Udviste kriminelle bliver i Danmark!

Udviste kriminelle bliver i Danmark! symbiosen
Omkring 500 kriminelle udlændinge bliver hvert år dømt til at pakke kufferten og forlade Danmark, når de har afsonet deres fængselsstraf, skriver Morgenavisen 24timer.

Hvad med at give dem straffrihed - og sende dem ud af landet med det samme?

Hvorfor brødføde en kriminel i op til 12år - der klages i Øst og i Vest - mangel på penge - disse penge kunne hjælpe mangt og meget i Danistan!

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=4078772/

Kan kun give Steen Gade ret - Dansken er til grin, men skal det for helvede - være så politisk korrekt det hele?

»Vi må gå ud fra, at antallet af udvisningsdømte er steget på grund af stramningerne, og derfor er det ekstra beklageligt, at så mange bliver efterladt i et vakuum, hvor de hverken må blive i Danmark eller kan komme tilbage til det land, de oprindeligt kommer fra,« siger Lisa Blinkenberg, international koordinator i Amnesty International i Danmark, til Morgenavisen 24timer.

ÅHHHHHH - shit noget lort......

Drop dog den lov om Asyl og andre love - det hjælper .......som jeg slår en skid!

Skal denne person have ASYL?

Politiet har omsider fået Racheed Lawals morder bag tremmer efter en storstilet menneskejagt på den 32-årige udviste palæstinenser, der slap ind i Danmark sammen med de 5800 andre evakuerede fra Libanon.

Han søger formentligt nu om asyl i Danmark, selv om han allerede er udvist for bestandigt.

OKEY?

Nej det er ikke ok?

Ahmad Abou-Chaker blev fundet, fordi han forsøgte at søge asyl i Sverige, hvor han blev anholdt uden dramatik på et asylcenter under falsk navn. Fingeraftrykkene af-slørede ham.

Ud...................

Med lov skal man Land bygge!

Ha ´ en god dag.

Med politisk korrekthed og... komododragon
...forblommede menneskerettighedsidealer samt henvisninger til "ekspertudtalelser" fra underskoven af internationale institutioner, kan man kvæle ethvert tiltag hen imod konsekvens overfor gruppen af udlændinge.
Som du så rigtigt siger så skal det være - åhh så helvedes politisk korrekt det hele.

Recheed Lawal's morder skal da ikke opholde sig i Danmark. Så vil jeg da skide noget så stort på om han udvises til ingenting eller et sted hvor himmel og helvede står i et - who cares! Manden har fået en chance for at bo i Danmark og den chance har han på eklatant vis misbrugt. Hvad der så skal ske med ham nu, kan da ved den søde grød ikke være Danmarks problem. Det eneste Danmarks skal sørge for at han ikke opholder sig på dansk jord, hvor han er mere end uønsket.