Ulykkeligt forelsket i kendte

Ulykkeligt forelsket i kendte Krebsen96
Hej.

Jeg er en pige på 12 år, der har et problem... Jeg har ingen kæreste, selvom jeg rigtig gerne vil have én. Jeg savner at kysse, kæle osv., og tænker også tit på sex. Men fyrene på min egen alder interesserer mig ikke rigtig... Jeg er fuldstændig færdig med dem fra min klasse, og jeg tror desuden heller ikke, at nogen af dem kan lide mig. Men jeg bliver tiltrukket af ældre fyre, og mange gange kendte som fx. Zac Efron, Martin eller Basim fra X Factor. Jeg fantaserer meget om dem, og planlægger i mit hoved "når vi mødes" osv. Jeg tænker konstant på dem, men jeg ved jo godt inderst inde, at jeg aldrig vil få et forhold til nogen af dem. Jeg er jo bare 'one in a million'. Når jeg tænker på dem, kan det bare gøre så ondt indeni, og så jeg kan bare sidde og græde, for jeg vil SÅ gerne møde dem. Hvad gør jeg? Hvordan kan jeg ellers finde en kæreste? Og er de ældre fyres følelser gengældt til de yngre piger?

Mange hilsner fra Krebsen

Øh, må jeg få svar på mit spørgsmål? Krebsen96
Hvorfor passer mit ordforråd ikke til min alder?

Kunne jeg evt. få svar på mit egentlige spørgsmål?

Mange hilsner fra Krebsen

Det gør det da sikkert også Kortlæser
det er bare din oplyste alder der ikke holder...[:D][:D][:D][:D][:D][:D]

HOLD NU OP!! Krebsen96
Jeg er 12 år, hvad er jeres problem?! Det pisser mig af, at I ikke tager mig seriøst!

I sammenligner måske med jer selv som 12-årige?! Og ja, jeg staver godt, mit ordforråd er godt, jeg går i privatskole og er ekstra begavet - JA! Men er det ikke ligemeget?
Hvorfor kan I ikke klare, at en 12-årig er god - måske bedre end Jer - på det grammatiske område? Hvorfor? Har I et problem?

Vil I ikke nok bare svare mig på mit egentlige spørgsmål...?

Uha. ikazy
Puha. Du må virkelig have det hårdt. Jeg kan ligeså godt sige dig én ting. Det éneste du skal koncentrer dig om pt. er din skole, så du kan klarer årene på gymnasiet, hvis det er der du skal hen. Det er vigtigt at du glemmer alt om de fyrer du fantasere om. Det er ikke andet end spild af din tid. Tænk på at de drenge kunstnere du tænker på har noget at beskæftige sig med. De tænker jo ikke engang på dig, de ved ikke hvem du er og de ved ikke engang om du findes. Glem det og kom videre i dit liv. Få dig nogle veninder du kan have det sjovt med og gå ud og hyg dig med dem evt. Din hjerne har ikke godt af at tænke på sådan noget. Selvfølgelig er det normalt at tænke på sex, kærester osv. i din alder, men tænk dig om. Og hvis du ønsker en kæreste, må du finde dig en. Vær dig selv HELE tiden. Så skal det nok komme min ven. Hihihi. :)

Et svar DFA1994
Det du gør: Indser at ingen af de tre gutter du er forelsket i vil passe til dig.

Hvorfor: Fordi du er meget klogere end dem, og sikkert vil få succes på andre måder end at bare have et pænt ansigt og en sangstemme. Hvis du kendte dem vil du med garanti ikke finde dem tiltrækkende. Og fordi de er dumme. Og grimme. Og fordi du om 2 år vil synes det var vildt barnligt at være forelsket i dem.

Hvordan kan du ellers finde en kæreste: Venter til en tager sig sammen og spørger dig. Og det kan godt tage lang tid, for der findes millioner af dumme, grimme og irriterende drenge i din alder, og det er ikke engang der hvor det er værst.

Hvad skal du lave imens: Læse, Computer, gå i skole, veninder, sove...

Vil ældre mænd have 12 årige piger: Kun hvis de ikke ligner en på 12, men en på 15... og disse ældre mænd skal man ikke samle på...

Tusinde tak Krebsen96
Tak DFA1994 for et seriøst svar, som jeg kunne bruge. Det betyder meget for mig.