Udrensningkur og p-piller.

Udrensningkur og p-piller. anonym
Jeg vil gerne tage en udrensningskur, da jeg føler mig oppustet og har eksem. Jeg er blevet anbefalet at tage en udrensningskur, men jeg har hørt at hvis man tager p-piller samtidig virker p-pillerne ikke mens man udrenser.
jeg blev anbefalet biodrain, men da mine p-piller ikke virker i de 4 uger synes jeg måske ikke det er så smart.
Jeg har hørt om noget der sku hedde dida, er der nogen der kender til det eller andre udrensningskure som ikke påvirker p-pillerne?

hejsa djdaddy
det kan være der er lidt om det her.http://premium.netdoktor.com/dk/discussion/category/forum/index.jsp?forumId=1030

udrensningskur Elisabeth Thomassen
Lad være med at holde pause med dine p-piller, da det kan føre til hormonelle forandringer, der kan gøre din eksem endnu værre. Det skyldes, at hudens flora af mikroorganismer kommer kommer ud af balance. Læs evt om det på http://www.hovedbund.dk/skael-i-hovedbunden.htm. Eksem er faktisk en slags skæl.
Et udrensningskur hjælper ikke mod skæl eller eksem - nej, du skal bare spise sundt og varieret. Mange faster og drikker en masse vand, hvilket kan være livsfarligt og som minimum voldsomt usundt. For meget vand kan medføre vandblærer i hjernen og deraf døden. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/udrensningskur.htm udskilles vigtigge mineraler og næringstoffer fra kroppen, når du tisser. Og det vil du unægteligt gøre, hvsi du drikker vand hele tiden. Husk på, at kroppen udrenser sig selv, så hvorfor et udrensningskur?
Leveren, nyrerne og huden sørger fra at afgifte og udrense kroppen for gigtstoffer.