Udfordring - opfordring til Danske medier

Udfordring - opfordring til Danske medier carmenfreya
Hvad med en årlig tema uge med fokus KUN på alt det positive der sker i vores samfund ??

Hvad med at lukke øjnene / ignorere / tie ihjel alt det dårlige der sker i verden, bare én uge om året, eller hvis det er for meget forlangt, så bare én eneste dag om året. Lidt i stil med mors dag, fars dag etc.etc. Altså lave en "positivt livssyns dag"

Det sælger måske ikke så godt som alle de dårlige og negative sensations nyhedder siger i sikkert, og nej, måske ikke i første omgang, men på sigt tror jeg vi alle ville nyde, og havde godt af kun at blive fodret med positive nyhedder - bare for en stund.

De dårlige forsvinder selvfølgelig ikke fordi vi for en stund lukker øjnene for dem, men overdreven fokus på at det negative kan omvendt også gøre at man fejlagtigt tror at verden udelukkende består af dårlige ting, og det passer jo ikke. Negativ opmærksomhed er jo ikke altid bedre end slet ingen opmærksomhed. Så selvom det er ren teori og ønsketænkning, så ville det da være fedt om alt det negative ligesom opgav at gøre opmærksom på sig selv, når det negative fandt ud af at vi ikke gad at beskæftige os med det - bare for en stund én enkelt dag eller uge om året. ( Lidt som hvis man bliver mobbet. Lader man som ingen ting og lader det prelle af på en, så opgiver mobberne fordi det er for kedeligt når der ingen reaktion er på alle drillerierne )

Selvfølgelig skulle ordensmagten stadig tage sig af evt. forbrydelser, men vi behøvede jo ikke at blive fodret med disse nyhedder hver eneste gang. De tog nok ikke skade af kun at blive registreret i politiets rapporter - bare for en stund.

Men hvilke medier tør ? Ekstrabladet ? BT? 24Timer? MetroExpress? eller hvad de nu hedder alle sammen. Eller allerbedst dem alle sammen - bare en fast dag hvert år udelukkende med positive nyhedder.

Kærlig hilsen
Carmen, der sådan en dag om året ville købe dem alle så [;)]Om ikke andet så bare for at blive i godt humør [l]

Umuligt Red apple
Hvis man kommer med positive nyheder, vil der være lige så mange som synes de er negative.
Ser du en overskrift med at vi alle er skattefrie i juli, vil nogen glæde sig, og andre sige at vi sparer jo ikke meget.
So is life - for nogle er glasset halvtomt, og for andre er det halvt fyldt.

Mon ikke de fleste carmenfreya
alligevel ville se det positive i, bare en dag om året, ikke at blive bombaderet med krig, vold og ødelæggelse ? Også selvom alt jo er relativt, og kommer an på øjnene der ser [;)]

Intet er vel umuligt for den der ser udfordringerne og mulighederne, frem for begrænsningerne [:)]

Kærlig hilsen
Carmen

Det sælger bare ikke..... sjoveren
Folk VIL være sure...om de så skal betale penge for at blive det....[;)]
På den anden side,,så bliver verden ikke bedre af at de dårlige ting ties ihjel!

[l]

Det ved jeg dybest set godt :o) carmenfreya
Men det kunne da alligevel være ganske rart med lidt forandring, bare en gang imellem [:)] Bare for at prøve noget nyt

Verden bliver nok ikke bedre, men helt sikkert heller ikke værre af, om man prøvede

Kærlig hilsen
Carmen

Kære dig..... ;-)) sjoveren
Forandring er altid velkommen...[:D] Jeg prøver ofte med svingende resultater [:$]

Næ... de vante og ofte meget negative synspunkter, er mest spændende.....!Når man er flink er man kedelig...positive aviser vil blive opfattet som kedelige, det handler i høj grad om at være udfarende og angribende,,,det giver opmærksomhed og sælger..

Ligesom en overskrift på SOL ...sælger indlægget og ikke nødvendigvis indholdet[:|]

Knuss [;)]

Tror nu ikke man for evigt kan flygte carmenfreya
eller ignorere alt det dårlige [:)] Det mener jeg heller ikke man skal. Ikke permanent ihvertfald.

Du har da ret, der er masser af mulighedder for at fravælge det man synes er skidt, og tilvælge det man synes er godt.

Selvom de reklamefinansierede medier har alt det gode, eller meget af det gode, eller bare drømmende, så har de OGSÅ meget skidt. Så mit ønske er stadig, bare én dag om året hvor der i de landsdækkende medier kun var fokus på positive ting.

Men lytter jeg til min realitets sans, frem for følelserne og drømmene, så ved jeg jo godt at det er en næsten umulig opgave. Ikke mindst fordi, som en af de andre der har svaret, at det er individuelt hvad folk synes er positivt, og hva man synes er negativt.

Kærlig hilsen
Carmen [l]