Uhyggeligt

Uhyggeligt erik3344
De bevist arbejdssky elementer , som LIR og dem der flokkes om ham, må føle sig klemt hvergang der kommer nye tal der fortæller at arbejdløsheden falder.
På et tidspunkt må de beslutte sig enten gå i arbejde eller undvære bistandshjælpen.

Det er derfor... dommeren
At de ulve som hyler i det kor bliver mere og mere skinger i tonen... De klamrer sig til det allersidste halmtrå, for kun et valg kan måske redde dem fra skæbnen i at bidrage som alle andre til samfundet!

Panik rodvad
I to er gået i panik, fr. L.I.R. er ikke på bistand, noget I i panikken helt overser.
Jeg kan godt berogige jer med at regeringens forbrugerfest er ved at være slut, renterne er på vej opad, sammen med arbejdsløsheden, og valget er ikke lige om hjørnet. Fogh vælger ikke at udskrive valg så længe der er udsigt til at han taber, før tiden.

nå nå lm21
du kan fandenmer tro at lir er på bistandshjælp,for hun er ved at søge pension.kom ikke her.

Det er derfor. Mjølner.
De er så desperate for at få en anden regering !...... tænk hvis de blev nødt til selv at tjene til føden !.......... Nassere som de Røde tabere, L.I.R - Modild - Rodvad - Karpa.... og hvad de ellers kalder sig, som ikke har anden beskæftigelse end Sol debatører skulle hurtigst muligt sendes på arbejde.

Arbejdsløsheden ?. Mjølner.
Der er ellers offentliggjort nye tal for ledige i dag !...... tallet har ALDRIG været så lavt som nu !....... tyg på den inden DU bliver sendt ud og bestille noget !.

Den har været rodvad
lavere, først i 70erne. Den gang blev det faktisk misbrugt til at trykke lønnen opad, i dag henter man arbejdskrat udefra for at trykke lønnen nedad.
Mange arbejdsløse søger på alle jobs de finder på nettet, aviser og AF, bunken af afslag hober sig op, samtidigt er der mange der ikke svarer på ansøgningerne.
De arbejdssøgende skal aflevere CV, nogle gange får de svaret at de er for "overkvalificeret", men når de har søgt på et job, mener de vel ikke selv at de er "overkvalificeret".

Den eneste rodvad
af os "røde tabere" der er på offentligt ydelse, er vel mig. Jeg får folkepension, og har aldrig hentet hverken understøttelse eller bistand. Efter knapt 50 år på arbejdsmarkedet gik jeg først på efterløn, fordi min kone blev syg (hun døde desværre), siden er jeg kommet på folkepension, men som medlem af DF, vil du gerne ophæve folkepensionen, og genindføre fattigkasse for dem der er for syge til at klare sig selv.