Uddannelses-spg.

Uddannelses-spg. Anonym
Jeg står overfor svaret på om jeg er kommet ind på ergoterapeut-uddannelsen i Holstebro, men er i midlertid løbet ind i et problem. Jeg har, så dum som jeg er, glemt, at der er tre måneders opsigelse på mit nuværende job. Så hvis jeg nu er kommet ind her til august, har jeg jo et problem.Jeg håbet naturligvis på, at jeg først er optaget til februar, men det er jo ikke sikkert. Men vil I mene, at der er muligt for mig (hvis jeg er optaget allerede nu her til august), at få dispensation til føsrt at starte på næste hold, i februar?Skal også ringe til en studievejleder i morgen, men vil bare gerne lige have en hurtig vurdering fra andre..

opsigelse???? jetpost
du har ikke 3 mdr. opsigelse, så er det et meget specielt job du har. Der kan være 3 mdr. fra arbejdsgivers side, men derfor har du ikke 3 mdr. Har siddet i personaleafdeling, på butik/kontor området prøv at fortælle hvad du laver.

Hejsa remember--me
Jeg kan kun svare hvordan det gik med mig....Jeg har en måneds opsigelse på mit job og det skulle så også være fint nok for meningen var at jeg skulle starte på skole i november,men så fik jeg en plads til august og det var i midten af juli så det var forsent at sige op fra den første,men jeg fortalte så min leder at jeg havde et problem da jeg skal starte på uddannelsen,men så sagde de at de er noget andet når personalet skal uddanne sig,så kan man godt sige op på en "skæv" dato,så det fik jeg lov til :) Ved ike hvor du arbejder og hvordan det er men prøv at snakke med dem.... held og lykke

--- Anonym
Jeg arbejder som landbrugsmedhjælper..min arbejdsgiver fortalte mig idag, at jeg jo skulle huske, at der var 3 mdr. opsigelses-frist.

kontrakt jetpost
kig i din kontrakt

er ikke sikker Ting
Jeg mener at det er muligt at få udsat sin optagelse, men jeg er ikke helt sikker.
Men prøv at snakke med din arbejdsgiver først, det kan være han/hun er villig til at finde en ordning
Held og lykke