Udtrykket utro?

Udtrykket utro? den lidt utro
Hej...

Jeg sidder i en rigtig dum situation. og vil gerne høre jeres meninger, vedr. utroskab.

Min eks kæreste og jeg. er begyndt at få bygget vores venskab op igen. dvs. vi har ikke sex, men vi hygger, ser folbold, ser film spiser god mad. osv. vi kan godt kysse lidt og holder om hinanden. (trykhed)

MEN.. han er i en form af et andet forhold.

Vi har stadig begge følelser for hinanden men også godt ved at vi ikke kan fungere pt som fast par. og det er respekteret og accepteret for begge.

problem, jeg har det ok med han også ser en anden, men er i tvivl om hvorvidt han er hende utro eller ej. omvent jeg ville jo nok ikke finde mig i det.

hvad mener i og hvordan ser i på det?

Burde skamme dig Kæresten
Enten er han i et forhold eller også er han ikke. At I to sidder og mysser i sofaen uden hendes vidende gør jer begge til slette mennesker. Prøv at tænke over hvordan du ville have det hvis din kæreste sad og kyssede på eksen?

FØJ!

tja julie havreskov
han nyder at ha magt over dig, nedgør dig ved at se en anden og holde dig i kog.

Hvis du kan li din ex er det helt OK BlueJoe
at i bygger op forholdet igen og bliver trygge med hinanden. Og hvis du har lyst til at hoppe i kanen med ham så er det også helt OK, hvorfor ik? Om han er utro elle ej bør du ikke bekymre dig med. Utroskab som begreb har kun rigtig betydning for dem som kræver decideret ejerskab til hinanden. Men du virker lidt mere fri

........ den lidt utro
Han har overhoved ingen magt over mig. [;)]

som sagt er vi eks kærester, som stadig har følelserne, så hvis du/i mener han har magt, jamen så har jeg vel også magten over ham. vi begge har magt over hinanden.

Men det var nu ikke det problemet lå i jo vel, det er helt ok og fint med mig i "sviner" til på den måde i gør ved at blive sure på den persons vejne som ser ham også.

Jeg mindes dog ikke at have skrevet at de er i et fast og seriøst forhold??!! Men at han også ser en anden. hvorvidt seriøst det er, har jeg ingen ide om, jeg skammer mig ikke, men siger han en dag de er seriøse og vælger flytte sammen eller noget i den stil, ja så er vi jo et afsluttet kapittel.

Lamt! Kæresten
"Utroskab som begreb har kun rigtig betydning for dem som kræver decideret ejerskab til hinanden." <-- ved din kone/kæreste at du har det sådan? Eller har du overhovedet en?

For det at være tro handler om mere end bare bånd, det handler om at man hver dag takker nej til andre end den man har ansvar overfor. Medmindre man lever i et åbent forhold er der bare intet der kan undskylde det at påbegynde et nyt forhold inden det andet er slut.

Forstår ikke helt hvor det slår skævt for jer, har man ingen lyst til at leve i et forhold, kan man jo bare pakke sin ting og skride?!

Hvis Forstår ikke
du ikke mener i er utro, hvorfor så det navn?
hvis du ikke føler i gør noget forkert, hvorfor så emnet?

Een må ligesom være rigeligt og er det ikke må I jo gå til bekendelse overfor jeres andre partnere. I en tid med kønssygdomme og voldspsykopater er det vel heller ikke for meget at forlange for dem der, ufrivilligt, er blevet slæbt med ind i jeres trekant.

sv bluejoe den lidt utro
Et eller andet sted har du helt ret i at det er ikke noget jeg burde bekymre mig om, jeg nyder bare at få det vide havde op igen.

Vi er somsagt ikke et par længere og skal ikke blive det. for vi kan ikke fungere som et parforhold, lige pt. vi har det godt hygger og er glade for hinadnen.

ER DET VIRKELIGT FORBUDT?

og ja om jeg vælger at hoppe i kanen med ham eller ej er op til mig selv, men det er ikke emnet, for det vi har lige nu er perfekt!! [:$][:)]

Hun skrev at de var gået fra hinanden BlueJoe
hun kan ikke ha ansvar for andre end sig selv. Altså hvis hun har lyst til at hoppe i kanen med ham behøver hun bestemt ikke at ha nogen bekymringer.

Hvorfor spørger du, du har selv svaret?! SBR
"omvent jeg ville jo nok ikke finde mig i det."

