uønsket hårvækst

uønsket hårvækst Anonym
Jeg er en pige med MEGET hårvækst på kroppen
Jeg har hår over det hele.. ryggen, maven, halsen, på og mellem brysterne, armene, ballerne og lårene.. og det værste er at jeg har meget mørkt hår, næsten sort,(er også lidt mørk i huden (er asiater)),men man se håret tydeligt...
på halsen og på/mellem brysterne har jeg ret tyndt hår, det er ikke så tydeligt.. men det kan stadig ses. og min ryg er så behåret. det er ikke langt hår, men heller ikke tykt. der er bare meget af det, så det kan også ses. har også på ballerne, det er så flovt.

Jeg plejer at fjerne det, undtagen på ryggen, men har fået det vokset væk et par gange. men når jeg en dag flytter sammen med en mand, og jeg ikke har haft tid til at fjerne håret, hvad vil han så ikke tænke? eller når jeg er gravid, hvordan skal jeg fjerne håret..

er der andre der har det samme problem, eller er jeg helt alene om det?:(

fjerne hår hårfjerneren
Kom til mig, jeg kan fjerne alt det uønskede du vil have fjernet, så effektivt at hvis det kommer igen varer det to til tre år, men sandsynligheden for det kommer igen er meget lille

useriøs Anonym
Er det et useriøst svar!!?

Elsk dig selv, smukke den danske abe
Dit største problem er at du bor i DK hvor de fleste mennesker har lyst hår på kroppen som ikke kan ses. Hvis du levede i det land du stammer fra ville du opleve at alle andre piger så ud ligesom dig og du ville ikke have nogen grund til at have det dårligt med dit udseende.

Jeg er dansker men har også mørkt hår og mørke hår på kroppen, men det er noget man må lære at leve med. De fleste voksne mennesker har også ar, modersmærker, strækmærker eller andet. Ingen er perfekt! Det skal vi heller ikke være.

Du kan godt fjerne en smule af det, der hvor det generer dig mest, men du skal ikke vokse dig over hele kroppen eller tænke på laser eller lignende.
Du skal huske at der findes tusindvis af mænd rundt omkring i verden som lever med og ELSKER kvinder der ser ud som du gør. (i hele indien, bare for at tage et eksempel)

Du er stadig så ung så du tror at mænd kun vil have det "perfekte" men sådan er virkeligheden altså ikke. Min mand er afrikaner og de har jo næsten slet ikke noget kropshår, så nu føler jeg mig endnu mere som en abe[;)] men jeg ved at han elsker mig som jeg er, ligesom jeg elsker ham som han er.

Du skal ikke bekymre dig så meget om det. Bare vær glad for at du er sund og rask[:)]

Tak for dit svar Anonym
Tak for dit svar, det hjalp :)

Jeg fjerner faktisk hår (med voks) fra hele kroppen, selv ryggen, som jeg får min mor til at gøre. Men jeg forstår ikke hvorfor jeg er så behåret. Min mor har så tyndt og lidt hår at man næsten ikke kan se det, og min far er heller ikk behåret som nogle mænd. Jeg har mere hår end de fleste drenge i min familie. :(

havde en gang en dansk kæreste, som syntes jeg var en flot pige, men FOR behåret, efter han så min ryg, og han syntes det var for klamt med hår på ryggen så han slog op..siden har jeg været sammen med drenge fra mellemøsten for de har aldrig kommenteret det selvom jeg ikke har haft fjernet håret..
Men problemet er at jeg nu har mødt en rigtig sød dansk fyr, som kun har haft danske kærester. Jeg er så bange for at han skrider når han ved jeg er så behåret, for det er ikke lige altid man har tid til at fjerne sit kropshår.

overhovedet ikke Hårfjerneren
Det er faltisk ey meget seriøst svar, men hvis du mener noget andet kan du da vare ignorere det.

Til Hårfjerneren Chr_29
Hårfjerneren: Hvordan får man fat i dig?

Hårfjerneren? Zahra
Hey. Hva bruger du til at fjerne håret? Kunne godt tænke mig at bestille tid, men så længe det ikke skader huden. Har mørk hud og mørkt hår. Fjerner i forvejen med voks forskellige steder. Håber du svarer meget snart [:)]

uønsket hårvækst Katrine Søderberg
Det er kun fordi dine hår er sorte, at du lægger mærke til dem. I virkeligheden har du sandsynligvis ikke mere uønsket hårvækst end danske lyshårede piger. Ifølge sundhedsportalen http://www.sundhedslex.dk/uoensket-haarvaekst.htm er uønsket hårvækst hos kvinder en følge af et for højt niveau af mandlige hormoner. Den bedste behandling er vel nok laserbehandling, da de ødelægger sårsækkene, så uønsket hårvækst forhindres. Men det er en lang og besværlig proces. Det koster også mange penge og det er ikke altid, at alle hårene bliver fjernet helt.

Hårdfjerneren? Omar
Hårfjerneren hvordan fjerne du hårene?