Uden forskelligheder

Uden forskelligheder susanne.larsen
så som religion, politik, hudfarve, uddannelse, fodboldhold og arbejdsforhold, hvad ville vi så elske at hade? Hvad ville vi debattere? Hvem skulle vi så "svine" til?

Længe leve mangfoldigheden den giver trods alt varition i livet :-)

Nu er det jo. Mjølner.
Ikke bare "VI" der sviner til !....... jeg mindes da Tv udsendelser hvor det er "DEM" der sviner "VI" til!....... måske er vi ikke så forskellige enda !........og hvis "andre" lod mig leve som jeg havde lyst gik det hele nok også meget nemmere, og "jeg" havde ikke så stor behov for at "svine" tilbage !.

Vi, susanne.larsen
er for mig alle mennesker :-), thi jeg regner mig selv som værende en del af et meget stort fællesskab der hedder menneskeheden ;-) - så "vi" og "de" er bare to sider af samme mønt - for MIG.

Vi er alt for ens millen23
- det er derfor vi 'skændtes'. Hvis vi alle var forskellige, ville vi kombinere disse forskelligheder og leve med dem.

Men vi er alle ens, vil alle have ret, vil alle have den endegyldige sandhed, vil alle finde lykken, vi vil, vi vil, vi vil...

Og derfor 'sviner' vi hinanden til -tror jeg;o)

Var bare. Ok.
Formuleret lidt misvisende så....og er jo næsten vant til at få at vide at alle problemer i verden er "min" skyld, og ikke "deres" skyld...alt efter hvem der ytrede sig........ ;o)

Som Piet Hein sagde susanne.larsen
No cow is like a horse
No horse is like a cow
That's one simplarity anyhow :-)

Jeg giver dig ret vi er også ens på mange punkter for mig at se så er det netop det der gør at vi skaber problemer med forskellighederne. Ensheden / flokmentaliteten gør at "andreledes" skal udstødes, hånes, mobbes, nedkæmpes.. It's my way or the highway, virker det som om indstillingen er af og til.

Rigtigt. Mjølner.
Fejlen er bare at alle mener sig indehaver af den endegyldige sandhed, og derfor mener at have retten til at tvinge andre til samme "sandhed" !.

Det er derfor det er "fromheden" der er den store fare !.

Solpletterne kaiogkaren
Det er en kendsgerning, skønt det ikke passer ind i nogle teorier at solpletterne gennem alle tider har bestemt klimaet på jorden. Amerikanerne vil nu kunne tage 3.dimensionale billeder af disse udladninger for at betragte dem nærmere. En dansk forsker har for ca. 10 år siden bevist sammenhængen mellem solpletter og skyformationer, der er afgørende for klimaet. De menneskabte drivhusgasser er praktisk taget uden betydning.

Det vil jeg se frem til susanne.larsen
at lærer noget mere om , men tro mig, det skal nok blive til en SOLophedet debat med megen uenighed;-)

Tak for indput.

Pladder med dig Forza Dansk Folkeparti
gabbbbbbbbbbbbb

Nemlig. Mjølner.
et af problemerne er jo så bare at der er nogle der er bedre til at udstille sig som "offer" for at få deres endegyldige sandhed gennemført..... så er der jo ikke langt til konflikten !

Om disse problemer nogensinde har mulighed for at kunne løses, er så det helt store spørgsmål som muligvis aldrig bliver besvaret!.......

netop susanne.larsen
derfor filosofere jeg over det ;-) .

hej susanne.larsen
vågen op.. du skal have din sove pille

Det er rigtigt. Mjølner.
Men har ingen chance fordi at der er ingen politik i kendsgerninger !......mennesker har altid, og vil altid være nogle egocentrerede individer der vil presse deres meninger ned over hovedet på alle andre, medens "alle andre" forsvarede sig med disse meninger og udbredte egne meninger til forsvar!.....

Måske er det disse livsanskuelser der har bragt os hen hvor vi er nu...... ikke mindst teknologisk!.

Unødvendigt. Mjølner.
Jeg tror han har sovet MEGET længe ;o)

måske susanne.larsen
Koma?? I så fald vil jeg ønske "velkommen tilbage, og forsat rigtig god bedring" ;-)

Rettelse! Mjølner.
Skulle stå : forsvarede sig "mod"...

Sidder krampen
lidt og tænker

På den slidte frase; ”elske dig selv, før du kan elske andre” ;)

Hvis den er sandheden og kun den er sandheden – så ville vi diskutere alt mellem himmel og jord, uden at svine til, da vi ikke ville være bange for, at stå åben for ny viden, for at eksperimentere osv. da ”sandheden” ville være i stand til, at sortere fra og til og dertil, at kunne tilkendegive forskelligheden.

:) Krampen