tvivleren mig øv øv

tvivleren mig øv øv Anonym
for mange år siden kendte jeg en mand sådan på afstand , inden jeg fik børn osv, foe 3 år siden begyndte han så lidt småt med min veninde og de flyttede sammen for ca 2 år siden , er så flyttet fra hinanden for ca 3 mrd siden , hvor de kørte temmelig meget på hinanden . og de begge snakkede problemer med mig hver især . min veninde der er pysisk syg er så nu blevet indlagt , og fyren kontakter sta'dig mig både for at snakke veninden , men også bare for at snakke ,han kommer tit med det skulle have været os for mange år siden , vi ville have haft det godt idag øh øh hvad vil han ? ER selv enlig på 3 år

Vær en veninde anonym
og hold dig på måtten, hvad angår denne mand og dig. Det er okay at være venner, men set i betragtning at de for nylig er gået fra hinanden af ukendte årsager og hun er psykisk syg, burde du være ligeglad med hans følelser for dig, eller i hvert fald gøre det klart for ham, at uanset bliver det ikke til noget ( i hvert fald nu).
En helt anden historie hvis din veninde giver acept.
Du spørger hvad han vil...Spørg ham dog.
Unskyld hvis jeg er på helt forkert spor.
jeg selv blev røvrendt af min barndomsveninde sammen med mit barns far og tåler ikke helt det der med veninders seriøse eks. kærster emner.
Synes folk kan blive så eoistiske, og ikke tænke før de handler.

Det lyder som om han vil have dig nimbuto
Men han er nok godt klar over, at det kan give problemer mellem dig og veninden. Hvis du osse vil have ham, så vil jeg anbefale at du snakker med din veninde først, før du starter noget.