Det kan vis ikke siges tydeligere

Ja oppe på Grønland. la34sf
Er der ikke noget der hedder utro, da man ofte låner sin kone ud til en god kammerat, eller et familie medlem, det stammer fra gamle dage da man boede i iglo, og hvis man kom lang vejs fra og var ved at dø af kulde fik man lov at låne konen for en nat, men hvis kalorius slog sig ned permanet måtte han selv ud og finde en kone, men som tidligere præsident Carter engang sagde han havde aldrig været sin kone utro, undtagen i hans tanker, for slet ikke at snakke om Hr Clinton der aldrig havde haft sex med den kvinde, men ok det var vist også noget med en cigar.

LÆS DOG INDLÆGET den lidt utro
inden i angriber...

hold da helt op.

Jeg har hverken skrevet at han bor sammen med en eller er fast/seriøst. jeg ved bare han ser en.. er du da helt vanvittig hvor folk kan blive tosset.

1 hvis nu han har sagt." jeg bor sammen med (What ever hendes navn er) havde vi nok ikke ses#

2 ved jeg med 100% sikkerhed han er i fast og seriøst forhold, havde vi nok heller ikke ses.

3 VI skal IKKE have et fast forhold igen, da vi begge ikke kan FUNGERE som par.

4 men at han gerne vil se mig kan da ikke være min hovedpine så om han også ser en anden. da vi stadig ikke er i et fast forhold.

5. og til den med sygdomme osv. VI har STADIG ikke sex. så der kommer hverken sygdom fra mig han kan overføre eller omvendt ;-)

Hold da op altså, man skriver herind for at få råd, til jer der ikke kan det med utroskab eller svare pænere, i burde da kigge den anden vej end i dette indlæg... [:/]

det kan du tildels den lidt utro
have ret i :-)

Men nu var der mange navne brugt og jaaa.. skal jeg nok huske på en anden gang.

ja een er rigeligt, også for mig. men somsagt vi har ikke sex. :-)

Hej.. A..
Hvis du ikke skal have et forhold til ham igen grundet forskellige ting, så forstår jeg ikke hvorfor du bliver ved med at holde fast i ham ? hvad vil du egentlig med ham have ham som ven ? eller bunder det mest i din egen angst for ensomhed.. Synes ikke det lyder som om, han er særligt meget interesseret i andet en sex..Tror godt nok ikke på det der evigt venner med sin eks,..men det er der jo delte meninger om..

Jeg ser sådan på det kapen
ja han er utro.

Du er jo hans utroskab men du har ikke samme ansvar som han i det.

Om du vil det er jo op til din samvittighed .. altså ønsker du at være grund til hans utroskab ?

Udfra det du skriver fungere det godt for dig ... det er perfekt skriver du.

Så umiddelbart vil du det gerne sådan. Man kan sige han jo også er dig utro (med hende den anden) hvilket du kan leve med.

Jeg har blot nogle spm

1 hvorfor ? hvis det ikke er eller skal være andet ? (ville det ikke være bedre at komme videre ?)

2 det virker som om du (I?) venter det bliver til mere mellem jer igen er det rigtig forstået ? (i så fald hvordan ville du have det med "hans rolle" hvis I senere blev kærester igen ?)

Det har jeg gjort SBR
Du siger selv "omvent jeg ville jo nok ikke finde mig i det."
Så hvor svært kan det være??

jeg HAR læst oplægget ikke logget på
og opfatter at
du vil høre meninger vedr. utroskab
du og din ekskæreste er ved at genopbygge jeres VENSKAB, - uden sex
din ekskæreste 'ser' (=har sex med)en anden, som han ikke er i fast forhold med
I ved I ikke kan fungere som fast par
du synes det er ok at han har sex med en anden
hvis du var 'den anden' ville du ikke finde dig i hvad? At han genopbygger sit VENSKAB uden sex med sin ekskæreste?

Min mening, - helt uden moraliseren - er at du ganske simpelt er D-U-M og at sagen intet har med utroskab at gøre!

RE: Pusser den lidt utro
Hej Pusser :-)

Det var dog et dejligt indlæg/råd/svar/mening du kommer med, virkeligt rart.

Jeg ved ikke hvilket forhold de har, andet end de ses. føler ikke det er noget jeg burde vide, medmindre de er virkelig seriøse, -og er de det, er han voksen nok til at sige det. Men jeg vil ikke komme ind på det, da jeg ikke er i forhold med ham, vi snakker hygger, og ja kysser. men ikke har sex. kommer det en dag kan jeg jo overhoved ikke svare på.

