Ulækker selvmordsfidus!

Ulækker selvmordsfidus! Mjølner.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5209754.html

Problemet er bare at når journalisten skriver overskriften "dræbt mod lastbil" fordi denne overskrift sælger.... så læser den middelmådige politiker overskriften.... og så er det dennes tur til at komme til fadet med popularitet, og skriger i sin uvidenhed højt at "lastbilchaufærene skal have hårdere straffe" så hviner en lige så uvidende stor del af befolkningen "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"...... er det rimeligt?......

Nej hør nu... mumsemor-igen
... er du ikke lidt langt ude?????

Manden blev sgu da dræbt mod en lastbil. Hvad skulle journalisten ellers have skrevet? En UFO?

I øvrigt er der da ikke noget anstødeligt i den tekst du henviser til, så jeg forstår ikke din harme.

Jaaaa kbh
Jeg tror faktisk den middelmådige politiker er i stand til at læse hele teksten.... Overskriften kunne selvfølgelig have været anderledes. Hvad siger du til "Lastbil angrebet frontalt af personbil."?

Neeeeej kbh
Jeg tror faktisk den middelmådige politiker er i stand til at læse hele teksten. Overskriften kunne selvfølgelig have været anderledes. Hvad siger du til "Lastbil angrebet frontalt af personbil."?

Nej ikke for dig. Mjølner.
Men det er det sgu for alle dem der lever som chauffører.... af alle dem som "af uforklarlige årsager" pludselig kom over i den anden vejbane, og blev dræbt ved påkørslen med en modkørende lastbil, er størsteparten selvmord!.

Problemet er så at dette "selvmord" indgår i statestikken som "færdselsdræbte med lastbil impliceret" og det bruger de snotnæsede Røde politikere (konservative Inc) til skyhøje urealistiske straffe til transporterhvervet!.... og når en luset Justitsminister "nøjes" med en bøde på 1500 Kr når en chauffør bliver straffet 3 gange så hårdt for samme forseelse...er der sgu noget galt.

Og journalisten !.... hvorfor fanden skal der altid stå med store fede typer "DRÆBT MOD LASTBIL" hvis ikke det var for at sælge sin historie ?... ville det korekte ikke være en overskrift der lød : Uopmærksomhed eller selvmord!.

Eller. Mjølner.
Københavner uden hjerne forsøgte sig som "stand up komiker".... nåååååååå nej, det intereserer ikke politikeren, da der ikke er stemmer i det !.

Læste din tekst igen. Mjølner.
Og konstaterede at du forstod ikke en skid af hvad det var jeg forsøgte at forklare..... det triste ved det er jo så at når det er hadesiden der skrives om transport..... så er midelmådige som dig pludselig selvudråbte "eksperter".... måske er det det der er min pointe i indlæget!.

er man lidt sur idag? kbh
Nårh, tør øjnene pus! Gætter på du er lastbilchauffør... Tvivler på chaufføren i dit link bliver straffet. Og hvis politikerne bruger den pågældende historie som argument for højere straffe tvivler jeg på de når særlig langt i befolkningen, de fleste af os kan jo både læse og tænke og kan godt se at denne chauffør er uskyldig. Kravet om højere straffe gælder vist chauffører der ikke har indstillet spejlene korrekt, eller som er uopmærksomme i trafikken. Ret mig hvis jeg tager fejl... Og iøvrigt: Hvorfra ved du at de fleste ulykker af denne slags er selvmord? De fleste af dem dør jo så det er lidt svært at spørge dem hvorfor de gjorde det....

Selvmord!. Mjølner.
Spørger du også togføren der kører nogen ned om han er sikker på ar det var selvmord? personen ville måske bare krydse skinnerne !.... nej vel?... og da jeg har tjent mit brød siden 77' har jeg haft en del "oplevelser" på vejene, og har haft kolleger der har fortalt om denne personbil der af uforklarlige årsager kom over i den anden side af vejen.......føren af denne personbil sad og smilte til chaufføren !.

Og med hensyn til afstraffelsen af transporterhvervet kan jeg oplyse dig om at der er blevet talt en del fra politisk, og politi kredse om at "lastbiler er indblandet i procentvis flere uheld pr kørte km end personbiler".... dette udsagn er på et forkert grundlag, da udregningen er baseret på¨at en lastbil kører 40.000 km på årsbasis...og allerede her hopper kæden af da der gennemsnitlig køres mindst 120.000 km hvilket giver et andet resultat, samtidig er der det falske i at det handler om "indblandet i ulykker".... altså ikke ulykker som chaufføren er skyld i!..... men disse falske statestiktal er altså grundlag for afklafsningen af transporterhvervet.

Så derfor harmes jeg !.

Journalister skriver Attila
hvad som helst for at fange interessen hos folk... det ses tydeligt i de ret opfindsomme overskrifter der tit ses.

Indholdet af artiklerne er ofte af elendig kvalitet. Måske det er journalistskolen der har slækket på kravene... det er jo ret oppe i tiden at gøre rundt omkring.

bladsmørerne Millemarie
for det burde de kaldes - anstændig journalistik er der efterhånden langt imellem - er fucking ligeglade, hvad de skal sætte på overskriften. Bare skidtet sælger.

At jeg så kan hidse mig op over skodchauffører i lastbiler på motorvejen er noget andet. Men jeg synes ikke det er urimeligt, at der er strammere regler for dem, end for almindelige personbiler, alle andre er jo fuldstændig prisgivet, hvis de ramler sammen med sådan en monstermaskine.

De behøver sgu ikke lave "falske" statistikker, det er galt nok som det er.

Og så forstår jeg ikke lige hvorfor Hjort-Frederiksen skulle klare frisag i Mjølnerdrengens indlæg for han har sgu da, om nogen, været en katastrofe for erhvervet.

Freder ikke. Mjølner.
Overklovnen der er Trafikminister...... men hvorfor vil du ikke også forbyde Vejtræer, huse, lysmaster, stendiger, dybe grøfter, Tog.... og lignende massive ting.... de slår også ihjel... og "klovnene" på motorvejen, du hentyder til har i selv bedt om, og i får MANGE flere af disse "Ratholdere" som er i besiddelse at et dampende varmt kørekort fra AMU centeret....fordi de fleste chauffører der kan tænke, er holdt på grund af "HETZEN" der kører i offentligheden.