Uffe Ellemann og Karen Jespersen

Uffe Ellemann og Karen Jespersen M.H.
er igen i slåskamp:

http://www.altinget.dk/integrationstinget/artikel.aspx?mrid=180194&Id=52466

Men har Karen ret når hun sammenligner Ellemann og Lykketoft med Chamberlain (der som bekendt fejlede stort med sin eftergivende politik overfor nazisterne) pga deres vilje til at give islamisterne indrømmelser???

Karen og hendes mand...... mandaabenraa
... kan jeg godt lide , de er da dansk sindede - modsat mange andre danskere - der er med til at ødelægge deres eget land.
Muslimere burde bo i et muslimsk land , da de ikke kan lide " det danske".

Det er desværre nok ikke helt forkert komododragon
Islamismen er en farlig og facistisk ideologi i hastig fremmarch.

Muhammedkrisen viste også at det ikke kun er nogle få forstyrrede tosser, men at denne facisme har sympatisører og medløbere i en væsentlig bredere del af de muslimske kredse end nogle havde turdet tro. Jeg siger hermed ikke at alle demonstranterne var islamister, men de viste at de har en spire af det i sig, som kan vækkes til live af islamistiske demagoger.

Islamismen skal fordømmes og bekæmpes lige så kompromisløst som nazismen.

Det er min mening.

Ja på sin vis... abcde
Ja hun og manden har ret!

I betragtning af at der er en del indvandrere, der ønsker at blive ved med at leve i middelalderen, og indføre deres lovgivning i Danmark. Så på den måde har de begge ret, uden tvivl.

Umiddelbart efter tegninge krisen, udtalte et par imamer at det var meningen at vesten skulle underlægges muslimsk styre, og Danmark var blevet prøveklud på grund af tegningerne. Det lykkedes så ikke ret godt for dem.

Så ja. De har ret. Vi mangler bare et tal på hvor mange af de tilstedeværende indvandrere, der er enige i imamernes ord, for de fredelige muslimer er totalt tavse i medierne.

Hvor mange muslimer så du forsøge dæmpe stridighederne da tegninge kaosset var på sit højeste?

Hvor mange DFer den.glade.socialist
så du forsøge at dæmpe gemytterne?

Deres indsats var jo hele tiden at hælde benzin på bålet.

Og når du ser meningsmålingerne forstår man jo godt at det parti hele tiden har brug for kun at tale fremmedhad.

Nu kan jeg ikke.... abcde
lige se hvordan folk fra Dansk folkeparti, som altså ikke er det samme som Dansk Front, selvom mange mener det, kunne dæmpe muslimer som brænder flag og ambassader af.

Hvis du mener at de skulle dæmpe danskerne, så kan jeg ikke se hvordan de skulle gøre det.

Såvidt jeg lige erindrer var de fleste danskere ret "ligeglade" med sagen, forstået på den måde at de bare syntes at muslimerne overreagerede, og at de burde have benyttet sig af samme fremgangs måde som vi plejer at tackle den slags på, nemlig via retssystemet.

At mange danskere følte sig forrådt af såkaldte flygtninge da det viste sig at imamerne rejste rundt med hjemme fabrikerede tegninger fordi de oprindelige ikke var slemme nok, er der vel intet at sige til, vel?

Mener du M.H.
det her??

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/09/02/205752.htm?nyheder