Tyd min drøm om min elskede i nat

Tyd min drøm om min elskede i nat Stina S
Jeg drømte han kom hjem til mig, og da jeg ud af vinduet så det var ham, der bankede på min dør, blev jeg lykkelig. Mit hjerte åbnede sig helt og tilgav al den sorg og smerte det havde følt - Det forsvandt lige på een gang. Jeg åbnede døren og smilede forventningsfuld til ham.

Med en meget rå og truende mine, maste han sig forbi mig og trængte ind i mit hjem. Han hentede min 15-årige søn ud fra han værelse ved at flå ham i kraven og tvang ham i knæ og til at indgå en kontrakt om at skulle betale 2.000 kr. inden på fredag. Min søn var lammet - ubevægelig, stum og skræmt fra vid og sans, søgte forvildet tryghed i mine øjne - hvordan skulle han dog skaffe så mange penge på så kort tid?

Ham, mit hjerte elsker tog en pistol frem fra sin bukselomme. Den var skinnenden blank og med lysebrunt skæfte. Så pegede mod mig - og skød. Han ramte mig i mellemgulvet.

Han smed pistolen over i favnen på mig, hvor jeg instinktivt greb den. Den var tung - dens vægt og smerten i mit mellemgulv fik mig til at synke omkuld.

Døende, med et blødende skudsår, og ude af stand til at hjælpe min søn, fordi jeg vidste jeg ikke mere ville være i live på fredag, hvor han skulle indfri sin gæld, betragtede jeg min elskede forlade stedet, slentrende, fløjtende, sparkende til en lille sten, småfnisende.

HvAd mener du? Stina S
Jeg er 50 år gammel og får ikke karakterer for at skrive noget.

Det er nok dårlig stil at det første svar man får det er åben og tydelig mistro.

"HUSTLER" - tyv tror hver mand stjæler! Lad venligst være at spilde min tid!

tankerne kører derudaf ...
Selv at dø kan være afslutningen af en æra, en opgave, en måde at tænke på.

Nogen braser tydeligvis ind i din trygge zone. Og afkræver - ikke dig - noget. Noget du tydeligvis ikke skal blande dig i. I den virkelige verden siger du, at din søn er 15 år. Det er i den virkelige verden en tid for forandring, for at blive et voksent individ, tage ansvar for sine egne handlinger - gode og dårlige, da det jo er en del af livet. Han er ved at blive voksen, og måske har din kæreste, som du har givet hele dit hjerte nok bare erkendt. Måske han bare forsøger at hjælpe din søn med at blive voksen. Din søn skal til at blive en mand. Og der er bare nogle ting her i livet, som vi kvinder IKKE kan være en del af.

Al den ubehagelighed du har drømt kan jeg ikke sige noget om, om det har noget at gøre med virkeligheden. Men det virker som om, at din kæreste tager hånd om din kommende voksne søn - noget du ikke kan gøre, som kvinde. Sådan vil jeg kunne se historien i din drøm. Og det er vel slet ikke så skidt igen [;)]

Det var meget interessant. Stina S
Jeg havde overhovedet ikke set det kunne forstå sådan. Jeg er meget glad for at du tog dig tid til at forstå sagen, og selvom det du siger ikke kan lade sig gøre, idet min kæreste har forladt os for længe, længe siden, så er dine bud på symbolikken i forhold til indtrængen og død ihvertfald meget på sin plads. Meget stof til eftertanke.

Angående min 15-årige søn - så påvirker det mig selvfølgelig meget at han er ved at blive voksen nu. Det er forbundet både med glæde og med sorg. Det er, formoder jeg, sådan for de fleste med store børn.

Mange tusind tak for dit bud på det.

Husk.. anonym
man kan ikke dø i sine drømme.
Det er umuligt at drømme at man dør, men man kan være lige ved det.

lol Zimbabwe
Jeg spilder din Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!

Ja ja .. ............................ . . . . . . . . . . . .. . . . . . ... . . . . . .. .. . .. .................................................................................................................................................... du er ik 50 år..