uduelig og dum

uduelig og dum Anonym
Jeg læser på 6. sem. og føler mig som om, at jeg ikke duer til noget som helst. Jeg betvivler min uddannelse og føler ikke, jeg er god til det. Er jeg den eneste?? Er der andre, der har det sådan?

hvem betvivler du? ***nym
på din uddannelse? Eller er det dine egne evner, du betvivler?

Det tjener hverken dig eller samfundet, hvis du ikke har evnerne. Men det kan også være, der er noget, der står i vejen? Måske din egen tro på, at du rent faktisk KAN? Har du lavet abstraktionsøvelser? Eller går du til klatring? Eller skak? Eller har en alsidig interesse? Alt, der kan træne hjernen kan også vise sig indirekte at være med til at stimulere din interesse for at brænde for én ting. Selvfølgelig er det ikke sjovt, hvis man skal sidde og læse noget dybt teknisk på russisk elelr italiensk og man kun kan lidt skraldetysk som ikke er særlig teknisk. Eller det kan være svært at komme op om morgenen. Somregel hjælper det med at lære gode læseteknikker, "Lær at læse", en lille håndbog, der er rigtig god.

Tænk på, hvad det var, der fik dig til at vælge studiet. Tænk på, hvad du VIRKELIG brænder for det og du så om 15 år ærgrer dig over at du ikke klemte ballerne sammen og begyndte at studere studieteknik, begyndte at prioritere i din dagligdag osv.

Jeg har selv været der, men jeg stod igennem og det er jeg godt tilfreds med idag.

Al held & lykke.

dumhed? relativ alex rn
ikke mig, men flere i min klasse gør

du kan smillas
Tænk på alle de positive ting i dit liv!
Tro på at du kan!
Hvad er grunden til, at du har det sådan ligenu?
Ellers tal med en studievejleder.

Jeg kender Anonym
følelsen. Det har jeg haft også sådan. Men nu tror jeg på mig selv, og jeg bruger meget tid på uddannelsen. Prøv afslappnings-teknik enden du begynder at læse. Jeg har startet at høre på hypnose cd'er, det hjælper meget. Før kunne jeg ikke læse mere end 1 time om dagen, men nu kan jeg godt læse mere end 5 timer med koncentration.

Der er håb! Susie Q
Prøv dette! Det hjalp mig. Kan varmt anbefales!

http://www.testdiggratis.dk/