Ud at køre med de skøre. Takket være personer som Lady -In -Red

Ud at køre med de skøre. Takket være personer som Lady -In -Red forklaring
13-årig flugtbilist

Da de første modstandere af den massive indvandring fra Mellemøsten begyndte at pippe op i firserne, var fordømmelsen uendelig og selvransagelsen minimal.

Nu står vi begge fødder plantet dybt i suppeterrinen.

Op mod hver tredje unge i Københavns Kommune har indvandrerbaggrund. De står for ca. 90 procent af tvangsfjernelserne og 80 procent af den grove vold. Nogle af dem begynder tidligt. Her har en tretten-årig fået sin debut som bilist sammen med sine kammerater. Heldigvis uden at slå sig selv eller andre ihjel. Denne gang.

Han er nok hjemme hos mor og far igen allerede. Gad vist hvad de siger til ham efter sådan en køretur?

Lady rød censur ak ja
Lady-in-red skrev:
13.okt.2006, kl.00:50


Jeg sletter ikke en tråd, før den er blevet tilspammet af debatterroristerne, for der er ingen grund til at deres budskaber bliver læst.

---- ---- ----

Hvad muhamedaner forældrene siger til deres lille jihad-kriger kan vi jo kun gætte os til - det vigtigste er at disse koran-fupflygtninge bliver hjemsendt til sandland inden borgerkrigen bryder ud som i jugoslavien!

Ja da - det er altid de andres skyld Millemarie
hvordan føles det at være en uanseelig lille lort der er sat fuldstændig uden for indflydelse?

Det må du jo vide.

millemarie er ligeglad boris karloff
Du er uden for pædagotisk rækkevidde. Du syntes måske at det er helt iorden at drenge der kun er 13 - 15 år stjæler en bil og kører rundt i København`s gader. Heldigvis kostede det ingen menneskeliv, men havde det kostet et af dine familiemedlemmer livet eller en af dine venner, havde du så været så ligegyldig. Men du er åbenbart en af disse efterhånden meget få personer der forsvarer kriminelle ligemeget hvad de laver. Denne episode bør få alvorlige konsekvenser for familierne så det ikke udvikler sig til langt alvorligere kriminalitet. boris karloff

Eder og forbandelser? forklaring
Prøv dog at forholde dig til de ulykker i klovnerøve har trukket ned over landet!