udstødning på hdi

udstødning på hdi Brian tøsen
Hej.. Jeg har købt en peugeot 206 1,4 Hdi, og vil gerne ha´ en anden lyde.. jeg har haft kigget på Remus Hardline, men er den go´ til en hdi'er.. eller er der en anden fed udstødning?
[;)]

hvorfor?? st3fan1985
er det for en sprød lyd ?. for hvis du ikke leger med ladetrykket kan den komme til at lyde som en gammelfiskekutter når den holder i tomgang og gir du lidt gas lyder det mer som en traktor end en bil .. prøv at hør drengene fra RH-Motorsport i nordjylland om de ikke kan Chippe den.. og evt finde en god udstødning til dig .. men hvordan det hele hænger sammen med partikkelfilter ved jeg ikke.
partikkelfilteret kan måske gå hen og sode alt for meget til og skal skiftes ofte.
Men jeg tror du skal høre nogle diesel eksperter ang dit lille projekt..
Min holdning er : hellereen chiptuning end udstødning.. Men hæver du trykket på turboen skal den jo også af med mere luft . og så kan du sikkert hente et par heste..
desuden kan du sikkert også hente noget mere økonomi i dieselforbruget med en chip..
Min far har selv fået tunet hans 1,6 HDI 407ér hos dem.. og den har Super Super sejttræk nu .. den køre også omkring 16-17 km litteren ved blandet kørsel.. såå snak med dem..

Håber du kan bruge det jeg har skrevet..

MVH stefan

hmm... brian tøsen
hvis jeg chiptuning kan jeg sige farvel til min hel nye bil... jeg mister gratin på den og det vil jeg ikke.. det er en fransk bil, så den får nok problemer ind får de 2 år.. så det vil jeg ikke.. og nu skal min bil heller ikke bliver for økonomisk [;)] det kører omkring 21 km ved blandet kørsel..