Ud med BZ bøllerne, Ungdomshuset på Nørrebro

Ud med BZ bøllerne, Ungdomshuset på Nørrebro Gert fra Hørsholm
Det er utroligt, at BZ erne ikke fatter, at besøgstiden og deres hippie-bevægelse er yt.

Handelsforeningerne og andre dannede - hvis der da findes den slags på Nørrebro, er godt og grundigt trætte af bøllerne fra Ungdomshuset.

Så: ud med dem, om nødvendigt med militær magtanvendelse.

Gert fra Hørsholm

din bølle oleg
Du er vist en værre bølle selv - og en slem af slagsen....
Sætte militæret ind!!! De har så sandelig travlt nede i Irak og vil ikke forstyrres.

Men det ville da være forfriskende - nu du er så kæk, at se dig nede foran "Ungeren" - du skal nok få en varm velkomst.

Og husk så at uden banebrydere og anderledes tænkende og handlende, var dette samfund ikke kommet videre end til før oplysningstiden....

Jagtbøller? kaoskaos
For at hevde at butikejere på Nørrebro er lej af Ungdomshuset er det er forudsetning at vide om de eksisterer eller ej...en forundelig selvmodsigende påstand du kommer med.
For mig er de nye ejere af huset lige provokatoriske som Jyllandsposten-de er slet og ret ude efter ballade når de først køber huset og derefter er totalt utilnærmelige i forhold til at afhende det igen.
Regner med at vi bliver mange som er med til at forsvare Huset dersom politiet skal settes ind for at beskytte den hellige ejendomsretten.

Ungdomshuse har vi råd til dem? Kong Hans
Ungdomshuse har vi råd til dem?

Ja det har vi da, eller lad mig sige det på en anden måde: Vi har ikke råd til at lade være!

For at nå en person eller en gruppe så skal du først finde ud af hvor den eller disse befinder sig, når det er gjort er det meget nemmere at nå dem igennem dialog og lave aftaler omkring disse ungdomshuses regler osv. , evt. hash/narko bekæmpelse,

vi ved også at det langt fra er alle som har penge til at hænge ud på café´erne, ungdomskonsulenterne eller SSP-medarbejdere kan indlede samarbejde, den gamle facon: "Bare ud med det lort" opnår samfundet intet med.

Omtanke og respekt for hinanden med efterfølgende aftaler og indførelse af regler for opførsel/misbrug/evt. kriminalitet er nu meget tættere på at blive gennemført.

tænk på det før våbnet bliver kørt ind i håbløse stillingskrige, hvor man bare må se problemet er flyttet et nyt sted hen.

Kong Hans

Ungdomhuset/ dit hus? Den Gamle!!!
Ud med de unge. det er ikke deres hus.
Tænk hvis jeg besatte dit hus, ville du så sige: "Velkommen", nej vel.
Mvh
Erik

Der vil vanke........... Hahahihaha
......mange smæk til jer, og I har godt af det :-)