ulykkelig

ulykkelig mmmhh
hey hey...

er der nogen her, der har fundet sammen med deres ekskæreste??.. nogen råd til hvordan jeg får ham igen - selv om at afstanden er 1,5 time i bil!!!

vi kom sammen i et lille halvt år og slog op for 10 dage siden, efter en 4 timer lang telefon samtale.. de første 3,5 time ville han IKKE ende forholdet, men efter at jeg havde presset på med diverse problemer, gjorde han det forbi med "jeg har mange følelser for dig men er ikke forelsket i dig"!!! tror ikke at han kunne overskue det hele, og vi sad begge midt i en mega stresset eksamenssituation hvor vi ikke havde set hinanden i 2 uger... jeg er fuldstændig forelsket i ham, og han er klart min drømmemand... jeg VED at han også har været fuldstændig forelsket i mig- det sagde han til mig da vi slog op... HJÆLP, jeg SKAL have ham igen..

nogen råd - da jeg SKAL have ham igen....!!

jamen det.. mummi-39
skal du da ;0)

Hvis i er så forelskede begge to, ville det da være total dumt, at slutte nu, og specielt efter en dum tlf. samtale, hvor i begge var i stressede situationer, hvor man er tilbøjelig, til bare at give op, og ty til den nemmeste udvej, bare cutte her og nu...

I må da simpelthen mødes og se hinanden dybt i øjnene og få snakket det her ud...

Og, du må have forklaret, hvordan landet ligger, mht. at du bare vil have ham...

Kærlighed burde ikke kunne begrænses pga. afstand, men giver dig ret i, at det kan være skide besværligt, når man nu er så forelskede...

Kommer i over denne her første "hurdle" og forholdet skulle holde, så er der sikkert en af jer, der er flytbar...

Held og Lykke :0)

Ring til ham allerede idag....

jamen mmmhh
TUSIND TAK:D... men problemet er jo, at han har sagt at han ikke er forelsket i mig mere (men har følelser for mig), og føler at vi er blevet mere venner (vi har ikke set hinanden i tre uger) end kærester... han lagde også mega meget vægt på at vi skulle forblive venner.... spurgte ham jo også dagen efter bruddet om han ikke ville give det en chance til,og det ville han ikke pt!!! og da lød han ret afklaret med sine følelser... har jeg stadig en chance, og kan det være muligt at jeg har presset ham for meget op i en krog??

åååhh kan slet ikke fungere uden ham...

jamen... mummi-39
sødeste ven.... Du må stadig, se om i kan mødes og en gáng for alle få afklaret med ham, om det er sådan landet kigger, at han bare ser dig som ven, og det mener jeg ikke man kan ordne pr. tlf...

I en sådan situation, vil jeg også mene, at man kan aflæse kropssprog, og kvinde intuision, vil gøre, at du så ville kunne mærke, om det er seriøst, at han vil i skal holde det på det plan...

Du skal jo også videre, og ikke gå der og være så ked, hvis der ikke er mere, at gøre...

Så kan du lige så godt få det overstået, og så arbejde derud fra, hvad du så skal gøre...

intuition søren_boesen
har læst en test hvor mænd var mere intuitive end kvinder :) bare for lige at bringe det på banen at der hvertfald ikke sku være en forskel!

#1 jeg har prøvet det samme, og jeg mener ikke der er store chancer for at han tager dig tilbage, desuden får du heller ikke hvad du ønsker ved at få ham halvt tilbage! Det bedste du kan gøre er at forblive venner med ham, jeg kan hvertfald huske at jeg blev/er meget ked af ikke at have et ordentligt forhold til min x, men det er vist mest hendes skyld!

Skriv? Pitt-2
Hej,
Hvad med at skrive et brev til ham. Et overvejet brev, som du først har lagt til side, når du har skrevet færdig, og sovet på det.

Måske synes han du er lidt for umoden og rodet i det??

Bed ham om en ordentlig forklaring, hvad han tænker nu og er indstillet på? Det er vigtigt har at prøve at kelne mellem hvad ens fornuft siger, og hvad følelser vil.
f

hvorfor?? mmmhh
hvorfor tror du ikke at der er store chancer for at han tager mig tilbage??
hvis han er så intuitiv, så kan jeg ikke forstå at han på fire timer kan gå fra at han IKKE vil ende vores forhold og tror at jeg vil ende det og derfor forsøger at redde det, til at han har mange følelser for mig,men er ikke forelsket i mig (og derfor ender forholdet)... forstår det ikke!!! er der virkelig ingen chance, og er det (selv i en sådan situation) at mænd bliver skræmte når at de bliver konfronteret med deres følelser at det nemmeste er at bakke ud.... mener I (mænd)det virkelig når i siger sådan??? dertil hvordan kan han om formiddagen samt dagen inden sende mig hjerter på msn, sige at han savner mig og ovenikøbet have at vi snart skal være sammen med hans mor!!!! forstår det ikke...

ved hvordan det er Anonym
Hejsa

Jeg har været det samme igennem som dig. Min kæreste havde også slået op med mig og med den begrundelse at han ikke vidste om han følte noget for mig. Jeg var selvfølgelig ked af det og kunne heller ikke leve uden ham.
Men han ringer og spørger mig om vi skal prøve igen fordi at han elsker mig og ikke kan undvære mig. vi havde en lang snak.
Snak ud med ham.
Held og lykke

men mmmhh
hvad gjorde du??? kontaktede du ham, var du kostbar.. og hvor lang tid gik der inden han kontaktede dig??

hej anonym
Efter han slog op besluttede jeg mig for at spille lidt kostbar og kontaktede ham ikke, som jeg plejer at gøre.
3 dage efter han slog op, ringer han så til mig og siger at han fortryder og om vi skal prøve igen. Jeg tror at han indså, at man ikke ved hvad man har mistet, før man mister det.
Vi har så fået os en lang snak om det hele og nu kommer vi så sammen igen.
Jeg ved ikke hvad du skal gøre da jeg ikke kender jeres forhold til hinanden. Det hjalp for mig at spille lidt kostbar og ikke kontakte ham.
Håber at i finder ud af det sammen.

miste modet mmmhh
hey hey...

tak for det..- for jeg SKAL bare have ham igen. Jeg går bare lidt og er ved at miste modet.. jeg snakker meget med såvel mine venner som veninder om det her, og halvdelen siger at jeg godt kan få ham igen mens den anden halvdel tøver en del og mener at hvis jeg kunne få ham igen ja så havde jeg fået ham til bage nu!!

jeg syntes også at der er gået lang tid hvor han ikke har vist den vilde interesse...(der er gået tre uge siden han slog op) - mest overfladisk!!! Kan det være fordi at han vil føle sig "ovenpå" og ikke være den der viser interesse (det var jo ham der gjorde det endeligt forbi, han ved ikke hvorn jeg har det og jeg sagde til ham da det sluttede at jeg IKKE kunne åbne mig for ham igen - sagde det meget konsekvent)...

Eller forholder det sig simpelthen sådan at han IKKE er interesseret i at få mig tilbage selvom at han 10 dage inden (samt dagen før) sagde at han savnede mig etc etc ....??? Kan det være sådan at grunden til at han sagde det var at han blot savnede tryghed og nærvær.... - mener bare ikke at man kan sige det hvis at man ikke mener det?

knuzer Mig