Udvekslingsophold til USA

Udvekslingsophold til USA Tøsen1986
Jeg er en pige på 20 år som gerne vil en måneds til USA. Det skal ikke være som udvekslingsstudent, da jeg ikke ønsker at studere. Jeg vil opleve landet på nogle arrangerede ture, og så et ophold hos en privat familie. Jeg har selv haft nogle amerikanere boende et par uger, som netop var på sådan en rejse rundt i Danmark, men jeg har fundet ud af at det firma ikke laver den slags ture mere, så jeg vil høre om der er nogle der kender sådanne organisationer, som kan anbefales.

rejs rundt Anonym
hvis jeg var dig ville jeg leje en bil og rejse rundt. du kan eventuelt overnatte hos familer du finder gennem servas.org

Udveksling - ikke udveksling Jonax
Hejsa. Jeg skal ud og rejse med en organisation der hedder AFS som udvekslingsstudent her i august. Jeg mener at AFS har noget der hedder "18+" - rejser. Jeg tror at det er for folk som dig der bare vil rejse uden at studere. Men er ikke sikker, så prøv at gå ind på www.afs.dk. Der kan du måske finde noget.

Jonax.

hejsa tarzan passer meget godt
Hejsa. det lyder rigtig spændende, hvis du finder nogle argerede turer derover, til en nogen lunde overkommelig pris, er du så lige lige og give besked :-)