Udlændinge

Udlændinge Anonym2
I top ti over dårligst tilslutning til arbejdsmarkedet besætter muhamedanske lande de 8 første pladser. Somalia er på første pladsen mens Libanon og Tyrkiet er på anden og tredie pladsen. I f.eks Odense og Hillerød er mere end 80% af udlændingene på overførselsindkomst. Der må derfor af økonomiske årsager snarest ske omfattende repatrieringer af disse omkostningstunge udlændinge.

langt fra Anonym
Det er langt fra nok at repatriere de ledige og omkostningstunge fremmede. Også de mange kriminelle fremmede skal sendes ud af Danmark.

der debattør
Der bruges alt for mange penge og tid på ligegyldige integrationsprojekter og socialhjælp til økonomiske bekvemmelighedsflygtninge og langtidsledige udlændinge. det nemmeste og billigste ville være at stimulere disse udlændinge til at rejse ud af Danmark.

Glemte Anonym
Desværre "glemte" socialkammeraten anker jørgensen at hjemsende de ledige gæste"arbejdere", der kom fra bl.a. tyrkiet og pakistan, som efter ca 5-6 måneders ufaglært arbejde i 1970 blev ledige, og har været det siden for de allerflestes vedkommende. Nu må det snart være på tide at ekspedere disse langtidsledige fremmede ud af landet.

Undskyld, har du en hjerne? kentekent
I sa fald burde du prove at bruge den nogle gange.

Det siger sig selv at det er svaert at komme ud pa arbejdsmarkedet nar man ikke kan sproget, ikke har en uddannelse og maske tilmed har en psykisk sygdom pga. af krig og tortur.

Det er meget muligt at du er sur over at de sluger pengene fra statskassen, men prov dog for fanden at komme med en losning i stedet for at bitche over som en lille teenagepige.