uddannelse der betaler godt

uddannelse der betaler godt anonymmm
hej jeg skal have en uddannelse. helst en der ikke kræver en HF, den skal betale godt altså mere end de 16-20,000 om måneden, men en uddanelse så man måske kunne købe en dejligt hus (stort hus)

nogen ideer hvad jeg kunne uddanne mig som

Ikke HF Anonymmmw
Det begrænser det godt nok.
Egentligt ville jeg foreslå datamekanikker. De tjerner rigitg godt. men hvis du ikke vil have noget der er mere avanceret end HF. Så er den uden for det.

Men elelrs en håndværker-uddannelse. Maskinarbejder/værktøjsmager, tømre eller noget i den dur. De tjener godt. Hvis de vel og mærke er dygtige. ;)
Ellers vælger du en flise i et Red light district. Der kræves ingen HF.

Fodterapeut Anonym 111
Det er en 1 1/2 årig uddannelse. Ingen HF. Google den. Statautoriseret Fodterapeut.

og du mener ikke de sulter? Af...
Der er du vist heldig hvis du kan svinge den op i nærheden af de 20K hver måned.

grudnen til... anonymmm
at jeg ikke skal have HF med er fordi jeg ikke har råd til det jeg har ikke råd til at være på SU i flere år da det ikke betaler nok til at jeg kan leve. og jeg ved enlig ikke hvad jeg vil uddannelse jeg vil have, ville gerne logistikøkonom men det er 5-6 år i skole på SU og er allerede meget skole træt, tænkte på kosmetiker de kan jo komme til at tjene godt, hvis de kan finde ud af det.

lyder som en fremragende ide ....
der har du i hvert fald ikke SU´en at døje med for det er en ren selvbetaler. [:D]

je men det er anonymmm
bare meget svært at finde praktikplads. under kosmetiker

aften-HF Bibi
hej!

hvis du ikke lige har råd til at tage en uddannelse nu, så tag HF som enkeltfag om aftenen, eller ta din hf som selvstuderende.

der findes 1000 muligheder for at tjene ekstra mens man er studerende, og jo længere uddannelse du kan holde ud jo mere kan du tjene.

du kan også tage en 1 årlig hg og så blive elev på et kontor - kommunerne mangler elever og de har rigtig gode arbejdsbetingelser, og du får en anden løn end hvis du havde su

held og lykke med det

Bibi

hej bibi anonymmm
for at komme på kontor som elev på kommunen skal man så have en HG eller lign.?
er igang med en 10 da min skole ikke havde det. og det tager jeg som selvstuderende nu og det samme gør jeg med HF, (kan man begge år?)

Indbrudstyv anna kist
Uddannelsen er en kombi-læreplads både som flyttemand og politiker (fuld af løgn).

Ellers kan nævnes narkopusher, og du kan supplere med flaskesamler.

Hvis du er så heldig at hedden Hassan og ikke Hansen, så kan du jo arbejde sort i fætters shawarmabiks og få førtidspension, da socialvæsenet er bange for dine fætre og bare giver dig hvad du peger på!

Hvis du derimod hedder Hansen, og er en vaskeægte kartoffel, så er du på skideren!

Nok fordi det hedder kosmetolog, ikke? dulkis
- Uden jeg tør lægge hovedet på blokken, så er kosmetikerlinien noget for frisører der ønsker den flig med også.

- I "gamle - dage" blev man herre,- damefrisør og parykmager, når man havde "den store" - Parykmagerne er røget ud af den sammenhængende uddannelse og ind er kommet kosmetikerne - bl.a. "Den store" nu om dage kan med et par overbygninger mere (design f.eks) blive til en karriere som stylist.

Hvis du vil være kosmetiker/kosmetolog, skal du ikke bare betale for uddannelsen hos din læremester, men den uddannelse er heller ikke SU-berettiget. Jeg tror det var det den anden debattør mente med "en selvbetaler".

Egentligt flaks
Man kan trække omk. 30.000 hjem på en udemærket måned. Selvfølgelig hvis man har en klinik i et tyndt befolket område kan det måske være lidt svært at køre en klinik op. Eller vælger at arbejde færre timer om ugen end de der ca 37 timer, så er indtjeningen også derefter.
Som regel bestemmer man selv farten, da de fleste fodterapeuter er selvstændige og selv kan bestemme hvor mange timer man vil ligge i det.

Men lige så snart der er en vis befolknings tæthed, må flere terapeuter sige nej til flere kunder. Da man jo kun har et sæt hænder.

Dog med den måde som vi æder os federe i DK, vil der blive flere mennesker med sukkersyge. De skal jo behandles for at undgå amputioner og deslige pga den natur sukkersyge nu har.
Blandt andet.

Ak... flaks
verden er rå, nu om dage.[:$]

altså... annonymmm
hvis du kigger på ug og skriver kosmetiker er det ganske gratis og det er med su og elevløn og nej det ligger bare på samme linje kan man sige. og man kan godt blive selvstuderende og have en fuld 10 og hf uddannelse.

låsesmed og listetyv biker4ever ilp
[:D][:D][:D]

ja... Bibi
hej

ja - jeg tror ikke du kan få lov til at starte som elev uden hg eller hf. Hg'en tager et år - men se om du ikke kan få fat i en lokal uddannelsesvejleder - de må vide besked, så ring til dem eller send en mail.

nyd søndagen
Bibi

Godt jeg ikke lagde hovedet dulkis
[:D].... Så er det jo straks en anden sag.

Det har måske noget at gøre med dulkis
- at der her i byen ligger en fodterapeutskole.... De tager jo altså en del fra de etablerede. Det er tilsyneladende også blevet moderne i branchen, at man ikke ansætter men lader nr. 2 stol være en butik i butikken, og de forsvinder igen - mange af dem - ret hurtigt.

- Hvad tager du for en almindelig behandling?

Pris svinger flaks
Fra landsdel til landsdel. Men fra 275,- til 350,- for en almindelig fodbehandling der tager ca en time. Der hvor jeg skal hen er det så 325,-
Der hvor jeg skal hen, fortæller hun, hun må på ugebasis afvise flere kunder. Da hun kun har to hænder. Hun ligger i udkanten af Odense. En af omegnskommunerne der, hm det der før var omegnskommune[;)].
Men jeg kan ikke helt se hvordan de tager kunder fra det etableret. Da de ikke tager flere ind, skolerne altså. Både i KBH og i Randers.
Men det udelukker det så selvfølgelig ikke.
Og når jeg snakker med de enkelte, og jeg har så ikke haft mulighed for at snakke med ret mange. Så har de ikke tid til at man kigger forbi.
Jeg var interesseret i hvordan livet foregik i den virkelige verden. Og dem jeg snakkede med havde ikke lige mulighed for en "minipraktikant": Da kunden på forhånd skal varskos og sige ja. Og de så booker dem ind, der ikke har noget i mod en til. Som så selvfølgelig kun kigger med over skulderen.

Skal der svares moms af fodbehandlinger? Nysgerrig**
Der skal vist lidt mere end en 7-8 kunder til for at holde indtjeningen, hvis de er momset. Der er vel også husleje og investeringer i klinik, værktøj, stol etc.?

Jeg synes ikke, det lyder som en guldgruppe.

Nej flaks
Og slet ikke da staten går ind og diktere prisen, som på et af de få områder i sundhedsvæsnet. Til trods for de står siger noget andet.
Men man har da skindet på næsen og et arbejde man kan leve af. Det blvier ikke en mercedews i garagen i strandvejsvillaen på fedet. [;)]