at du tænker dig om, og ikke bare tager livet for givet.
Det er dejligt forfriskende om at læse.

Du skriver.

---Siden 11.09.01 har verden som helhed ikke ligefrem fået forestillingen om et glansbill. af muslimer og Islam! Undre det DIG?---

Nej, og det er et skam, at få, kan gøre så meget skade for deres egne landsmand, eller trogruppe.
Vi skulle kunne forstå denne problematik, med vores egne Pia.
Der er mange i udlandet, som kun se Danskere med briller på hvor der står Pia skrevet i glasset.

Jeg synes, det er flot at du har læst dig igennem koranen, og jeg mener selve også at muslimer hvis man kender dem personligt, lever op til den beskrivelse af fredelskende mennesker som du beskriver.

Og så få, igen ødelægger det for alle andre.

Men hvorfor ligger vi så meget vægt på terror aktioner ? er det angst og usikkerhed ?
Der er som tidligere skrevet her på solen, (jeg mener det var Modilds indlæg) kun ganske få personer (i forhold) som bliver dræbt af terrorrister.

Er der ikke over 30.000 tusind trafik dræbte i Tyskland alene per år, bliver der ikke over 300 myrdet i DK alene hvert år, er der ikke over ifølge avis beretninger over 1500 personer som bliver fejlbehandlet og døder i sygehuset hvert år.
Danske nynazister har dræbt andre her i landet, Rockere de samme.

Hvorfor, når ingen er kommet til skade i Danmark som følge af terrorrist handlinger, skrive vi så meget om dette, og hvorfor er vi så hadefuldt over for en befolkningsgruppe af over 2 milliard personer, når det er kun få som vi hører om.

Nå jeg må heller passe på, jeg føler virkeligt for alle de personer som går rund på gaden her i Danmark og udlandet, og som mener vi kigger lidt mærkeligt på dem.

Og jeg forstå, at der er unge, som føler sig pressede til kriminelle handlinger, fordi men tænker ikke logisk, og fordi men er lige glade.
Jeg hørt en sige, hvis man blive betragtet som kriminelt, så kan man ligeså godt være en.

Lidt skæv tanke, men jeg kan godt se logikken fra deres standpunkt.

Nah, jeg har skrevet lidt mere end planlagt, og måske heller ikke i forhold til indlægget.
Men det er dejligt om skrive lidt fra sig. Der lærer vi trods alt noget af.

Fortsat godt weekend
Ahmed

Baggrund/opvækst jessebel
Vi er enig om, at der er noget der hedder social arv. Vi er også enig om, at hvis man har en opvækst med forældre, som har et snævert syn på omverdenen og ens baggrund er gennemsyret af uforståendehed, ikke accept af andre, had, vold osv., så vil sandsynligheden for, at man selv ender sådan være meget stor!

Når det så er sagt, så er jeg af den overbevisning, at vi som mennesker/individer, selv er herre over vores eget liv og skæbne og dermed SELV styrer, hvordan det skal forme sig, så jeg er uforstående overfor, at nogle vælger og sige: Hvis jeg bliver set på og behandlet som kriminel, så kan jeg ligeså godt være det!
Det er sku da en idiotisk holdning og have til sit eget liv og andres syn på ens person!
Sådanne personer burde jo netop tænke/sige: Hvis jeg bliver kigget på og behandlet som en kriminel, så skal jeg faneme vise dem, at jeg IKKE er det! Jeg vil bevise, at ikke alle muslimer er fanatikere og terrorister.

Du spørg hvorfor vi er bange for terrorister og terrorhandlinger, når der nu ikke har været decideret terrohandlinger i DK?
Noget jeg synes er et temmelig besynderligt spørgsmål og endnu mere besynderligt, at du sidestiller terrorhandlinger med, hvor mange trafikdrabte der er om året!?!?!
De to ting kan ikke og skal ikke sammenlignes!

Terror er jo en handling, begået bevidst af ét eller flere andre afstumpet personer, som ikke fatter sympati/empati for andre/sine medmennesker.
Det er personer, som har en overbevisning om, at man kan tvinge andre til at rette sig ind til højret, klappe hælene i og makke ret!
Meget lig den måde Adolf Hilter styrede tyskland på i sin tid. Hans mål var, at blive den øverste leder af hele verden - om det så skulle gøres med vold/krig!

Terrorhandlinger er noget af det mest barbariske der findes i denne verden, fordi det går ud over uskyldige mennesker...

Mord, drab, voldtægter, overfald, røverier osv. osv., det bliver alt sammen straffet, netop fordi det er overlagt, altså gjort med vilje, og selvfølgelig skal terrorhandlinger også straffes!

Man kan sammenligne terrorhandlinger lidt med hustruvold på denne måde:

"Jeg evner ikke at give udtryk for mine holdninger/meninger verbalt, derfor tæver jeg dig, for så kan jeg i det mindste banke det JEG mener, ind i dig!"

"Jeg evner ikke at give udtryk for mine holdninger/meninger verbalt, derfor udfører jeg nu en terrorhandling (eller selvmordsbombning), for så kan jeg i det mindste slå én - eller helst mange - ihjel, og dermed indgyde frygt og rædsel hos andre, så de kommer til at mene det samme som MIG!"

Hvis ikke det er afstumpethed, så ved jeg sku ikke hvad det er!? (Undskyld mit sprog)

Du har ret Ahmed Kali Hansen
Flot belyst, og jeg er enig.
Der er ingen plads til terror, never og nowhere.
Farvel og tak
Ahmed/TomT