Tykke, triste og trætte børn

Tykke, triste og trætte børn frede-rikke
"Når børn er tykke, triste eller trætte, er det et udtryk for,at voksne har forsømt at træffe gode og kloge valg på deres vegne"

- - - - - - - Tænk over det !!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
Helse`s tema maj 2006

Selvfølgelig Jacob
Det kommer vel ikke bag på nogle.
Jeg forstår ikke at forældre kan være så ligeglade med deres børn at de bare lader dem blive fede og fodrer dem med is slik osv.

Ja, og der er sikkert undtagelser og der er også nogle der arbejder på sagen, men jeg ser lige så mange tykke som tynde børn der fodres med is, slik og kager.
Vh jacob

forældre er ikke ligeglade Forsvaren
- men det er ikke dem alle, der er lige gode til at finde ud af det.

Vi slår om os med "man er ikke forpligtet ude over sine evner" - men der burde tilføjes "Gælder ikke for mødre". De skal være eksperter i så og sige alt. Er de ikke det er de ringere en det værste ros.

Tænk over det!!!

ja,det er så let mormor06
at være fordømmende,bedre vidende.og det er så forbandet let at opdrage naboens børn.mon debattøren selv klare det til Ug???

Jeg citerer blot !!!! frede-rikke
Nu er det ikke mig, der skriver det og heller ikke nødvendigvis min holdning.Jeg citerer blot.
Det mener jeg også jeg udtrykker?

Jeg sad og ventede på en tørretumbler skulle blive færdig. Læste i Helses majnummer. Temaet er børn og overvægt. På side 6 studsede jeg over en artikel af Chefredaktør Kirsten Engel,med overskriften Forsømmelse. Artiklen slutter med ordene "Tænk over det."

Det har jeg så gjort, og ved stadig ikke hvad jeg skal mene???
Jeg føler mig stødt over artiklens sidste 4 linier og "punket" uretfærdigt, samtidig med, at jeg måske kan se gran af "sandhed" i ordene??
En modificeret sandhed???

Når det går skidt for børnene, er det forældrenes skyld ( ifølge Kirsten Engel), når det går godt er det sundhedsoplysningens skyld???....og nu "springer kæden" af hos mig!

Er jeg den eneste, der reagerer sådan , når jeg læser det, jeg har citeret fra begyndelsen???

Hej mormor frede-rikke
Jeg prøver at klare det, på min den bedste måde og synes det ser rimelig fornuftig ud. Hvis nogen blandede sig i mit, ville jeg blive stiktosset, lige så vel, som jeg ikke blander mig i andres.

Jeg har såmænd lige skrevet lidt mere om artiklen og hvad, der fik mig op af stolen!
Jeg håber, det besvarer dit indlæg.
Mange hilsner

det var så ikke mormor06
lige den opfattelse jeg kunne læse,så du skulle jo nok have startet med det sidste,først.Men ok,du er tilgivet.Og til oriterring,jeg er selv en af de forældre som man mente,at være ude af stand til at kunne varetage mit barns tarv,fordi jeg lige var alene,åh,altså disse alene mødre.Og tænk,så viste det sig så sandeligat hun har et handicap der betyder at hun tager 3gange så hurtigt på som andre,hovsa!undskyldning??nej,nej.Og at vuggestuen propfodrede hende,ja,det var jo noget andet.Hvad kan man så lære af det???Vh.mormor

Hvem der skriver hvad. mormorsfar
Er hips om haps for det er så rigtigt så rigtigt hver et ord.