Vi kender hinadnen rigtig godt, og har haft meget sammen, både dybe og følelsesmessige samtaler som jeg kun har haft med ham og omvendt. vi støtter hinanden. og det er der ikke nogen der kan tage fra os. det er vores. ( kommer der en i enten hans eller mit liv som bare klikker og det kan gå hen og blive noget hen af det sammen, jamen så er det da kun dejligt.)

Men det forholdsmessige er vi bare ikke gode sammen, da begge meget hurtigt kan få en form for ejerfornemmelse af hinadnen. og jo vi kan måske nok finde ud af det en dag (MÅSKE) (MÅSKE IKKE) Det må tiden vise sig.

Jeg føler ikke det er mit problem, at han ser en og hvorvidt det forhold er seriøst eller ej og om han er utro. men ville jo egenltlig også bare høre folks meninger, og kan godt se at der er mange forskellige meninger vedr. dette. det er også helt fint, man skal have lov til at have sin mening. Hvorvidt han har lyst til at sige videre til hende han ser, at han er hos mig engang i mellem, er op til ham. det er ikke noget jeg vil presse ham til at gøre. Jeg er bare glad for, jeg har min bedste ved tilbage. uanset om der er sex kys eller ej med. så er han stadig den, jeg kan fortælle alt til og omvendt.

hilsen den lidt utro/Eksen der er lykkelig

Selvfølgelig er det utroskab anonym
men det er dig der bliver bedraget.
I opbygger ikke et venskab, man kysser ikke venner, i har stadig et forhold, bare uden sex.

Om han også er den anden utro er umulig og bedømme ud fra det du skriver.

En eller anden form for forhold, det kan være sex eller også kysser han også bare sin "ven" der.Mens han finder ud af om i kan være par igen, hygger han sig med en anden "ven"

Du er godt nok naiv.

Essensen i et kærlighedsforhold har I jo, herete
så jeg forstår godt du er lykkelig [:)]

Det I to har sammen var jo sikkert lige præcis det I engang ønskede at have sammen mens I var par, men altså ikke på længere sigt kunne fastholde...

Det er jo netop det, som er problemet i mange parforhold - at den intimitet og nærhed som man har i forelskelsesperioden, desværre ad åre erstattes af besiddertrang og en ejerfølelse, der helt fortrænger ydmygheden...over at blive elsket. I stedet forvandles sårbarheden til vrede - over ikke at blive elsket NOK! Og jalousien står som en vagthund og bjæffer truende så den anden mister lysten til at komme tættere helt ind på ens teeritorium......osv.osv.[:/]

Alt dette er I nu fri for, fordi I ikke indgår som PAR længere, men er frie i forhold til hinanden. Så træder egoisme og besidderfølelserne i baggrunden, og man får den ægte vare fra forelskelsesperioden dvs. intimitet og kærlighed uden fordring, idet man giver og tager i FRIHED.

Pokkers at man ikke kan finde ud af det når man lever sammen som par. Interessant emne at debattere her på debatten, hvis altså man ikke hele tiden skulle forholde sig til parforholdsfundamentalisternes alt for sikre definition af hvad kærlighed ER!

Tillykke med du og din eks. ikke smed kærligheden væk, men netop har forstået at holde fast i selve essensen af et kærlighedsforhold. Men ja selvfølgelig bliver det en helt anden snak hvis I begynder at blande sex ind i jeres forhold......

Lykke til med dit liv :-)

Pusser

naiv? den lidt utro
Naiv???

Ja jeg er naiv hvis jeg tror på noget der ikke vil ske, ja jeg er naiv hvis jeg håber på vi finder sammen, og han ligger med andre. ja jeg er naiv hvis jeg kun siger ja be amen...

men søde skat. vi SKAL IKKE ha noget sammen, jeg HÅBER IKKE på noget, men ja vi er venner og mere end bare venner. vi har haft et liv sammen, derfoe kaldes det eks. jeg kan verken gøre til eller fra om andre ikke kan eller vil se deres ekser. jeg ser min for vi har noget unikt sammen.

det er sku da langt fra naivt når man er klar over hvordan tingene hænger sammen. desuden er vi begge indforsået med at der jo nok kommer den dag hvor en af os højt sansynligt finder en. -og!!!! Vi tager den til den tid.

Men som sagt i tidligere svar på indlæg, det er helt ok at have sin egen mening. jeg har også min :-)

God dag og god weekend.! :-)

Ja, naiv anonym
og da du tilsyneladende ikke kan lide det udtryk, så ændre jeg det da til - har skyklapper eller lukker øjnenen for fakta.

