Ulykkelig og fortabt

Ulykkelig og fortabt stine17
Jeg er håbløs forelsket i min ekskæreste. Han slog op for 2 dage siden, fordi han ikke længere havde de samme følelser for mig. Det er ubegribeligt at forstå at han kunne elske mig så meget og dernæst droppe mig. Jeg vil gøre alt for at få ham tilbage, men ved ikke hvad. Vi kom sammen i et halvt år og jeg har nok været forelsket i ham de sidste 3 år. Jeg er helt nede. Jeg er lige begyndt i gymnasiet, men det ser også helt sort ud nu. Jeg kan ikke overskue at tage afsted, så har været hjemme de sidste to dage. Jeg elsker ham så højt og føler ikke mit liv er værd at leve uden ham. Jeg føler mig virkelig ulykkelig og fortabt, men hvad skal jeg dog gøre?

uf det e svært donolmo
Kære Stine,

Kærlighed er nok en af de sværeste at komme sig over, men af en eller anden grund så kommer de fleste sig over tabet af deres størreste kærlighed til dato. De langt de fleste finder også med tiden en ny elskede og oplever endnu stærkere føleler for, og sådan bliver det ved.
Kender du ikke til de tanker når du er nyforelsket, at du ikke kunne forstå hvordan du har kunne holde X´en ud? at den kærliheds følelse du har med den nye er endnu stærkere end den du havde før?

Stine jeg ved godt at der lige i nuet kun er tomt og mørkt, men af hensyn til dig selv skal du både kunne sørge og slæbe dig igennem denne svære tid, for der komme en ny og lysere fremtid til dig også..

Mit råd er ækelt.. kæmp for at stå om og kom igang med dagens gøremål, de nye indtryk der kommer din vej, vil lyse op og få dig på andre tanker...

Knus og pøj pøj med det hele

Donolmo

Går igennem det samme Anonym
Jeg kan udemærket godt forstå dig. Jeg går igennem det nøjagtige samme lige i øjeblikket og det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Vi har dog været sammmen i 4½ år og bor sammen. Det kom som et chok at han lige pludselig ikke vidste hvad han ville mere. Jeg har også været forelsket i ham længere tid end vi har været sammen og har altid ment at det var os. Hele min tro på kærligheden er forsvundet. Jeg går på arbejde men er ikke hel. Kan ikke li´at være hjemme, da der er tomt. Der er gået 3 uger nu og jeg har ikke fået det bedre, så jeg ved hvordan du har det... Desværre har jeg ingen råd.

din skole / dig pbw
Jeg ved godt det er hårdt, når en slår op. Det må bare ikke ødelægge din skolegang. Du risikerer at komme på særlige vilkår eller komme til samtale med rektor, hvis du har for meget fravær. Det tror jeg ikke er rart. Så glem ham og begynd på f.eks at løbe og glem ham så. Han er ikke værd at samle på når han gør det. Så du må prøve at komme videre selv om det er svært.

har været der selv donolmo
jeg kan godt forstå atdu ikke har lyst til at komme hjem. jeg var igennem et brud, hvor det tog hende 6 mdr at finde ud af hvad hun ville, og det var så ikke mig.
Jeg tror at du bliver nød til at tvinge ham til at finde ud af hvad han vil, og hvis det ikke er dig, så må en af jer flytte. Det med at I stadig bor sammen er ikke menneskeligt for dig med de følelser du har i klemme.
Jeg tabte meg 18 kg ud af 74, og det har taget lang tid for kroppen at komme sig. Men det gør den.
Der er massere af kærlighed også til dig, det tog med 5 år at finde den rigtigt og blev gift sidste lørdag.

tag tyren ved hornene

Knus

Donolmo

Helt galt Teraputen
Helt galt kan det da ikke stå til, når du har psykisk overskud til at "sidde" her og starte en ynkeklub op.

hva faen feks mig
bilder du dig ind.. Pigen er jo totalt nede, og hvis hun har brug for at fortælle det til nogen, hun ikke kender, så skal hun da gøre det. Hvis du ikke synes det er okey, så hold din mening for dig selv.

Tænker feks mig
på dig, og håber du får det du ønsker. Men pas på med hva det er, for måske er det ikke godt for dig... Held og lykke med alt.
Varmt knus fra mig

Hun spørger, hvad hun skal gøre?? Teraputen
Derfor får hun min mening!

Det er muligt at den støder dig, men det er min helt klare overbevisning.

.....udover at jeg bestemt mener at: "kan man ikke lide svaret, kan man lade være med at spørge", ik`oz?

Måske, hun bare vil "på forsiden" ???

Jeg vil ikke bare på forsiden stine17
Jeg har desperat brug for nogle råd til at få min ekskæreste tilbage. Det er det eneste der betyder noget. Han er alt for mig!

Det er ozze noget fis at skrive af vil du oprette... Anonym
Selvfølgelig skriver du for at få en debat igagn og ikk´for at komme på forsiden.

kærlighed er noget lort anonym
Hej Stine...

Har skrevet tidligere og jeg går igennem det nøjagtig samme. Kan ikke forstå det og jeg er ikke kommet videre efter 3 uger, men det bliver lidt bedre dag for dag. Man sover måske lidt bedre. Vågner ikke hele tiden. Måske har lyst til lidt mad. Når du snakker med ham eller ser ham, prøv at lad vær med at virke et som et offer. Det kan give bagslag.

tak anonym
Tak for dit svar. Det hjælper lidt når man læser det det. Når man går igennem et brud som man ikke er forberedt på føler man at man er helt alene og det gør jeg nu.

print lou
print dit indlæg ud kære terapeut, gem det, og tag det så frem og læs det, den dag livet slår benene væk under dig selv. God fornøjelse.

Nyorientere sig i tilværelsen Teraputen
Citerer gymnasiepigen:"Jeg føler mig virkelig ulykkelig og fortabt, men hvad skal jeg dog gøre? "

Op på hesten og på den igen, eller måske tilbage til skolen og lære lidt om livet?

3 mulighed: være ulykkelig resten af sit liv og blive Proffesionel Farvelvinker på Hovedbanegården??

Godt, gammelt ordsprog... Helena_x
*** Den første kærlighed synes som den sidste, og den sidste kærlighed synes som den allerførste ***

GHJ UYJ
[:O]