Udgivelse af bog

Udgivelse af bog maria-danmark
Da jeg skriver fantasy bøger både på dansk og engelsk og selvfølgelig gerne vil have dem udgivet, vil jeg høre om I kan foreslå mig nogle gode forlag, både i Danmark, England, USA...

Samt gode råd med på vejen :-)

På forhånd tak.

Venlig hilsen

Maria

Forlag rimtursen
I Danmark er der blandt andet Tellerup, Carlsen og Gyldendals.

Markedet i USA er noget sværere at bryde ind i. Det er de færreste af de store amerikanske forlag, der modtager manuskripter direkte fra forfatteren, men jeg ved at Tor gør det og ellers må du igang med at lede efter en agent, som håndterer fantasy. Vær omhyggelig med at se agenten efter i sømmene, der er rigtig mange svindlere derude.

England kender jeg ikke så meget til, men Barnes & Noble er der jo altid. :)

Tjo Anonym
Tellerup er meget, meget rare at have med at gøre. Jeg ved ikke, hvor meget de stadig udgiver udover engelsk og Dennis Jürgensen, men det skader jo aldrig :)

Jeg kender en, der har haft kontakt med Tor og også syntes godt om dem, men hun er amerikaner, så jeg ved ikke hvordan og hvorledes.

Ellers er det, som forrige person skrev, en god idé med en agent i USA. Hvis man ser sig for, kan man finde en god én med netværket i orden.

Personligt synes jeg, at det er rigtig godt gået, at du tager konsekvensen af det lille fantasymarked i Danmark. Jeg håber, det vil gå dig godt :)

Tak :-) maria-danmark
Jeg må prøve mig frem med de muligheder, jeg tror jeg vil søge lidt om forlag i England, da jeg ikke er så meget for at skulle have en agent med hensyn til forlagene i USA.

Venlig hilsen

Maria

Også tak :-) maria-danmark
Ja jeg må prøve mig frem, der er vel egentlig mulighed for at få en liste over forlag frem et sted på Internettet :-)

Venlig hilsen

Maria

Det var så lidt :) rimtursen
Mht. til agent, så vil jeg råde dig til at anskaffe dig en senest når du skal til at underskrive kontrakt med udenlandske forlag. Agenten skal ganske vist have 15%, men får du en god agent, så tjener de som regel hurtigt selv deres penge ind ved at gennemgå kontrakten og forhandle om den.

Ved kontraktskrivning i Danmark, kan du evt. kigge på denne side: http://www.danskforfatterforening.dk/

Held og lykke med skriveriet!

forlag læser-alt-næsten
og så er der jo også peoples press, med Kaaberbøls underafdelingen, som jeg ikke lige kan huske hvad hedder, men sikkert nemt nok at finde på deres hjemmeside, og de er specialiserede i fantasy-udgivelser.

klim nesraul
Du kunne prøve forlaget klim, de skulle efter sigende være gode at arbejde med. held og lykke