Din eks og dig er sgu da stadig kærster ,uanset hvordan du vender og drejer røven.


At i ikke har sex, er ikke "tegn" på i ikke kommer sammen.

At kysse er mere intimt end et knald.

Nu var det jo dig der smed et indlæg om din tvivl, ikke mig.
Jeg er ikke i tvivl.

Men det er dit liv og hvis du er bange for at se realiteterne i øjenen, så fred være med det.

Tak i lige måde.

hmmm den lidt utro
Jamen så må vi ha 2 forskellige synsvinkler på det.

Jeg kan ikke se det er naivt.

Og ja altså hvis du vil kalde det for at vi er par i forhold, så gør du det, men det gør vi ikke. igen vi ser anderledes på tingene.

og jo det var mig der smed indlægget.

og nej jeg er ikke bange for at se realiteterne i øjne. jeg skulle måske bare ha skrevet indlæget et helt andet sted, og måske formulere det på en helt anden måde så sådan en som dig fx forstår hvad jeg mener.

det er jeg da ked af men... alle kan begår fejl. god weekend til dig :-)

RE:RE: pusser den lidt utro
hej igen pusser.

Jeg har det fint med det vi har, og vil ikke bytte det til et forhold med jalosi drama på drama. hvis det skulle ende sådan. vi fungere perfekt med det vi har, forståes på den måde. det er dejligt at vi kan have det rart, grine af en masse ting diskutere på en "normal" måde. (hvis man ka det ) [:)]

men tak [:)]og selv lykke til med dit [:)]

RE p.o.t den lidt utro
Har ikke fået svaret dig.

Nej det er ikke fordi det er spændende. Jeg har det bare rigtig godt med med ham, og nyder det så længe jeg kan.

Re: kapen den lidt utro
Du har sikkert ret i at det nok ville være bedre at komme videre. ( jeg er ikke bange for at være ensom) hvis det er det folk tror og hentyder til. Jeg har gode venner, så ensom ville jeg aldrig blive.

Men vi har det jo godt,vi trygge, og kan snakke om alt og igenting. det ville jo være det samme som at have en "gay" ven. eller bedste veninde. (lige bortset fra hi kysser) men jeg kan da sagtens finde på at ligge og holde rund om en af mine "gay" venner. (forstå mig ret) og hvorfor smide det på jorden?

Vi venter ikke på noget, vi tager det som det er, men vi begge vil ikke binde os til hinanden da vi har en "dum fortid" sammen. men hvis vi gjorde. jamen så må jeg/vi tage den til den tid.

Hvem gider have essensen anonym
når man kan få den ægte vare??

Ok men så kapen
er der jo intet problem.

Held og lykke

LIDT utro? sanessa
Okay, jeg kan ihvertfald forstå at dit problem er, at du gerne vil have af vide, at det du gør er ok, og at det ikke har med utroskab at gøre. Men at du kalder dig "lidt utro"...der fortæller du os jo, at du selv mener du er det...Så får af vide, hvad folk mener om utroskab.... Selvom det ikke er det spørgsmål du stiller, så er det den baggrund du har skisteret, og det folk tager stilling til.

Jeg ved ikke hvordan det nogensinde KAN blive dit ansvar at gå ind i, med mindre du bliver bedt om det...om en af dine venner er en anden utro. Det er det problem du gerne vil have løst...men jeg tvivler på nogen har svaret på det....som sagt skitserer du noget helt andet....

Debatten her kan jeg læse mig til gennem enkelte indlæg, handler om hvad utroskab er for en størrelse og hvilken slags du kommer ind under....

Det der interesser mig er, hvorfor du tror du kan ændre din egen indre holdning ved at høre andres. Det kan du ikke. Du ER utro...Og det er dig selv der definerer det. Jeg mener at kunne læse i dit indlæg, at du mener utroskab har med sex at gøre. Men fravær af fysisk sex betyder ikke, at I ikke tænker seksuelle tanker. Den slags akkumulerer og danner ultra hurtigt grundlag for et behov. Det er derfor du skriver indlægget...du er ved at blive frustreret over de behov der bobler op i dig, men som du ikke kan finde en vej for.

Det ville netop derfor være helt enorm smart, hvis nu et venskab mellem jer kunne legaliseres, for så havde du samtidig sluppet, de der kys ind ad fordøren også. Det ville se tilforladeligt og fredeligt ud, fordi det ville bære etiketten "tryghed"...Men det er det ikke. Jeg kysser altså ikke mine venner for at føle mig tryg ;o). Hvor mange kender du, gør det?... Men hvis du kan få forhandlet det på plads, så er det her muligheden for sex lukkes ind.

