uhyggelige drømme

uhyggelige drømme mareridt
jeg drømmer ofte om, at der er nogen efter mig- typisk er det en eller flere mænd, som jagter mig og som vil gøre mig ondt. Så jeg gør alt for st stikke af og det lykkeds også i min drøm, men jeg oplever det som meget anstrengende i drømmen..

Hvorfor alle disse uhyggelige drømme? jeg savner at kunne drømme om noget godt og dejligt..

Drøm dig ud af det ...
At drømme om forfølgelse kan være pænt angstprovokerende - det kan du have meget ret i :o)
Men det er nu nok ikke så slem endda. At nogen forfølger dig kan være et udtryk for, at der er noget i dit vågne liv, som du bør vide, men som du måske ikke har lyst til at vide (derfor forfølger "det" dig).

Hvad skal du så gøre ved det???

Du kan enten sætte dig ned og tænke over sagerne.

Du kan osse se, om du kan få hjælp af din drøm. Du skriver, du ofte drømme denne/disse drømme. Inden du lægger dig til at sove i aften, så giv dig lige 5 minutter mens du har hovedet på puden, og fokusér på, at drømmer du om forfølgelsen igen, så skal du gribe ind. Vend dig mod din forfølger og spørg til, hvad han/hun/den/det vil dig.

Det kræver øvelse!! Men det kan snildt lade sig gøre.

Mine oplevelser med den slags drømme er, at jeg ligger og er fyldt med angst, for det er ofte meget ubehagelige situationer, men når man lige tager mod til sig, så er der intet farligt. Jeg kan sjældent rigtig huske svarene fra mine forfølgere, men drømmene stopper og jeg har en lidt anden og bedre fornemmelse, når jeg vågner. Og siden de ikke kommer tilbage, må jeg antage, at jeg har fået den information jeg har skullet bruge til at "fikse" min vågne Verden.

Pøj-pøj med det :o) Og drøm godt

tak for indput mareridt
nu hvor jeg har tænkt over det, så er jeg vist klar over, hvad, det er i mit vågne liv, der gør mig angst..