udlænding fik tæsk af danskere

udlænding fik tæsk af danskere frank aaen
kan vi være os selv bekendt?

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=483136:fid=100300448/

skammer mig over at være dansker.

Yes Odense Her
Det er helt i orden, hvad retssystemet ikke kan klare med ordentlige straffe , order gode folk selv, ville selv have tævet ham hvis chancen bød sig

Hva fanden har Frank aaen karpa
med dit indlæg at gøre? Tosse.

Og? Heidi20
Hvad er problemet?
Skal vi nu til at legalisere pædofili ?

Hva har karpa
Frank aaen med pædophili at gøre?
Hmmmmmmmmm-hmmmm. Nåh, du tror Lady-in-red og karpafyren her er den samme?
At indkassere o3 i konspirationsteori. Sorry.

Jeg håber at jetpost
han får endnu flere tæsk, og at får det hver dag i den tid han sidder inde, og mens han sidder inde kan han så tænke over den lille pige som han har voldtaget. For min skyld kan de voldtage ham med et vandrør flere gange dagligt, og det ville ikke røre mig

Frank Aaen har da skrevet det, Håndværker
Tosse!

De plejer at være enige Håndværker
om perverse ting.

FLYT!!! Anonym
At forsvare en udenlandsk pædofil og derfor skamme sig over at være dansker er så lavt så jeg tvivler på du ikke selv er pædofil.. FØJ FØJ

Mener du at, karpa
Regeringen og DF har knald i låget. Ja det er da perverst. Fordi de er en regering og pædagogisk støtteparti. Fik du den? Jaa, rigtig nok.

hahaha anonym
sagde lir,der ikke syntes at sex med børn er klamt.

Selvtægt er uacceptabelt! smilodon
Hvis der er demokratisk flertal for at pædofile skal tæskes, skal de idømmes og underkastes pryglestraf.

Accept af pøbelvælde i fængslerne er godkendelse af mishandling af uskyldige. De indsatte i fængslerne har hverken mandat eller kompetance til at vurdere andres skyld. Selvfølgelig vil de ofte tage fejl.

Desuden er straffens omfang og hårdhed helt udenfor kontrol.

Det er fuldstændig uacceptabelt dulkis
at indsatte mishandler hinanden. Og det kan kun lade sig gøre for man lader dem.

Som du så rigtigt skriver, så er det domstolenes afgørelse, hvad straffen skal være, og vi har som bekendt ikke pryglestraf som mulighed - indtil videre.

Men jeg kan godt forstå folk bliver oprørte over specielt pædofilidommene - og jeg mener faktisk, at domstolenes milde behandling af de forbrydere er med til at fremme selvtægten. Var straffene i toppe af strafferammen, som jo er hævet af den samme årsag, så følte pøblen sig måske ikke så "kaldet" til at tage sagen i egen hånd.

Hvad med den 54-årige lampeaanden
dansker?
Han tæller måske ikke med i dit regnestykke?

jamen det er jo tankevækkende teknikkeren
at de fleste implicerede i Tøndersagen er udlændinge. Det er sgu helt i orden at de for en ordentlig røvfuld, og for den sags skyld også de Dansker der er indvolveret i sagen. Hvor meget har den stakkels lille pige ikke lidt! Hvad er en røvfuld så imod det intet. De skulle skydes hele bundtet.
Tek-12

Sorry, jeg tror ikke at straffen matte-gok
har noget med selvtægten at gøre.
Pædofile er helt i bunden af rangstigen blandt indsatte, og alle andre fanger føler sig kaldet til at mobbe dem ved enhver given lejlighed.
Og det ville også være sådan, selv om de fik livsvarigt fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Men jeg kender ikke noget til fængselsvæsnet, og det er nok grunden til, at jeg ikke forstår, at det kan lade sig gøre.

Hvordan hulen kan en gruppe fanger komme til at banke en medfange sønder og sammen gang efter gang, uden at vogterne opdager det eller langt mindre skrider ind ?

Og hvordan kan det lade sig gøre (en helt anden historie) at en gruppe "stærke fanger" kan overtage styringen af en fængselsafdeling - komplet med indsatte og vogtere og alting.

Eller hvordan fanger i isolation kan skaffe sig mobiltelefoner, narkotika og alt, hvad de ellers kan ønske sig.

Men måske det ny "topsikrede" fængsel ved Horsens kan løse nogle af disse problemer - hvis ellers ikke NCC har klokket alt for meget i det med byggeriet.

Kan godt forstå det... hr.bajer
Ikke at jeg som sådan bifalder selvtægt - men kan sagtens følge dem der gør det...og ved da at jeg selv ville kunne bringes dertil hvis nogen rørte min datter...

Det er rystende latterligt lave straffe der er faldet i Tønder-sagen for at systematisk ødelægge en lille piges liv - domstolene skal udnytte strafferammerne noget mere....men i sager om pædofili - og voldtægt - tror jeg at der er så mange følelser involveret at vi aldrig slipper for selvtægt....

Jeg kender en fængselsbetjent - og det er en "daglig" hændelse i de danske fængsler at nogen får et hak eller to - og personalet vender gerne det blinde øje til - især når det drejer sig om pædofili- og voldtægtsdømte indsatte...

Det værste er at dem som tæskede ham Anonym
selv er nogle gigantiske møgsvin, for ellers ville de ikke sidde i spjældet.

Mange af dem er voldsmænd og mordere og er dermed akkurat lige så ækle og afskyelige mennesker som de pædofilidømte.

Men det er klart at disse mislykkede aborter har travlt med at hakke på hinanden for selv at kunne hæve sig selv en lille smule over de andre.

Ja da !. MJølner.
Hvorfor skulle vi skamme os over sådan et svin fik tæsk ?..... det får ALLE svin der gør sådanne svinske ting som han har gjort !....... DU' burde overveje hvordan du kan se dig selv i spejlet, hvis du forsvarer sådan en lort som ham !.

Forbrydere som lovudøvere sanessa
Ja, det er sgu en flot tanke! Lad dog forbrydere som vi en gang har puttet i hullet fordi de ikke kunne finde ud af det, få lov til at håndhæve vores love og straffe andre.

Ved du hvad man kalder den slags? Det kalder man JUNGLELOVEN! Dvs. det er vildskab, anarki og hævn der får lov at herske. Dermed underkender du hele retssystemet.

Jeg synes din holdning er grotesk, men føler mig dog endnu tryg i troen på at den aldrig kommer til at betyde noget.