En lille bitte anledning så snart jeres venskab er godkendt, til at gøre dig umådeligt ked af det eller hjælpeløs vil kalde ham til kamp og han vil træde an som den tapre ridder for at redde dig...sådan er spillet.

En hjælpeløs pige, en mand har lov at kysse, og som er villig og meget åben og modtagelig overfor ham, kan altså med lethed forføre ham. Jeg tror ikke du finder en eneste mand i verden der ikke falder i med begge ben.

Din usikkerhed om han er utro med nogle andre, handler om, hvorvidt du ALENE kan regne med hans ridderlighed... Altså at der ikke er andre, der kan kalde ham til sig. Det er derfor det interesserer dig om han er sin kæreste utro med andre. det er ikke hende der er et problem, men dem han ellers tiltrækkes af. For du er egentlig i gang med at teste, om det er ham der skal være manden i dit liv.

Det er det jeg opfatter ud fra det, du beskriver. Og det er da muligt jeg tager fejl...men jeg kan ikke se det anderledes, med mindre der er nogle oplysninger, jeg ikke har fået.

Med til testen af ham ridderen hører om din metode er gangbar. Dertil har du brug for andre menneskers mening, og den kan du jo få her i SOL-en. Hvis mange nok medgiver dig, det der er bare helt ok og i orden...så er du kommet over en hurdle, som kan sende dig videre i processen.

Jeg hører altså at du er optaget af at få fingrene i den her gut, og du vil finde ud af hvordan han er, når IKKE I er kærester..........

Hvad JEG mener om det? Tjah...jeg mener sgu ikke noget bestemt, andet end at du skal lade være at lyve for dig selv. Det ender galt ALTID.

Jeg tror ikke det er en fordel at sige alt det her. For det vil altid kun afdække en lille bitte smule af de følelsesmæssige forviklinger der ligger i det. Det vil give anledning til alt for mange misforståelser....men at spille rent spil er bedre.

Du skal IKKE sidde og småkysse med ham. IKKE holde ham i hånden. Det er kæresteområde...og hvis han vil det med dig, så må han være kærester med dig...det andet ER at være utro...ganske som du selv er inde på. Utroskab handler ikke om direkte fysisk sex, men om at svigte! Den du svigter her er faktisk dig selv!

Hvis du blev kærester med ham igen, så ville du ALDRIG acceptere at han sad sådan med en anden pige...du vil føle dig svigtet...men sætte dig selv i et frygteligt dilemma, for hvordan ville du kunne sætte en grænse der overfor ham, hvis du kunne overskride den selv?

Det er vigtigere at du er klar i dine principper og hvor du har dine grænser...Jeg føler mig overbevist om at det vil trække ham til dig som en natsværmer mod lyset.

Jeg håber du kunne bruge dette...og beklager hvis jeg har misforstået hvad du har skrevet. Men held og lykke alligevel.

jo magt jo magt
Jeg mener det faktisk, han har fundet en ny han elsker, men følelsen af at kunne styre det at få noget fra dig stadig gør ham høj og booster hans mande ego

Lege Partner Reality
Hurtigt og kort sagt: En slags trekant ;)

hvorfor søs-søs
ikke komme videre? Når I ikke kan fungere som par, så afslut det og find dig en kæreste, der kan være for dig 100 procent. Spild ikke tiden på ham, han er allerede på vej i et nyt forhold, i hvert fald videre i sit liv, hvor du står i stampe og koger suppe på en udkogt ben. Ingen fordømmelse fra min side af, bare ønsker for dig om at komme videre. Følelser for den gamle forsvinder, når du får en ny og dejlig kæreste.

........ den lidt utro
jaah man kan vel kalde det hvad man vil.

føler ikke jeg gør noget galt da. hvis han kom og sagde han ville leve livet elle seriøst med den anden, jamen så vil jeg da ikke være den der skal ødeløgge det. vil da savne ham og det. men jeg kan jo ikke styre ham mere end jeg kan styre vejret da.

det er tydeligt, at du aldrig har icefarmer.
været i grønland, du skriver om nogle gamle skrøner, som ikke har hold i virkligheden, jeg har været ansat i grønland i 29 år, så jeg kender godt kulturen, sandheden er, at konen godt må være utro, men hvis manden gør det samme, så er der tale om 'hustruvold, forstået på den måde, at det er kvinderne der slås indbyrdes.